lütfen yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahaxi

Bahaxi

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım.
vodafone dan bimcelle geçmeyi düşünüyorum .geçsem mi acaba?bimcell in internet hızı vodafoneden daha mı hızlı?görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler...

bilge_adam

bilge_adam

Üye
bimcell dediğimiz bizzat avea. Bim avea ile anlaşıyor ve bimcell çıkıyor. Avea da hız nasılsa bimcellde de hız odur.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
    Konu Sahibi
yani vodafone dan daha iyi gibi öyle mi?

bilge_adam

bilge_adam

Üye
valla şimdi hız adil kullanım kotasını geçmediğin sürece hepsinde aynı geçtiğin zaman bimcell hızı kaça düşürüyor bilmiyorum yani büyük ihtimal aynı

_erdal_

_erdal_

Üye
hız bulunduğunuz yerin baz istasyonuna uzaklığına göre bile değişkenlik gösterebilir dağ taş binalar ağaçlar vs. bimin uçlü paketi güzel bence avea 19 luk tarifeden sonra bimin 19 luk tarifesi denenmeye değer

ümran

Üye
dostm bence vodafonun hızı daha iyi,tabi turkcelinki hepsinden daha iyi .tabi adil kullanım hakkını bitirmedn önce .bitirdkten sonra hepsi aynı

plusnettr

plusnettr

Üye
Bimcell de adil kullanım noktalı paketler şu anda mevcut değil. Kotası bittikten sonra paket aşım ücreti yansıyor. Bu konuda Vodafone ve Turkcell daha iyi. Bulunduğunuz yerde hangisinden daha iyi verim alıyorsanız onu öneririm.

murat.122a

murat.122a

Üye
Avea (bimcell)1800 bant sistemini kullandığı için yakın mesafede yani açık alanda ve baz istasyonu yakınsa 2g (EDGE)de süper Hızlı diğerleri 900 bant sistemini kullandığı için avea kadar 2g (edge)de hız veremezler .
Yanlız avea 1800 bant sistemini kullandığı için,1800 bant sisteminin ,devantaj yanı alıcıdan(baz istasyonu)uzak ve kapalı yerlerde diğer 2 operatör daha iyi avea hızı düşüyor .3g de Turkcell daha hızlı çift taşıycılı internet sistemi var 43.2 mega bit e kadar hız imkanı sunuyor.
KARAR SENİN

phasan

phasan

Üye
dostm bence vodafonun hızı daha iyi,tabi turkcelinki hepsinden daha iyi .tabi adil kullanım hakkını bitirmedn önce .bitirdkten sonra hepsi aynı

Bizim ev de 3g yok turkcell NOT ANKARA ETİMESGUT

60Samet09

60Samet09

Üye
hiç gitme kazıkya paket dısında konustunmu cok tl gidiyor. dağa cıksan ortada kalırsın bır yerde en fazla 5 tane baz ıstasyonu var işe yaramaz

plusnettr

plusnettr

Üye

Sen bize 3G yi çok görüyorsan çıkar kardeş canın sağolsun

Estafurullah, benimki sadece bir şakadan ibaret. Operatörler gerekli yeterliliği tam anlamı ile sağlayabilse 3G sorunu yaşamasa keşke hiç bir yer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt