Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Microsoft apps ne oldu :)

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
dostum orjinal şekilde saat widgetini yükleyebilirmisin joshlog yapıp saat widgetini değiştirince simgeler kayıyor onu normal yaparsa sevinirim yada yapabileceğim bişey varsa söyle yapayım bu arada yazılım çok güzel olmuş ellerine sağlık :) :)

Orijinal şekilde derken dostum tam anlayamadım. Nasıl yani Flash ilk attıgında ki gibi mi?

- - - Eklendi - - -

Microsoft apps ne oldu :)

Ek uygulamalar da var kardeşim. Oradan kurabilirsin. :)

kendir

kendir

Üye
fw yi yükledim kırmızı ışık açık kalıyor ve usb takın diye uyarılar çıkıyor ikide bir

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
vg_engin

vg_engin

Üye
bildiğimiz saat widgeti kardeşim hava durumu olmaya kardeşim sadece saat widgeti umarım anlatabildim kardeşim teşekkür ederim tekrarda ;)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Microsoft communition mu öyle bi şey var haritalar dada yüklenemedi oluyor

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bildiğimiz saat widgeti kardeşim hava durumu olmaya kardeşim sadece saat widgeti umarım anlatabildim kardeşim teşekkür ederim tekrarda ;)

Anladım kardeşim ama onun için tekrardan rofs-2 hazırlalamız gerekecek. UDA nın boyutunuda değiştirdiğimiz için uyumsuz olucak. O yüzden tamamını sıfırdan yapmamız gerekecek. Ama bunu aklımda tutuyorum bende bir daha ki güncellemede daha güzel widgetler le gelicem. :)

- - - Eklendi - - -

Microsoft communition mu öyle bi şey var haritalar dada yüklenemedi oluyor

Dostum hata vermemeli hepsini tek tek denedim sorunsuzdu.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
çok hızlı gerçekten ama bise soracam; kabuk tema, yükledığim meego temalarını etkiliyor.yani değistirdığim halde kabuk tema ıkonları oluyor bazıları

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
çok hızlı gerçekten ama bise soracam; kabuk tema, yükledığim meego temalarını etkiliyor.yani değistirdığim halde kabuk tema ıkonları oluyor bazıları

Onu kabuk temadan yapıyor maalesef dostum. Kullandığın temalar orijinal evolve ikonlu olmalı sorunsuz olması için.

vg_engin

vg_engin

Üye
teşekkür ederim kardeşim sağol ne zaman gelir yeni güncelleme ;)

asi6868

Üye
Usta sende başimiza nokia kesildin yaw marta kadar kim öle kim kala ... Bu hatali oldugu için senin bir önceki versiyonu yükledim o çok sorunsuz bir cwfdir. Allahtan silmişimde çöp kutundaymis :)) sonra geri aldim

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Usta sende başimiza nokia kesildin yaw marta kadar kim öle kim kala ... Bu hatali oldugu için senin bir önceki versiyonu yükledim o çok sorunsuz bir cwfdir. Allahtan silmişimde çöp kutundaymis :)) sonra geri aldim

Kardeşim maalesef ki yardım etmek isterdim ama YGS sınavına hazırlanıyorum. Bilgisayara çok sık giremyorum artık. O yüzden yeni güncelleme yapsam yarım olur. Ama şimdiden başlarsam çok seri olmadan belki 1 tane çıkar. Ama kesin bilgi vermiyorum. Belkide yetişmez.

yaksucuk

Üye
bi hata buldum hocam nokıa oviyi açtığımda üst kısımdaki sarj simgelsini eskisi gibi gösteriyo ondan çıkınca normal cfwdeki simgeler var bu hata sadece bende yoktur inşallah

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bi hata buldum hocam nokıa oviyi açtığımda üst kısımdaki sarj simgelsini eskisi gibi gösteriyo ondan çıkınca normal cfwdeki simgeler var bu hata sadece bende yoktur inşallah

Bu tüm CFW lerde böyledir dostum. O Mağazanın bir özelliği. Bu bir hata değil. :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum tarayıcı ana sayfasını değiştirmek için seçenek yokmu benmi göremiyorum?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
dostum tarayıcı ana sayfasını değiştirmek için seçenek yokmu benmi göremiyorum?

Dostum var google olarak ayarlandı yazmamışmıyım? Bakıyorum şimdi.

- - - Eklendi - - -

Sistemde hazır gelecek olan özellikler başlığı altında yazdım dostum.

ogezen

ogezen

Üye
kardeşim eline sağlık çok hızlı bi cwf olmuş süper diyebilrim sanırım 1 çok hassas olmuş yolda gderken tel çalıgındaa tel arkası dönük olunca otamatik susuyo hemen 2. cisi tema yüklemesine yüklüyoo sonra uygalayım diyorum bouk diyo ??

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Dostum var google olarak ayarlandı yazmamışmıyım? Bakıyorum şimdi.

- - - Eklendi - - -

Sistemde hazır gelecek olan özellikler başlığı altında yazdım dostum.

yok ben değiştirmek istiyorum ama seçenek yok normalde o seçenek var yani senin cfw de niye yok?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

yok ben değiştirmek istiyorum ama seçenek yok normalde o seçenek var yani senin cfw de niye yok?

Dostum şimdi denedim değiştiriliyor herhangi bir problem yok. Acaba kurdugun programlar falan mı ekledi.

Üst Alt