Bu kizi anlayamadim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bu kizi anlayamadim
Ben bir kizi seviyorum kiza acildim ama kiz birsey demedi tek goz goze gelince kiz bana gulup duruyor anlamadim o anda utaniyorum biri lutfen bi yardim edebilir mi

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bro 2. Konun Bu .. Hepsini Bir Konuda Topla Lutfen .. =/

• Beğen
Enes

Enes

Üye
an itabariyle 4 yıllık ilişkim bitti hepsi yalan dostum. 4 yıllık ilişki de aslında çok değil 10-15 yıllık evliler ayrılıyor bi gülümsemeye kaptırma kendini

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
kızları anlamak, atomu parçalara ayırmaktan daha zor :P

• Beğen
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu kizi cok ama cok seviyorum adini duymak bile beni heycanlandirurken her gece resmine bakarak yatiyorum ama kizlakonysamiyorum pek tam bu sefer olacak diyorum heycandan sesimi cikaramiyorum

- - - Eklendi - - -

kızları anlamak, atomu parçalara ayırmaktan daha zor :P

Cok haklisin

• Beğen

angrygrill

Üye
bazi kizlar boyle oluyor dostum. disarida bisey icmeye davet et gelirse ayarlamis olursun gelmezse de sen sag ben selamet

• Beğen
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bazi kizlar boyle oluyor dostum. disarida bisey icmeye davet et gelirse ayarlamis olursun gelmezse de sen sag ben selamet

Kizla ayni sehirde degiliz ki suan bile heycanlaniyorum adini duydugum da

• Beğen

angrygrill

Üye
  • Beğen

angrygrill

Üye
sizin evde ? ilgincmis aslinda.. ama dedigim gibi kizi ihmal etme(yani ara sor), net ve icten ol, kendin ol, geldiginde de disari davet et olduysa kral sensin okey :)

• Beğen
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
sizin evde ? ilgincmis aslinda.. ama dedigim gibi kizi ihmal etme(yani ara sor), net ve icten ol, kendin ol, geldiginde de disari davet et olduysa kral sensin okey :)

Arada konusuyoruz ben onlari aylecek taniyorum

• Beğen
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

angrygrill

Üye
aynen dostum bana da tek bi soz kaliyor just do it men :D

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Ben bir kizi seviyorum kiza acildim ama kiz birsey demedi tek goz goze gelince kiz bana gulup duruyor anlamadim o anda utaniyorum biri lutfen bi yardim edebilir mi
çıkma teklif ettin ? ama konuşmadı öylemi? dostum kız konuşmuyorsa eminim senden yana bişeyler vardır :)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
çıkma teklif ettin ? ama konuşmadı öylemi? dostum kız konuşmuyorsa eminim senden yana bişeyler vardır :)

Cikma teklifi ettim o konuda birsey demedi ama normal konusuyor benle bide goz goze gelince hep guluyor

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
durumlar nedir bilmiyorum :) kabul edebilir bence Allah'ın izniyle sen dirayetini koru bence okızın gönlü sende :) (y)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt