Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Eh herkes ekledi ben eksik kalmıyım bi taraflarım şişer sonra :kop:Ahanda budur kırmızının asaleti gibisi yok bence :) bu arada farkettiniz mi hiç, bi konunun açıldığı ilk sayfadaki ekranlara bakın bide son paylaştıklarımıza ekranlarımız nasıl da evrim geçirmiş :kop:resmi biraz büyük boyutlu yaptım tam anlaşılsın die :)

abi harbiden toggleler dediğin kadar var süper olmuşlar bi tek saat uymamış gibi ama renk uyumu müthiş söyliycem bişey bulamıyorum 2-4 ekranlar favorii :D benim yeni toggleler geliyor 5-10 dk ya :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye
yapınca yapıyorsun valla on numara olmuş :)

teşekkür ederim kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

abi harbiden toggleler dediğin kadar var süper olmuşlar bi tek saat uymamış gibi ama renk uyumu müthiş söyliycem bişey bulamıyorum 2-4 ekranlar favorii :D benim yeni toggleler geliyor 5-10 dk ya :D

saatin zaten setle alakası yok :) onu deişiklik olsun die ayrı yaptım model hoşuma gitti :) benim 1-4 favori :) ah sen o 4. ekrandakinin asıl resimlerini görsen varya aklın tavana yapışır :kop: kendisi benim 1 numaramdır :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve CouTFeeL
asigsasi

asigsasi

Üye
konuyu ne zaman açıyorsun :D

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

teşekkür ederim kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

saatin zaten setle alakası yok :) onu deişiklik olsun die ayrı yaptım model hoşuma gitti :) benim 1-4 favori :) ah sen o 4. ekrandakinin asıl resimlerini görsen varya aklın tavana yapışır :kop: kendisi benim 1 numaramdır :)
:D şekli güzel evet :D resimleri çekiyimde bi bak bakalım abi güzel olmuşmu :D sakin :D

- - - Eklendi - - -

ouff daha yei gördüm ekranımı müthişşşşşş :DDDDDD

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
:D şekli güzel evet :D resimleri çekiyimde bi bak bakalım abi güzel olmuşmu :D sakin :D

- - - Eklendi - - -

ouff daha yei gördüm ekranımı müthişşşşşş :DDDDDD

hadi bekliyoz güzel bi önizleme hazırla ama :) resimler falan biraz uyum olsun :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

buyrun yeni togglelerim nasıll :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye

buyrun yeni togglelerim nasıll :D

offf harbi manyak bişi olmuş dediğin kadar varmış :) çok farklı ve bi o kadar çok hoş bi model gerçekten. walla bunu paylaştığından daha çok beğendim işte :)

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

offf harbi manyak bişi olmuş dediğin kadar varmış :) çok farklı ve bi o kadar çok hoş bi model gerçekten. walla bunu paylaştığından daha çok beğendim işte :)
oh be sonunda çok güzel bi set yapabildim :D valla şu an sevinçten uçuyorum :D

- - - Eklendi - - -

sadece tek eksik arkasına güzel bi resim bulmam lazım bulamıyorum :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

- - - Eklendi - - -

sadece tek eksik arkasına güzel bi resim bulmam lazım bulamıyorum :D
aynen :) yanlış anlama ama duwarkağıdın berbat :) hiçmi resim bulamadın koca nette :) sen tarzını söle ben ayarlıyam en kıyağından :)

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

aynen :) yanlış anlama ama duwarkağıdın berbat :) hiçmi resim bulamadın koca nette :) sen tarzını söle ben ayarlıyam en kıyağından :)
abstarct yada 3D tiplerini seviyorum ama bu ekrana bi türlü bulamadım

asigsasi

asigsasi

Üye
ya arkadaşlar paylaşın artık şu setleri

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye
yanlış düşünüyorsun

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Naja Abi ekranlar süper olduu :D çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye

hah şimdi bişeye benzedi :D rica ederim kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL
sLeepLe

sLeepLe

Üye

aynen ekranlar şimdi çok güzel olmuş eline sağlık :)

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

hah şimdi bişeye benzedi :D rica ederim kardeşim.
yani tam olmadı mı :D widget eksikliği çok çünkü telde widget yok orjinaller hariç :D 3. ekrandaki resim nasıl bi tek onu bulabildim :D

- - - Eklendi - - -

aynen ekranlar şimdi çok güzel olmuş eline sağlık :)
ustalar benzemiş dedi tamamdır :D naja abi sağolsun onun sayesinde :D bundan sonra kırmızı mavi yapıcam sadece :D bu avkonun mavisi hazır o yüzden :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
yani tam olmadı mı :D widget eksikliği çok çünkü telde widget yok orjinaller hariç :D 3. ekrandaki resim nasıl bi tek onu bulabildim :D

- - - Eklendi - - -

ustalar benzemiş dedi tamamdır :D naja abi sağolsun onun sayesinde :D bundan sonra kırmızı mavi yapıcam sadece :D bu avkonun mavisi hazır o yüzden :D

ben ekranlar olarak demediydim arka planlar açısından dedim şimdi olmuş die :) zaten herşey bi öncekiyle aynı :) 3. resimde güzel :) sende mi kuru kafacısın :)

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

ben ekranlar olarak demediydim arka planlar açısından dedim şimdi olmuş die :) zaten herşey bi öncekiyle aynı :) 3. resimde güzel :) sende mi kuru kafacısın :)
sadece resimler farklı :D yok ya kuru kafa sevmiyorum ama renkler farklı ya çok hoşuma gitti :D

Üst Alt