kızları anlamak, atomu parçalara ayırmaktan daha zor :P
bazi kizlar boyle oluyor dostum. disarida bisey icmeye davet et gelirse ayarlamis olursun gelmezse de sen sag ben selamet
Kizla ayni sehirde degiliz ki suan bile heycanlaniyorum adini duydugum da

'uzaktan bir iliski mi? beni oldurun gitsin'
Peki bulusma imkanin yok mu hic?
sizin evde ? ilgincmis aslinda.. ama dedigim gibi kizi ihmal etme(yani ara sor), net ve icten ol, kendin ol, geldiginde de disari davet et olduysa kral sensin okey![]()
Arada konusuyoruz ben onlari aylecek taniyorum

Taniman daha iyi bisey cunku iliskiler guven ustune kurulur![]()
İnsallah bu kizda beni sever bu kiz bize gelecegi gun uyuyamiyorum bile heycandanaynen dostum bana da tek bi soz kaliyor just do it men![]()
çıkma teklif ettin ? ama konuşmadı öylemi? dostum kız konuşmuyorsa eminim senden yana bişeyler vardırBen bir kizi seviyorum kiza acildim ama kiz birsey demedi tek goz goze gelince kiz bana gulup duruyor anlamadim o anda utaniyorum biri lutfen bi yardim edebilir mi

çıkma teklif ettin ? ama konuşmadı öylemi? dostum kız konuşmuyorsa eminim senden yana bişeyler vardır![]()
durumlar nedir bilmiyorumkabul edebilir bence Allah'ın izniyle sen dirayetini koru bence okızın gönlü sende
(y)
Lutfen benim kiz hakkinda kotu konusmakızın gönlü olduğu falan yok. çıkma teklifi ettin ve kızın hemen bi tarafları kalktı. sana bakıp bakıp dalgaya alıyor.
tüm kızlar aynı salla usta