ZTE Nubia Z5 satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
ZTE Nubia Z5 satışa sunuldu
Akıllı telefon segmentinde son dönemde sunduğu modellerle adını iyice duyuran Çin kökenli akıllı telefon devi ZTE yeni akıllı telefonlarını sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen geçtiğimiz sene sonundaAralık ayında ZTE, yeni amiral gemisi 1080p HD ekrana sahip Nubia Z5‘i resmi olarak duyurmuştu. Nihayet ZTE yeni akıllısını satışa sundu.

ZTE anavatanı Çin‘de satış sunduğu Nubia Z5 için 7890Yuan ( Yaklaşık 555$) fiyat etiketi belirlemiş. Yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer Sharp tarafından üretilen 5″ büyüklüğünde ve1920×1080 piksel HD çözünürlüğünde (443ppi piksel yoğunluğu)dokunmatik ekrana sahip.ZTE Nubia Z5 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içerenQualcomm Snapdragon APQ8064 yonga setinden güç alıyor. 2GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi ve 13MP arka kamera diğer özellikleri arasında. ZTE‘nin yeni amiral gemisi Google Android 4.1.2 mobil işletimsistemi üzerinde çalışıyor.

Kaynak: ZTE Nubia Z5 satışa sunuldu

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefon özellikleri süper,ülkemize gelirse belli bir kullanıcı kitlesi edinebilir

aleranol

aleranol

Üye
Türkiyede satilsa harika patlama yapar.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Türkiyede satilsa harika patlama yapar.

Alp patlamadan ziyade ortalık fazlasıyla karışıma maruz kalacak.Bu senenin modası 2 gb ram, 1.5 ghz, dahili hafıza 32 veya daha üstü,yüksek çözünürlük ve diğerleri.Kendimce bunların üzerine çıkacak telefon tutulur demeyi isterdim ki sanmıyorum bu özellikler ile her marka bir telefon çıkarıp meyvesini yiyecekdir.Fazlalığı ise bir sonraki seneye saklıyacakdır. Özetle markalardan ziyade işletim sistemleri kafa kurcalayan olacak özelliklere ilaveten.

aleranol

aleranol

Üye
Alp patlamadan ziyade ortalık fazlasıyla karışıma maruz kalacak.Bu senenin modası 2 gb ram, 1.5 ghz, dahili hafıza 32 veya daha üstü,yüksek çözünürlük ve diğerleri.Kendimce bunların üzerine çıkacak telefon tutulur demeyi isterdim ki sanmıyorum bu özellikler ile her marka bir telefon çıkarıp meyvesini yiyecekdir.Fazlalığı ise bir sonraki seneye saklıyacakdır. Özetle markalardan ziyade işletim sistemleri kafa kurcalayan olacak özelliklere ilaveten.

Doğru. Ancak turkiyede bu tarz donanıma sahip cihazların yaklaşık 1800 civarı girme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünürsek bu fiyat patlama yapar.
Umarım sistemleri daha iyi optimize etmeleri gerek.

pRime.

pRime.

Üye
isim nokiadan tasarım appledan. :ehe

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:ehe

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
isim nokiadan tasarım appledan. :ehe

Tasarım konusunda fazlasıyla katılıyorum.Mahkemelik olması muhtemel gibi görünüyor.Şayet Htc'nin Lumia'yı kopya etmesine rağmen hala satışlara devam ediyor olmasıda bir garip.

Alp tamamıyla katılıyorum.Genel an itibariyle giriş yapacağı fiyat satış rakamlarını ya bir anda katlıyacak yada elinde kalacak.
Artık 2 bin Tl civarı ve üzerinde telefonlar görmeye fazlasıyla alışacağız.Bu saatden sonra bu rakamlar yadırganmıyacak normal karşılanacak.En azından bu telefonun 1.300'lerden girmesi lazım ki kar elde edebilsin.Lg bu yolla biraz rakamları yukarıya çekti.

abandonware

abandonware

Üye
marka yok bişi yok kim satın alacak bunu? yani özellikler iyi olsa bile çoğu kişi özelliklerden ziyade markasına bakıyor, markanın ona verdiği güvene göre seçimini yapıyor, örneğin nokia..

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
marka yok bişi yok kim satın alacak bunu? yani özellikler iyi olsa bile çoğu kişi özelliklerden ziyade markasına bakıyor, markanın ona verdiği güvene göre seçimini yapıyor, örneğin nokia..

Marka mutlaka öncelik tanınan olmuştur.Türkiye'de bir merakdır yada güveni almak vardır.Yalnız 800-900 gibi bir fark bu unsuru tepebilir.Markanın geri planda kalması içten bile değil.Şayet Çin malınında bir etkisi olacakdır Çin malı pek iyi bilinmez genel olarak iyiside en iyilerdendir bunu göz ardı edemeyiz ki görünen gerçek daima kalitesizliği ele almıştır.Özellik yanıyla yaklaşan bir alıcı önceliği tanıyabilir.Verilecek fark 2.bir telefonu almaya imkan tanıyacak miktarda.

aleranol

aleranol

Üye
Tasarım konusunda fazlasıyla katılıyorum.Mahkemelik olması muhtemel gibi görünüyor.Şayet Htc'nin Lumia'yı kopya etmesine rağmen hala satışlara devam ediyor olmasıda bir garip.

Alp tamamıyla katılıyorum.Genel an itibariyle giriş yapacağı fiyat satış rakamlarını ya bir anda katlıyacak yada elinde kalacak.
Artık 2 bin Tl civarı ve üzerinde telefonlar görmeye fazlasıyla alışacağız.Bu saatden sonra bu rakamlar yadırganmıyacak normal karşılanacak.En azından bu telefonun 1.300'lerden girmesi lazım ki kar elde edebilsin.Lg bu yolla biraz rakamları yukarıya çekti.
Üzücü olan şey fiyatı yakın tutup özelikleri artırmaları değil hem fiyatı hem de özelliği arttırmaları. İleride 3000tlden giriş yapılacak denilince aaa iyi fiyatı çok iyi diyeceğiz sanırım.

- - - Eklendi - - -

Operatör cihazlarının çoğu zte malı. Bunu bilen herkes emin olun ki güvenerek alabilir. Çin malı ile Çinli firma veya Çin üretimi karıştırılmamalı

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Berbat Hayatta Her Zaman Elmadan Nefret Ediyorum :p

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Üzücü olan şey fiyatı yakın tutup özelikleri artırmaları değil hem fiyatı hem de özelliği arttırmaları. İleride 3000tlden giriş yapılacak denilince aaa iyi fiyatı çok iyi diyeceğiz sanırım.

- - - Eklendi - - -
Katılıyorum bahsettiğim nokta bu kısım.Başlangıç yanıyla Lg'den esinleneceği kanaatindeyim veya Sony Xperia S gibi düşünebiliriz ve sonrasında gelmesi muhtemel olan Xperia Z .ZTE öncelikle işini garantiye alacağından eminim.Tüketimi görmeli en azından.Fiyatı yakın tutması şu an için yararlı olmıyacakdır.Talep olarak alıcıları veya uygun bir pazar ortamı yaratmalı ki devamında rekabete girmek adına bir garantisi olsun.Bu zamana kadar fazla bir girişimi olmadı akımıda göz önüne alırsak belirttiğim fiyat şu an için uygun olanı.Gelişim ve fiyat miktarı bir sonraki serilerde muhtemelen olacakdır.Bu durum bahsettiğin gibi yadırganmıyacaktır.Teknoloji geliştikce rakamlara tesiri fazlasıyla yansıyor.Artık sadece sonumuz hayır olsun demekle y
etineceğiz galiba.

aleranol

aleranol

Üye

- - - Eklendi - - -
Katılıyorum bahsettiğim nokta bu kısım.Başlangıç yanıyla Lg'den esinleneceği kanaatindeyim veya Sony Xperia S gibi düşünebiliriz ve sonrasında gelmesi muhtemel olan Xperia Z .ZTE öncelikle işini garantiye alacağından eminim.Tüketimi görmeli en azından.Fiyatı yakın tutması şu an için yararlı olmıyacakdır.Talep olarak alıcıları veya uygun bir pazar ortamı yaratmalı ki devamında rekabete girmek adına bir garantisi olsun.Bu zamana kadar fazla bir girişimi olmadı akımıda göz önüne alırsak belirttiğim fiyat şu an için uygun olanı.Gelişim ve fiyat miktarı bir sonraki serilerde muhtemelen olacakdır.Bu durum bahsettiğin gibi yadırganmıyacaktır.Teknoloji geliştikce rakamlara tesiri fazlasıyla yansıyor.Artık sadece sonumuz hayır olsun demekle y
etineceğiz galiba.
Zte buraz buraya uğramalı. Çinde tutulma sebebi de zateb ucuz ve çok daha önce aynı teknolojiyi çıkarması. Eğer türkiyede olsa düşük fiyatlar ile tozu dumana katar. Bir süre sonra eminim ki diğer Teknoloji firmaları da ürünlerin fiyatını düşürmek zorunda kalacaklardır. Umarım sonumuz hayırlı olur da tekelci zihniyet oluşmaz mobil dünyada.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2392690
Kerim.

Kerim.

Üye
Buram buram cakma iphone kokuyor

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
apple hala nasıl dava açmadı bu tasarıma hayret doğrusu... şaşırdım

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Yakında ipini çeker :oke:

Apple'dan çok Nokıa beni fazlasıyla düşündürüyor.Wp8 sistemiyle çıkış yapan şu anda Htc ve Huwaei Lumia'yı fazlasıyla yansıtmış.Diğerleri'de muhtemelen bu durumdan istifade edecekdir.Wp8 sistemin yanında biraz da telefonun görünümü göz boyadı.Nokıa durumdan haberdar değil mi yoksa alttan bileti kesiyor mu henüz anlamış değilim.Var olan şu anlık Nokia ayakda uyuyor.Apple dediğin gibi affetmez bütcesinin çoğu bu patent davalarıyla katlandı yine büyük vurgun yapacakdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt