M7 ortaliği saLlayacak !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
M7 ortaliği saLlayacak !
HTC M7 kodlu amiral gemisi telefonun,
4.7 inç'lik 1080p çözünürlüklü bir ekranı
olduğu iddia ediliyor. 468 ppi'lık orana
sahip olduğu söylenen telefonun, SoLux
yani dış ortamlarda oldukça yüksek bir
görünürlüğü olduğu da iddiaların arasında.

1.7 GHz Snapdragon işlemci, 2 GB RAM,
32 GB dahili hafıza, 13 megapiksellik
kamera sensörü, 1080p'de süper slow
motion ve video HDR gibi ilginç özellikleri
olduğu da söylentilerin arasında
bulunuyor.

Ayrıca ön taraftaki 2
megapiksellik kameranın da 1080p video
çekebildiği belirtiliyor.

Bağlanabilirlik olarak M7, 42 megabit'e
kadar LTE ve yeni 802.11 ac kablosuz
standartını da desteklediği iddia ediliyor.
2300 mAh pile sahip olan M7'nin önceki
HTC telefonları gibi Beats ses geliştirme
özelliklerinin de bulunduğu belirtiliyor.

Android Jelly Bean üzerinde çalışacak olan
M7, HTC'nin güncellenmiş Sesne 5 UX
arayüzünü de kullanacak.
Önümüzdeki Şubat ayında ortaya çıkması
beklenen telefonun, akılı telefon
pazarında büyük değişiklikler yaratması da
bekleniyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
s4 daha güzel olur diye zanndiyorum note 3 dahada süper zaten note 3 almayı düşünüyorum çıkarsa yoksa s4 tabi Allah izin verirse garantiymiş gibide konuşmayalım bilgi içinse teşekkürler :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
s4 daha güzel olur diye zanndiyorum note 3 dahada süper zaten note 3 almayı düşünüyorum çıkarsa yoksa s4 tabi Allah izin verirse garantiymiş gibide konuşmayalım bilgi içinse teşekkürler :)

bakalım eğer çıkarsa özelliklerini çok merak ediyorum.. ayrıca rica ederim..:)

legolas29

legolas29

Üye
S4! 1.8 ghz olacagini duydum

blacktalon

blacktalon

Üye
eline sağlık
bu ppi değeri çok olursa mı iyi az olursa mı

- - - Eklendi - - -

sanırım aradığım telefon bu olabilir :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
herkezin aradığı o ppı değeri yoğun olursa renklerde yoğun ve keskin olur gerisini sen düşün bende 2 ghz diye duydum ama biraz zor gibi ve fazla :D

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık
bu ppi değeri çok olursa mı iyi az olursa mı

- - - Eklendi - - -

sanırım aradığım telefon bu olabilir :)

ne kadar çok olursa o kadar iyi..:)

valla kim almak istemez ki bu telefonu..:) bakalım kaç fiyat biçecekler buna

- - - Eklendi - - -

S4! 1.8 ghz olacagini duydum

şubat ta yetkililer açıklayacak lar diye duydum

- - - Eklendi - - -

herkezin aradığı o ppı değeri yoğun olursa renklerde yoğun ve keskin olur gerisini sen düşün bende 2 ghz diye duydum ama biraz zor gibi ve fazla :D

bence direk 2 ghz ye çıkmaz lar. yavaş yavaş.. yıl sonuda doğru 2.6 ya falan ulaşırlar diye düşünüyorum..:)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Tamindirde haberini gördüm kesin kaynak yok evet ama S4 için 1.8 Ghz çekiz çekirdekli exynos 5 olacağı yazıyor. Mali gpu, 13 mp kamera, 4.99 inc süper amoled ekran. Tam bir canavar :naughty:

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Tamindirde haberini gördüm kesin kaynak yok evet ama S4 için 1.8 Ghz çekiz çekirdekli exynos 5 olacağı yazıyor. Mali gpu, 13 mp kamera, 4.99 inc süper amoled ekran. Tam bir canavar :naughty:

samsung kendini aştı bu android te artık..:)

ama niyedir bilmem samsung markası bana çok itici...:s

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Tamindirde Lumia 920 incelemesini izledim bence değmez. Yeni bir işlerim sistemi olduğu için çok eksikleri var. Ama kişiden kişiye zevk değişir karar sizde :oke:

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Tamindirde Lumia 920 incelemesini izledim bence değmez. Yeni bir işlerim sistemi olduğu için çok eksikleri var. Ama kişiden kişiye zevk değişir karar sizde :oke:

kullananlar da şiddetle tavsiye ediyor..:) geçenler de forum da ki lumia kullanıcilarna baktım adamlar memnun.. ama eksiklikler yok değil mi çok

blacktalon

blacktalon

Üye
lumianın daha 3-4 senesi falan var hatta wp8in ama androidi al kullan sıkılırsan 2-3 seneye satar öyle alırsın wp8 bence androidde ilk alınacak marka samsung sonra htc sonra sony vs ... bunlardan şaşmamak lazım samsung nasıl itici geliyor onu da anlamadım :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
lumianın daha 3-4 senesi falan var hatta wp8in ama androidi al kullan sıkılırsan 2-3 seneye satar öyle alırsın wp8 bence androidde ilk alınacak marka samsung sonra htc sonra sony vs ... bunlardan şaşmamak lazım samsung nasıl itici geliyor onu da anlamadım :)

valla bilmiyorum benim ilk android denemem htc oldu. daha sonra tel alacaksam yine htc yi tercih ederim..:) samsung hoş cihaz lar üretiyor ama nedense ısınanadm bu markaya..:s

legolas29

legolas29

Üye
forum lar dada sony e falan bulaşmayın diyorlar.

bence değişik tatlar arayacak san lumia ya geçeceksin..:)

Hacı bende neo v var neden sın8fındaki tum telefonlardan %7 daha yuksel çözunurluk var ve ekran led yani super. İscilik ve tasarim da ayri bise sen bi kullan da gel.

Astrosman

Astrosman

Üye
Fiyatı uygunsa bakarız..

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hacı bende neo v var neden sın8fındaki tum telefonlardan %7 daha yuksel çözunurluk var ve ekran led yani super. İscilik ve tasarim da ayri bise sen bi kullan da gel.

memnun san ne mutlu kardeşim..:) fiyat i ne kadar ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
samsung s4te felan en çok beklediğim şey şu telefonu biraz sağlam yapması oyuncak gibi s3 zaten neredeyse herkezin camı kırılmış garantide karşılamıyo vazgeçtim zaten o yüzden

- - - Eklendi - - -

s3ten

Jomolocco

Jomolocco

Üye
evet iyi telefonlar cikmaya basladi iphone 3.5 inc olsa ve ozellikleri tekrar artsa ne iyi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt