Samsung Galaxy S III için Android 4.1.2 Güncellemesi Ülkemiz için Yayınlandı, HEMEN YÜKLEYİN!

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S III için Android 4.1.2 Güncellemesi Ülkemiz için Yayınlandı, HEMEN YÜKLEYİN!

Samsung’un satış rekorları kıran modeli Galaxy S III için Android 4.1.2 güncellemesi dünyanın birçok ülkesinde kullanıcılara ulaşırken bugün itibariyle ülkemiz kullanıcılarına da sunuldu.
Kies ve OTA üzerinden sunulan güncellemeyle; içeriksel menü yetenekleri, Page Buddy ile daha iyi müzik keyfi, geliştirilen kamera özellikleri (kolay fotoğraf yakalama, düşük ışık çekimi, içeriksel etiketleme, en iyi yüz ifadesi), Paper Artist uygulaması, kolay mod, ekranda aynı anda iki uygulama çalıştıran Multi Window, her kulaklık için ayarlanabilen ses dengesi, Facebook iletilerinin kilit ekranda görülebilmesi, yazı boyutlarının ayarlanabildiği kolay okuma modu ve bir dizi iyileştirmeler güncellemenin sunduğu yenilikler arasında yer alıyor.
Güncellemenin kullanıcılara ulaştığı rapor edilirken, sizlerde Kies ya da Ayarlar-Telefon hakkında- sistem güncellemeleri bölümünden güncellemeyi elle kontrol edebilirsiniz.
Sunulan güncellemeyi odin ile yüklemek isteyen kullanıcılar ise romu indirebilirler...

- - - Eklendi - - -

Alıntı Linki : http://www.andronova.net/2013/01/21/samsung-galaxy-s-iii-icin-android-4-1-2-guncellemesi-ulkemiz-icin-yayinlandi-hemen-yukleyin/

:ağlarım: benim ekran kırık olduğundan yüklemeye korkuyorum ekranı yaptırınca bende yükleyeceğim :eller: ... :D

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

IVI-Elia

Üye
Tüm S3 camiasına hayırlı uğurlu olsun bu sezon güzel bir perf bekliyoruz... :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada Samsung'a helal olsun daha diğer firmalardan tık yok. Xperia S'i olan arkadaşım kaç haftadır bekliyoru.Şubat sonu gibi gelcekmiş..

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Tüm S3 camiasına hayırlı uğurlu olsun bu sezon güzel bir perf bekliyoruz... :D

Bu arada Samsung'a helal olsun daha diğer firmalardan tık yok. Xperia S'i olan arkadaşım kaç haftadır bekliyoru.Şubat sonu gibi gelcekmiş..

güncelleme konusunda samsung fena değil ilk zaten samsung veriyor sanırım :evet: hadi arkadaşlar AnTuTu Benchmark Sonuçlarınızı bekliyoruz :eller: :ehe :D

IVI-Elia

Üye

güncelleme konusunda samsung fena değil ilk zaten samsung veriyor sanırım :evet: hadi arkadaşlar AnTuTu Benchmark Sonuçlarınızı bekliyoruz :eller: :ehe :D

Evet öyle.Google telefonlarından sonra ilk güncellemeyi onlar veriyorlar.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aslında samsung s advanceddeki gibi s3tete içe kavis verse ekran kırılmaları daha aza düşerdi kim s3 almışsa neredeyse camı kırılmış benim wonder yerden kalkamıyo çizik bile yok :) aynen güncelleme konusunda samsung başarılı çünkü bazıları güncellemeyi erken veriyo yada veriyo örneğin huwei ideosa bir ics güncellemesi vermiş akıllara zarar :D bela gibi ama samsung özellikle amirallere googlenin androidle yeni özellikleri dışında samsung çaplı özellklerde vieiyo zaten samsungun en sevdiğim özellğide bu

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kies e baglanmiyor ki

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Arkadaş bi ay önce kurdu belki. Kies ile.

firat1231

firat1231

Üye
s3 mini yede gelmismidir acep

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Evet öyle.Google telefonlarından sonra ilk güncellemeyi onlar veriyorlar.

onları saymıyorum zaten :) Nexus'lar Google'ın Öz evladı gibi :evet:

- - - Eklendi - - -

aslında samsung s advanceddeki gibi s3tete içe kavis verse ekran kırılmaları daha aza düşerdi kim s3 almışsa neredeyse camı kırılmış benim wonder yerden kalkamıyo çizik bile yok :) aynen güncelleme konusunda samsung başarılı çünkü bazıları güncellemeyi erken veriyo yada veriyo örneğin huwei ideosa bir ics güncellemesi vermiş akıllara zarar :D bela gibi ama samsung özellikle amirallere googlenin androidle yeni özellikleri dışında samsung çaplı özellklerde vieiyo zaten samsungun en sevdiğim özellğide bu

adamlar ICS'i zar zor kaldırabilen telefonlara ICS veriyorlar :ehe sonra böyle akıllara zarar oluyor :evet:

- - - Eklendi - - -

Kies e baglanmiyor ki

odin'den flashlayabilirsin,kies'e henüz düşmemiş olabilir dediğim gibi telefonumun ekranı kırık olduğundan güvenemiyorum şimdi orada biyerlere dokunmak gerekir dokunamam ayar olurum :ehe

- - - Eklendi - - -

Arkadaş bi ay önce kurdu belki. Kies ile.

o nasıl oluyor ? :)

- - - Eklendi - - -

s3 mini yede gelmismidir acep

bilmiyorum sanırım gelmemiştir,bu normal s3 GT-I9300 için :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Flashlama isinden anlamam ki .

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Flashlama isinden anlamam ki .

çok basit ilkte bende anlamıyordum Süleyman öğretti banada :)

1-) rom dosyasını indir
2-) rom dosyasını rar'dan çıkart
3-)odin programını indir
4-)odin programını aç ve pda ya bas
5-)açılan pencereden rardan çıkarttığın dosyayı seç
6-)start'a bas ve rom yüklensin :) (Max 10 dk sürer)

not : tefonunuzu odin moduna sokmalısınız bunun için ses kısma+güç+home tuşlarına basılı tutunuz ve karşınıza bir ekran geldiğinde ses yükseltme tuşuna basarak devam ediniz karşınıza o yeşil robot çıkacaktır ondan sonra telefonu pc'ye bağlayıp odin programında aşağıda " added" yazısını gördükten sonra yüklemeyi başlatınız !

çok önemli not : bu işlemi düzgünce yaptıktan sonra cihazınızın zarar görme olasılığı neredeyse hiç yoktur bu yüzden hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum en ufak bir elektrik kesintisi bile telefonunuzun bir daha açılmamasına neden olabilir :evet: bu yüzden bu işlemi bataryası 10 dk'dan fazla dayanabilen sağlam bir leptoptan yapmanızı tavsiye ederim !

eğer düzgünce yaparsanız hiçbir sıkıntı çekmezsiniz kurulum bittikten sonra birde wipe data ve wipe cache yaparsınız telefonunuz rahatlar güle güle kullanırsınız :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hala gelmdi bana sıra var deyip duruyo ya |-)

firat1231

firat1231

Üye
S3 miniye uygun 4.1.2 rom u varmi ?

Samet.25

Bi abilik yapip aceyese verseler bi guncellene

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bi abilik yapip aceyese verseler bi guncellene

Ace'ın donanımı nede güncelleme istiyorsunuz ? bas bas bağırıyoruz ucuz android almayın diye:off:

- - - Eklendi - - -

benchmark sonuçları nerde kaldı len ? :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tesekkürler

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

Üst Alt