bedava 1gb ınternet koşun

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
arkadaşlar vodafone de 1gb internet ilk ay bedava tabi daha önce yararlanmamışsanız ABONE SUPER1GB yazıp 3636 ya gönderin 1gb internetiniz gelsin 1 ay sonra iptal etmek için IPTAL SUPER1GB yazıp 3636 ya gönderin eğer yaptıysanız bir teşekkür yeter ben yaptım hadi kolay gelsin

bende yaptımda ne kadar mb miz kaldığını nasıl sorguluyoruz ?

bilge_adam

bilge_adam

Üye
*123#239# tuşlaması yapın kalan mb larınızı gösterir. Oda olmazsa "INTERNET SORGU" yazıp 7048 e gönderin.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
tamam teşekkürler

hellthelast1

Üye
Oldu beyler teşekkür ederim.. s3'ü aldıgımdan beri hiç internetim olmamıştı biraz surf yapiyim bari :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Teşekkürler :oke:
daha önce hiç int paketi yapmamış olmak lazım.
Ben 1gb int yapıyorum 14,5liraya akşam 9dan sabah 9a kadar vod.larla 2000 dakka konuşuyorum :D

murat.122a

murat.122a

Üye
duymayanlara duyurursak super olur facebook ta da paylasın arkadaslar ben paylastım

plusnettr

plusnettr

Üye
745 MB kadar kullandım, hala 700 küsür MB daha var. Baya bereketli bir paketmiş. :D Bu arada Self Servis de Internet Paketlerim kısmında bu paket gözükmüyor. Sanırım iptal sorunu yaşayan arkadaslar bu nedenle yaşıyorlar. Cep Self Servis de gözüküyor. Ekran görüntülerini eklerim.

Ekran görüntüleri geldi

Bu da cep self servisten aldığım resim

Sabah bu konuda yorum yapıp resim eklerim dediğimi hatırlıyorum.

orhan95

orhan95

Üye
denedim olmadı yaa.!!

kerem02

Üye
nasıl iptal ederim

- - - Eklendi - - -

IPTAL SUPER1GB yazıp 3636 gönderdim abonelik kaydınız bulunmamaktadır diye mesaj geldi

Takipçi Satın Al

Üst Alt