Abone 1gb internet sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canawar1

Üye
    Konu Sahibi
Abone 1gb internet sorunu !
merhaba arkdaşlar 23.12.2012 de bedava 1GB İNTERNETİ YAPMIŞTIM ŞUANDADA MESAJ GELDİ 23 ÜNDE YENİLENECEKTİR DİYE. IPTAL SUPER1GB YAZIP 3636 YOLLUYORUM. EKSİK VEYA YANLIS MESAJ YOLLADINIZ.LÜTFEN TEKRAR DENEYİNİZ DİYE MESAJ GELİYOR.*7000# den de denedim iptal işlemi gercekleşti dedi yanlız tekrar *7000# girdigim zaman internet paketlerimde 1gb internet yazıyor . İptal eden arkaşlar nasıl yaptı yazarsan sevinirim.

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]*7000# yazıp ordan iptal ettim sonra da mesaj geldi iptal edilmiştir die[/SIZE][/COLOR]

larten123

larten123

Üye
bende de işleminizi gerçekleşyiremiyoruz diyor 7000a giribce de gsm opsiyonuna sahip değilsiniz diyor iptal edemiyorum

plusnettr

plusnettr

Üye
bende de işleminizi gerçekleşyiremiyoruz diyor 7000a giribce de gsm opsiyonuna sahip değilsiniz diyor iptal edemiyorum

GSM değil GPRS opsiyonu der, öyle diyorsa paket iptal talebiniz alınmış paket son kullanma tarihinde iptal olacak. Paketi son gününe kadar bekletiyorlar sadece 1,5 TL ye günlük 100 MB alabiliyorsunuz üstüne

larten123

larten123

Üye
GSM değil GPRS opsiyonu der, öyle diyorsa paket iptal talebiniz alınmış paket son kullanma tarihinde iptal olacak. Paketi son gününe kadar bekletiyorlar sadece 1,5 TL ye günlük 100 MB alabiliyorsunuz üstüne

evet gprs olacaktı ben yanlış yazmışım ayrıca bilgi için :tşk:

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
evet aynı uyarıyı ben de almıştım ''GPRS OPSİYONUNA SAHİP DEĞİLSİNİZ'' uyarısını aldım fakat vodafone online işlemler menüsnden internet paketlerime baktığımda şu an aktif paketiniz bulunmamaktadır die yazıyor..

plusnettr

plusnettr

Üye

evet aynı uyarıyı ben de almıştım ''GPRS OPSİYONUNA SAHİP DEĞİLSİNİZ'' uyarısını aldım fakat vodafone online işlemler menüsnden internet paketlerime baktığımda şu an aktif paketiniz bulunmamaktadır die yazıyor..

Online Self Servis te bir sorun var. Kullanım miktarları kısmında bakarsanız paketiniz gözükür dediğiniz şekilde herkezde gözükmüyor. Paketiniz süresi dolunca iptal edilecektir.

''GPRS OPSİYONUNA SAHİP DEĞİLSİNİZ'' diyenlerin hepsinin paketleri iptal olacak bu bilgi Vodafone Forumlarında bir yetkili tarafından açıklanmıştır.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Online Self Servis te bir sorun var. Kullanım miktarları kısmında bakarsanız paketiniz gözükür dediğiniz şekilde herkezde gözükmüyor. Paketiniz süresi dolunca iptal edilecektir.

''GPRS OPSİYONUNA SAHİP DEĞİLSİNİZ'' diyenlerin hepsinin paketleri iptal olacak bu bilgi Vodafone Forumlarında bir yetkili tarafından açıklanmıştır.

bilgi için teşekkürler...

murat.122a

murat.122a

Üye
teşekürler

oguzzz52

oguzzz52

Üye
vodafonede son zamanlarda yapılan bi durum. mhyi ara ve üst yetkiliyle konuşarak iptailini sağlat. çıkan müşteri temsilcisi seni bıktırana kadar iptal etmemeye çalışıyo çünkü

serkan

Üye
Bende de aynı sorun oldu kardeş. Ama paketin yenileneceği gün ''iptal edilmiştir'' mesajı geldi. Muhtemelen sanada o gün mesaj gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt