ecel54
Üye
kesin bir bilgi yok ama wp7.9 olma ihtimali var.
sekize doğru gidiyiruz

kesin bir bilgi yok ama wp7.9 olma ihtimali var.

sekize doğru gidiyiruz![]()

bir sorum daha olacak wp8 markette artan uygulama sayısı wp7,8 için geçerlimi ?
evet resmi olarak almasak da gayrı resmi wp8 yükleme ihtimalimiz var
hepsi olmasa da çıkan uygulamalarda wp7.x desteği olan uygulamalar var.
bir sorum daha olacak wp8 markette artan uygulama sayısı wp7,8 için geçerlimi ?
ben sana katilmitorum bende lumia610 var ama bazi uygulama ve oyunlar indirmek istedigimde ram yetersiz diyor indirmiyor mesela aspahlt 5 vardi 11tl ama ram yetersiz diyordu yani desteklenmeyen uygulamada gorunuyordu markettewp8 market diye uygulama bölümü varsa herhangi biyerde bu yanlızca wp8 içindir. wp 7, wp 7.5, wp 7.8 'le uyumlu değildir. resmi siteden bakıyorsan. ztn her uygulamanın hangi sürüm gerektirdidği bilgisi var. bazı uygulamar tüm sürümlerde çalıştıgı gibi bazısıda yalnızca wp8 de çalışabiliyor. telefondan wp markate girip bakıyorsan. kullandıgın sürüme uyumsuz uygulamalar ztn gözükmüyor. gördüğün tüm uygulamar kullandıgın sürümü destekleyen ugulamalardır.
ben sana katilmitorum bende lumia610 var ama bazi uygulama ve oyunlar indirmek istedigimde ram yetersiz diyor indirmiyor mesela aspahlt 5 vardi 11tl ama ram yetersiz diyordu yani desteklenmeyen uygulamada gorunuyordu markette
ben sana katilmitorum bende lumia610 var ama bazi uygulama ve oyunlar indirmek istedigimde ram yetersiz diyor indirmiyor mesela aspahlt 5 vardi 11tl ama ram yetersiz diyordu yani desteklenmeyen uygulamada gorunuyordu markette
dogru haklisin o şekilde duşunmemiştimBu da benim sölediğimden farklı değilki![]()
görünmesi normal çünkü telefonunun sürümü destekliyor. desteklemeyen cihazındaki ' ram ' bu sürümün desteklemediği anlamına gelmezki. benim açıkladıgım wp 8 uygulamalarının wp7 ve wp7.5 için görünmemesi.
senin yaşadıgın sorun telefonunun donanımıyla alaklı yani. ben yazılımdan bahsettim![]()
bu kadar bizi beklettiler yazıklar olsun valla 7 aydır bir güncelleme bile gelmedi. kameram belki düzelir diye sabredip durdum ama dünyanın en iyi telini en ucuza satsalar bile htc veya windows phone bir cihaz almam çevremdekilerede aldırtmam symbian sisteminin yaptıklarını yapamıyoruz ya.
Wp8 çıkalı wp7 tamamen papucu dama atıldı. Doğal olarak uygulamalar vb herşey wp8 üzerinden gitmeye başladı. Ya windowsun eski kullacıları yapılan bu haksızlıklar ve bekletilmeyi bu kadarda hakediyoruz mu ?
bu kadar bizi beklettiler yazıklar olsun valla 7 aydır bir güncelleme bile gelmedi. kameram belki düzelir diye sabredip durdum ama dünyanın en iyi telini en ucuza satsalar bile htc veya windows phone bir cihaz almam çevremdekilerede aldırtmam symbian sisteminin yaptıklarını yapamıyoruz ya.
Wp8 çıkalı wp7 tamamen papucu dama atıldı. Doğal olarak uygulamalar vb herşey wp8 üzerinden gitmeye başladı. Ya windowsun eski kullacıları yapılan bu haksızlıklar ve bekletilmeyi bu kadarda hakediyoruz mu ?
az önce at t lumia900 için navifirme düştü.bugun akşam üstü wp7.8 sdk'sı yayınlandı bu da demektir ki wp7.8 için de özel uygulamalar çıkıcak