Gel Yaviz Hayal Kuralım :D

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Gel Yaviz Hayal Kuralım :D
2014 Ekim ayı... İstanbul'da bir üniversite kazanmışız ve oraya yerleşmişiz. İstiklalde buluşuyoruz. Sonra gidip birer ıslak hamburger yiyoruz. Yedikten sonra sohbet ede ede uykusuzun yerini buluyoruz. Bir süre heyecanlı kapının önünde bekledikten sonra girip uykusuzun kata çıkıyoruz. Kapıyı çalıp çalmama konusunda terddütteyiz. Ya bizi terslerlerse diye. Sonra başka bir amatör kapıyı tıklatıyor ve birlikte içeri giriyoruz. Heyecanla sıramızı beklerken hayran hayran etrafımızı seyrediyoruz. Çizimlere bakan çizer bize sesleniyor. Yıllarca dergide çizdiklerini okuduğumuz adam şimdi karşımızda. Kalbimiz yerinden fırlayacak gibi. Çizer bizim çizdiklerimize bakıyor. Esprilerimizi beğeniyor, hatalarımızı gösteriyor. Bizim yetenekli olduğumuzu ve mutlaka düzenli olarak karikatür çizmemiz gerektiğini söylüyor. Derginin bizim gibi adamlara ihtiyacı olduğunu söylüyor. Teşekkür ediyoruz ve çizdiklerimizi bırakıp dergiden büyük bir sevinçle ayrılıyoruz. :D Devamını sen getir :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve iyavuzoz

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
işte sonra gidiyoz çiziyoz bakıyoz bu işte para yok ama güzel eğlenceli falan sonra siyasi içerikli esprilerimiz yüzünden bize atayist deniyor ofisimizi yakıyorlar 2 sene sonra çok değerleniyoruz falan filan :zong:

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, doctorrr ve abandonware
abandonware

abandonware

Üye
işte sonra gidiyoz çiziyoz bakıyoz bu işte para yok ama güzel eğlenceli falan sonra siyasi içerikli esprilerimiz yüzünden bize atayist deniyor ofisimizi yakıyorlar 2 sene sonra çok değerleniyoruz falan filan :zong:

adam o kadar uğraşmış yazmış, iki saniyede batırdın bravo :D

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve Haluk.
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Harbiden oğlum insan der ki işte çizimlerimiz beğeniliyo dergiye giriyoz birlikte sabahlıyoz falan filan :D

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
  • Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

umarım öyle olur :D ama hayal ettiğim şeyler hiç olmadığı için hayal etmek istemiyorum :zong: :D

Hayaller her zaman gerceklesmek zorunda degildir bir hayalim var gerceklesmeyecek biliyorum ama hayali guzel fakat hayalin ayni zamanda hedefin olmussa onu gerceklestirmeni kimse engelleyemez ben kafama koydum haci seneye İstanbul'u kazanmaya bakicam sende bence bunu hedefin haline getir ;)

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

Hayaller her zaman gerceklesmek zorunda degildir bir hayalim var gerceklesmeyecek biliyorum ama hayali guzel fakat hayalin ayni zamanda hedefin olmussa onu gerceklestirmeni kimse engelleyemez ben kafama koydum haci seneye İstanbul'u kazanmaya bakicam sende bence bunu hedefin haline getir ;)

benim 2 sene var :ehe hedefim şu anda sadece işi öğrenmek gerisi zaten zamanla olabilir

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve Oğuzhan
abandonware

abandonware

Üye

benim bi' hedefim yokki, ben napcam :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

benim 2 sene var :ehe hedefim şu anda sadece işi öğrenmek gerisi zaten zamanla olabilir

tamam işte yaklaşık 2 sene sonra gidecez :naughty: ben de hemen olsun çabuk olsun şimdi anında demiyorum da yine de işi çobuk öğreneyim yeter :D şimdilik tek sıkıntım bazen espri bulmak çok zor oluyo bir de tarama ucunu pek iyi kullanamıyorum :( bir de bazen manyak bir espri geliyo çizilcek ama çizemeyeceğim bir şey oluyo ne halt yicem diye düşünüyorum :ehe

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

tamam işte yaklaşık 2 sene sonra gidecez :naughty: ben de hemen olsun çabuk olsun şimdi anında demiyorum da yine de işi çobuk öğreneyim yeter :D şimdilik tek sıkıntım bazen espri bulmak çok zor oluyo bir de tarama ucunu pek iyi kullanamıyorum :( bir de bazen manyak bir espri geliyo çizilcek ama çizemeyeceğim bir şey oluyo ne halt yicem diye düşünüyorum :ehe
ben pek karikatür çizmiyorum bu aralar sadece çizgi çalışıp gördüklerimi gördüğüm şekilde çizmeye çalıreröreöröeör

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

ben pek karikatür çizmiyorum bu aralar sadece çizgi çalışıp gördüklerimi gördüğüm şekilde çizmeye çalıreröreöröeör

ya bende çok sık çizmiyorum esprisi olan karikatür yani ayda 1 falan onun dışında kedi kaöpek masa kuş insan falan filan bak bir de şeyi çizmeyi seviyorum sende yapmalısın bence çizgiyi geliştirmeye yararlı olur bir adam yatarken diğeri onun ağzına ayağını sokuyo aa bir bakıyosun o ayağını sokan adamın kafası kafa değil bir insan poposu falan öyle gidiyo işte :ehe

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

ya bende çok sık çizmiyorum esprisi olan karikatür yani ayda 1 falan onun dışında kedi kaöpek masa kuş insan falan filan bak bir de şeyi çizmeyi seviyorum sende yapmalısın bence çizgiyi geliştirmeye yararlı olur bir adam yatarken diğeri onun ağzına ayağını sokuyo aa bir bakıyosun o ayağını sokan adamın kafası kafa değil bir insan poposu falan öyle gidiyo işte :ehe
arada exlibris falan yapıyorum senin dediğin gibi şeyler çıkıyor ortaya :ehe

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

arada exlibris falan yapıyorum senin dediğin gibi şeyler çıkıyor ortaya :ehe

:ehe tarama ucu kullanabiliyon mu? İzmirde satan yer var mı biliyo musun? benim aldığım bir yer vardı kapandı :(

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
  • Beğen
abandonware

abandonware

Üye

Hadi len :ehe ben de bir ara karakaleme merak sarmıştım :D

Mayıs 2011

böyle resimler çizmek hoşuma gitmiyor :hmmm ama karakalemim iyidir şimdi :D ama doğru düzgün çalışmalarım çok az.. hepsi ufak olduğu için hepsi bir yerde değil :/

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bu abidin dinonun resmi hoşuma gitmişti çizmiştim hoca hala okul sergilerinde asar :D

- - - Eklendi - - -

geçen yıl da bunu yapıyodum yarım kaldı :( bu%10luk kısmı :D

Ekli dosyalar

Takipçi Satın Al

Üst Alt