Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

osmanosman...

osmanosman...

Üye
ya bi yardım edın herseyı yapıyorum olmuyor restore etmeye tıklayınca fıle already exist gibi bişe cıkıo yardım edın lufe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya bi yardım edın herseyı yapıyorum olmuyor restore etmeye tıklayınca fıle already exist gibi bişe cıkıo yardım edın lufe

Daha önceden restore yaptıysan bu adımı geç ve devam et, yok yapmadıysan telefonuna bir soft format at ve hack işlemine en baştan tekrar başla...

osmanosman...

osmanosman...

Üye
kardes ben rom ptcheri yukledigimde yamalar gozukmuor ne yapabilrim yadimci olursaniz sevinirim ccok acil..

kaderkaplan

Üye
arkadaşlar link ler nerde maxicep bunları düzeltsin önceden görüyordum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardes ben rom ptcheri yukledigimde yamalar gozukmuor ne yapabilrim yadimci olursaniz sevinirim ccok acil..

C:/patches klasörünü kontrol et...
içi boş ise ve zip dosyasını download et, x-plore ile zip dosyasını aç ve içindeki üç yamayıda C:/patches klasörüne kopyala...

Artık rompatcherı çalıştırınca yamaları görebilirsin...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar link ler nerde maxicep bunları düzeltsin önceden görüyordum

Linkler birinci sayfada ekde duruyor, ya giriş yapmadan bakmışsındır yada tarayıcında sorun vardır...

osmanosman...

osmanosman...

Üye
sagolasin kardes ins bu isimi goruur :)

eeenzo

Üye
tum nokıa modellerini yazmısın bi tek E71 yok :D

jack_shephard

Üye
installserver.exe açılmıyor yardım lütfen? :/

tequciqalpa13

Üye
nokia 5800 kullanıyorum c:\sys\bin yok c:\sys var sadece. sys'e atsam olur mu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
nokia 5800 kullanıyorum c:\sys\bin yok c:\sys var sadece. sys'e atsam olur mu
Bin klasörü var ama sen göremiyorsun...

öncelikle x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher programını çalıştır ve open4all yamasını aktif et.
Artık x-plore ile C:/sys/bin klasörünü görebilirsin...

karaf07

Üye
emergncy kardesim ben c6 yı hackledim oldu ama 701 var arkadasın ona nortonu kurarken bu yerleşik bir bileşen diyor kurmuyor yardımcı olabilirmisin

Emrgncy

Emrgncy

Üye
emergncy kardesim ben c6 yı hackledim oldu ama 701 var arkadasın ona nortonu kurarken bu yerleşik bir bileşen diyor kurmuyor yardımcı olabilirmisin

Arkadaşının telefonu fp2 ye güncellenmiş, norton veya mobil security ile hack olmaz,

Fp2 ler için olan hack konusundan hackleyeceksiniz

Buyur TIKLA

Mr.Dan - C6-01

Mr.Dan - C6-01

Üye
Teşekkürler:)

hasan346

Üye
herşeyi harfiyen yaptım işlemleri yaparken hiçbir sorun yaşamadım ama yinede olmadı hala sertifika hatası veriyo.
Nokia c7 sürüm nokia belle refresh

Emrgncy

Emrgncy

Üye
herşeyi harfiyen yaptım işlemleri yaparken hiçbir sorun yaşamadım ama yinede olmadı hala sertifika hatası veriyo.
Nokia c7 sürüm nokia belle refresh
C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gereken dosyaları attın mı?

Özellikle refresh hack için C:/patches klasörüne gerekli dosyayı atman gerekiyor..

volkanik38

volkanik38

Üye
installserver.exe x-plore de gözükmüyor

hasan346

Üye

C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gereken dosyaları attın mı?

Özellikle refresh hack için C:/patches klasörüne gerekli dosyayı atman gerekiyor..

anlatımda C/ patches klasürüne dosya atılacağı yazmıyo . Atılacak dosyanın linkini atarmısın.

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Bunları yapınca ne olacak telefona anlamadım?

Üst Alt