Yardımcı olduğun için teşekkür ederim ikonu orjianl olanlarda sıkıntı yok![]()

tema bozuk hatası alıyorum formt attım yne aynı :S
bu araada eski cfw televizyona takan oldumu ya sorun bnm kablodamı acaba :Sdostumyükledm ama tema fln yükleyemiyorum yani yüklüyor ama etkin olmyuyor bi önceki cfw dha sağlamdı sankitema bozuk hatası alıyorum formt attım yne aynı :S
- - - Eklendi - - -
nese sorn yok eski cfw ye geçtimbu araada eski cfw televizyona takan oldumu ya sorun bnm kablodamı acaba :S
- - - Eklendi - - -
teşkkr etmyide unutmym sende olmsan cfw yapan yok sağol D

pc gecınce yuklerım artık saolasın mert

dostumyükledm ama tema fln yükleyemiyorum yani yüklüyor ama etkin olmyuyor bi önceki cfw dha sağlamdı sankitema bozuk hatası alıyorum formt attım yne aynı :S
- - - Eklendi - - -
nese sorn yok eski cfw ye geçtimbu araada eski cfw televizyona takan oldumu ya sorun bnm kablodamı acaba :S
- - - Eklendi - - -
teşkkr etmyide unutmym sende olmsan cfw yapan yok sağol D
kardeş ellerine sağlık çok başarılı bir cfw

mert o iki vidgeti ayırmıştım ya ayarlar- telefon yönetimi--- orjinal telefon ayararı -- geri yükle yaptım .düzeldide teşekkür mert
bilgilendirirsen iyi olur.güzel olmuş eline sağlık ben bu formatlama işini ilk kez yaptım zor bi tarafı yok fakat c6-01e format atarken kendi kablosu yoktu samsungun ara kablosu vardı onunla atıyodum neyse ayarları yaptım formatlıyo 3-4 kere uyarı geldi telefonla alakalı 6 tane maddeli birşey baterya ile ilgili, kabloyla ilgili falan ingilizce olarak sürekli yeniden dene dedim yüklüyo sonlara geldi.50-60-70 derken bitti diyodum windows programı kapattı.tam yüklenmedi telefon açılmaz dedim program yüklenmiş ama eksik şeyler var gibi duvar kağıtları yok.nokıa oviyi açtığımda üst taraftaki şarj simgesini falan eskisi gibi gösteriyo ondan çıkınca sorun yok.bi yerden atma falan yok tekrar atıcaktım bu sefer atamadım cfwyi telefondan silip tekrardan bi dahamı atmak gerekiyo üstüne tekrar kurmuyo herhalde giriş ekranı falan beğenmiyenler var ideal bence orjinellik bozulmasın diyo arkadaşlar yerim orjinalli cfwyide kurma o zamanbilgilendirirsen iyi olur.
O şekilde de olur kardeşim. yaptığın soft format oluyor.
hocam bu yine mesajlardan atıyo bi açıyo bi açmıyo flaşlarken hafızayı komple biçimledim.nası yapıcaz bunu yardım et admin
- - - Eklendi - - -
kablosu bilgisayara bağlıydı o zaman açmıyo herhalde çıkartıktan sonra açıp kapattım açıldı.bi daha olmaz inş.
haritalar yüklüyken hafıza 500mb sanmıştım, değilmiş![]()

dostum kurdum süper çalışıyor ellerine sağlık![]()