bu vodafone vericisi sorunlu arkadaş !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
    Konu Sahibi
bu vodafone vericisi sorunlu arkadaş !
bi iki gündür şebeke sinyali gidip geliyo arkadaş ya sinir oldum. Acaba telefonda mi bi sorun var diye düşündüm bile. Ama yok avea turkcell vodafone sıfır çekiyo ne iştir ya nden sistemlerini son teknoloji kullanmazlar

murat.122a

murat.122a

Üye
yağmur dan dolayı bugün aksam 1715 le 1735 arası sebeke yoktu

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
yerel bir sorun , doğal afetler vs etkileyebilir.

plusnettr

plusnettr

Üye
Yağmurun sorun olacağını sanmam. Ben yağmurda 3-4 Mbit arası bağlantı kuruyorum Vodafone ile. Ama Vodafone de bir sinyal strabilliği sorunu var. Birbirine yakın baz istasyonları arasında aşırı derece gel git yapıyor. Diğer operatorlerde de sıkıntı olmuş sanırım. Bölgesel genel bir problem olabilir.

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
    Konu Sahibi
yağmur dan dolayı bugün aksam 1715 le 1735 arası sebeke yoktu

burada bi gün boyunca yoktu. Benim anlamadigim turkcell vericiside onun yanında onda hiç bi sorun yok vodafone vericilerine biraz daha önem vermeli diye düşünüyorum. 3G servisi bile yok

- - - Eklendi - - -

yerel bir sorun , doğal afetler vs etkileyebilir.

kar yagsi yok ama vericinin bulunduğu koordinatta kar var dün bayağı fırtına vardı ondan sanırım. Ama bu sorun sadace vodafone vericisinde var. Diğerlerinde bi sorun görmedim

- - - Eklendi - - -

Yağmurun sorun olacağını sanmam. Ben yağmurda 3-4 Mbit arası bağlantı kuruyorum Vodafone ile. Ama Vodafone de bir sinyal strabilliği sorunu var. Birbirine yakın baz istasyonları arasında aşırı derece gel git yapıyor. Diğer operatorlerde de sıkıntı olmuş sanırım. Bölgesel genel bir problem olabilir.

avea turkcellde sorun yoktu. Güzelce yayınlrna devam ediyor. Bulunduğum mevki erzincan kemaliye

- - - Eklendi - - -

dün akşam saat 10 gibi düzelme oldu

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
burada bi gün boyunca yoktu. Benim anlamadigim turkcell vericiside onun yanında onda hiç bi sorun yok vodafone vericilerine biraz daha önem vermeli diye düşünüyorum. 3G servisi bile yok

- - - Eklendi - - -

kar yagsi yok ama vericinin bulunduğu koordinatta kar var dün bayağı fırtına vardı ondan sanırım. Ama bu sorun sadace vodafone vericisinde var. Diğerlerinde bi sorun görmedim

- - - Eklendi - - -

avea turkcellde sorun yoktu. Güzelce yayınlrna devam ediyor. Bulunduğum mevki erzincan kemaliye

- - - Eklendi - - -

dün akşam saat 10 gibi düzelme oldu

zayıf bu konuda vodafone önceleri kesilen şebekeler mevcuttu duymuştum.

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
    Konu Sahibi
zayıf bu konuda vodafone önceleri kesilen şebekeler mevcuttu duymuştum.
önceleri daha berbatti yani telsim zamanı o zaman uzun bi süre hizmet vermiyodu. Şimdi de öyle koskoca şirket böyle ise oho ne âlâ memlekt. Düzeltmeleri lazım

phasan

phasan

Üye
önceleri daha berbatti yani telsim zamanı o zaman uzun bi süre hizmet vermiyodu. Şimdi de öyle koskoca şirket böyle ise oho ne âlâ memlekt. Düzeltmeleri lazım

Bazi baz istasyonu telsimden kalma

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafone müsteri hizmetlerini arasak sorunu giderirlermi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt