Gel Yaviz Hayal Kuralım :D

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
bu abidin dinonun resmi hoşuma gitmişti çizmiştim hoca hala okul sergilerinde asar :D

- - - Eklendi - - -

geçen yıl da bunu yapıyodum yarım kaldı :( bu%10luk kısmı :D

çok anlaşılır bir resim zaten gabızım :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
aboov garipmiş :ehe

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
:naughty:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bölüm 2

Yaviz ile ünümüze ün katıyoruz. Kızlar peşimizde çıldırıyor, bizi görünce hepsinin salyaları akıyor. Sonra ben hayvan gibi para harcadığım için dergiden kazandığım para yetmiyor. Yaviz gel gidelim bu diyarlardan diyorum. N'apacaz ki oğlum diyorsun. Ameriga'ya gidek diyorum. Nasıl lan diyorsun.Kutlukhan abi ile konuşalım diyorum. Olur hacı ama ya yardım etmezse diyorsun. Senin kediyi salarız üstüne diyorum. Alıyoruz kedini gidiyoruz Kutlukhan'a. Moruk diyoruz böyle böyle yardım et bize. Merak etmeyin kardeşlerim yardım edeceğim size diyor ve Mad dergisinin editörünü arıyor. Hi Jack. How are you? Fine thanks. Hey bro! I know 2 talented caricaturist. They want to job in America. Jack diyor ki. Ok Kutlukhan. They send me our caricature. I examine it. Sonra karikatürlerimizi olağanüstü ingilizcemizi kullanarak çeviriyoruz ve gönderiyoruz. Jack diyor ki Çok yeteneklisiniz -Kutluk aĞa BeY biraz türkçe öğretmiş- dergiye gelin size 10.000 dolar maaş... SSK'nızı da yapacağım diyor. Kabul ediyoruz ve Kutluhan abiyi de yanımıza alarak Amerika'nın yolunu tutuyoruz.

to be continued...

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ben amarikaya çizmem karşim afrikanaya gidek

- - - Eklendi - - -

afrikanada rus hatun bulup çifte duğun yapar çocuklarımızın adını camnoyla bambo koyarız sonra aslanlar kapar biz de rus kızları yalnız bırakıp alaskaya kaçarız orda mafyaya karışıo turkiyeye geri doberiZ

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Yaviz'e içirdiğim viskinin etkisi geçiyor ve oğlum ben Amerikanya'ya karşıyım. Afrikanistan'a gideceğim diyor. Güle güle bro deyip NYC dolmuşlarına bindiriyorum. Sonra Jack'e durumu anlatıyorum bana Yaviz'in maaşını teklif ediyor. Zengin oluyorum. HAvuz başında limontamdan bir yumdum alıp puromla bütünleşiyorum. Biri arıyor beni. Ağbi bak nasıl sğmili diyor. Anlıyorum Yaviz olduğunu. Laağn diyorum naptın nettin gari lo? Diyor ki afrikancayı öğrenemedim karikatür çizemedim. Mecbur Liverpool'a tayin istedim orada takılıyorum diyor. Noldu lan artis Amerikanya'da kalsaydın mis gibi çalışacaktık diyorum. Salla Amerikanya'yı burada her gün 3-4 hatun buluyorum diyor. Aferin deyip suratına kapatıyorum. Sonra arayıp az efendi ol düzenli yaşa lan diyorum. Hepsi bacım olum benim İngilizler çok çocuk yapıyormuş. Baldızım yani bunlar ama baldız baldan tatlıdır diyor Yaviz. Ulan kera... derken kıyamet kopuyor...

- - - Eklendi - - -

The end...

- - - Eklendi - - -

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
tamam yaa amerikanyaya gelcem xd

CABBAR

CABBAR

Üye
ben amarikaya çizmem karşim afrikanaya gidek

- - - Eklendi - - -

afrikanada rus hatun bulup çifte duğun yapar çocuklarımızın adını camnoyla bambo koyarız sonra aslanlar kapar biz de rus kızları yalnız bırakıp alaskaya kaçarız orda mafyaya karışıo turkiyeye geri doberiZ
Aha 1000 oldu bu mesajla :aha:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ben yaprım :aha: Beeeen :ehe

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Teşekkür ederim hocam :) çok mutlu oldum gerçekten emeklerine sağlık

• Beğen
Tepkiler: achambo