Nokia Lumia 620 Rusya'da satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 620 Rusya'da satışta

Nokia'nın giriş seviye windowsphone8 akıllısı Lumia620 beklenenden çok erken bir zamanda Rusya'da satışa sunuldu.Lumia920'nin 15.000 adet satılmış olmasına ragmen Rusya'da bu rakamdan memnun olan Nokia daha uygun fiyatlı bu modelden fazla satış geliri bekliyor.11.900Ruble 396dolar satış fiyatıyla Nokia'nın online magazasında satılan telefon iki gün içinde teslim ve ücretsiz kargo seceneklerine sahip.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum, merak ettiğim bir model gerçekten.
Türkiye'ye geldiğinde ben de mağazalara ya da Nokia Shop'a gidip telefonu yakından incelemeyi istiyorum. :oke:

komando04

komando04

Üye
haber için teşekkürler abi

matchless

matchless

Üye
rusyada yasıorm yarn bı ıkı yere bakıyım bı ıncelıyım goruslerımı bıldırım sızlere. ama fıyata bakılırsa suan lumıa 900 ler burda 16000 ruble lumıa 920 25000 ruble cıvarında. 820 ler ıse 12000 fılan.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
400$ aşşa yukarı burada da 700 ve civarı bir şey olur bence gayet iyi bir fiyat galaxy ace in bile 600 ₺ civarı olduğunu düşünürsek ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence 700-800 TL arasında olacak. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rusyada yasıorm yarn bı ıkı yere bakıyım bı ıncelıyım goruslerımı bıldırım sızlere. ama fıyata bakılırsa suan lumıa 900 ler burda 16000 ruble lumıa 920 25000 ruble cıvarında. 820 ler ıse 12000 fılan.

sen bana rusya'dan bişey ister misin diye mi sormuştun:D

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Türkiyeyede gelsin de oyun bakımından falan gelişirse yaz tatilinde çalışıp alıcam taktım kafaya :D

matchless

matchless

Üye

sen bana rusya'dan bişey ister misin diye mi sormuştun:D

:D:D::D:D sımdı ınceledım sıtedende bana sorcak olursanız ılla lumıa olcaksa eger telefon once 920 sonra 900 daha sonra 820 gerı kalanı cok basıt.. )) valla abi getreym cann saolsnda :) ben burdan l 900 aldım ıllet ettım ıngılızce yapıorm dılı hala yarı kalanı rusca tamam rusca bılıorm ama ben bu telefonun turkce olmasnı ıstıorm. symbıan olsa gozum kapalı kullanaym cınce olsn yne kullanırım ama yenı bı sısstem dıl cok onemı :D:D

matchless

matchless

Üye
abı sende lumıa aılesımı kurcan ne yapcan sendekıler sana yeter :D sen bana 920 yı ver ben sana alırım burdan ıstedıgın teelfonu :D

süper nova

süper nova

Üye

inceleyip görüşlerinizi bildirirseniz gerçekten çok çok memnun oluruz. :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şu an için sanırım Nokia Lumia 920'nin fiyatı 25000 ruble yani 1453 TL'ye karşılık geliyor.Türkiye ile arasında çok fazla bir fark yok.

Türkiye için güzel bir şey bu :)

iPhone 4'ün at&t ile ücretsiz verilip burada 1299 TL ile satılması ile taban tabana zıt bir durum :kıskıs:

matchless

matchless

Üye
inceleyip görüşlerinizi bildirirseniz gerçekten çok çok memnun oluruz. :)

bı ıkı yere bakdım ama goremedım en kısa zamanda denk gelırım bı telefoncuda umarım )) bu arada 920 22 bın ruble )

• Beğen
Tepkiler: süper nova
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...