WP 7.8 Güncellemesinde Son Durum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
WP 7.8 Güncellemesinde Son Durum!
Microsoft WP7.x kullanıcılarına WP7.8’de hangi özellikleri istediklerini sordu

Görünüşe göre Windows Phone 7.8 konusunda Microsoft’ta işler hala havada… Gelecek olan sistem güncellemesinde bugüne kadar kesinlik kazanan tek özellik “yeni Windows Phone 8 başlangıç ekranı”. Üstelik Microsoft tarafından OEM firmaların sisteme ek özellikler getireceği yönünde garanti verilmiş olmasına rağmen, daha Microsoft’un kendisi bile herhangi bir ek özellik açıklamış değil.

Şimdi de bir Windows Phone Ekibi üyesi web sayfasında, WP 7.5 kullanıcılarına WP8 özelliklerinden hangilerinin WP7.8 güncellemesiyle birlikte gelmesini istediklerine dair bir soru sordu.

WP 7.8 güncellemesine ilişkin ek özellik önerilerini sorarken şunları yazdı:

“Bildiğiniz gibi WP8 mevcut teknolojide yeni bir çığır açıyor yani bu demek oluyor ki sistem mevcut donanımlar üzerinde çalışmayacak.
Ama mevcut müşterilerimizin durumunu da dikkatle irdeliyoruz ve WP7.8’de öncelikle hangi özellikleri görmeyi arzuladıklarını bilmek istiyoruz. Bunun için, -içinden çıkılmaz koca bir özellik torbası oluşmaması adına- herkesin en çok istediği tek bir özellikten yana oy kullanmasını istiyoruz.”

Sonuç olarak görünüşe bakılırsa, kullanıcılardan “Ekran yakalama”, “IE10”, “datasmart”, “Office 2013”, “uygulama-içi ödeme” ve donanıma bağlı olmayan “diğer özellikler” için ayrı ayrı konu başlığı açmaları isteniyor. Böylelikle her başlık ayrı ayrı oylanacak ve oy sayısına göre öncelik kazanacak.

En azından Microsoft en sonunda yeni özellikler eklemenin kapısını araladı. Bu aynı zamanda WP7.8 güncellemesinin yakın bir zamanda gelmeyeceğini gösteriyor.

Çeviri: bulutsuzgece
Haberi yayına hazırlayan papakudioflu'ya teşeklürler. :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Cihanî Sultan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teşekkurler dostum eline saglik. Aslina bakarsaniz wp7.8in hazir olmadigi ve uzerinde calişildigini zaten biliyordum. Ama microsoftun boyle bir calişmaya girmesi beklentilerimden fazlasinin wp7.8 guncellemesiyle verilecek galiba duşuncesine itti beni. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, kullanıcıadları ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İkinize de teşekkürler.Direk wp8 düşündüğüm için(h)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Eğer özellikler konusunda istekler çabuk toparlanırsa, belki WP8'in resmi çıkış tarihi olan Ekim ayı sonlarına ya da o tarihten hemen kısa bir süre sonrasına yetiştirebilirler.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Haber için teşekkürler.Ellerinize sağlık.

teşekkurler dostum eline saglik. Aslina bakarsaniz wp7.8in hazir olmadigi ve uzerinde calişildigini zaten biliyordum. Ama microsoftun boyle bir calişmaya girmesi beklentilerimden fazlasinin wp7.8 guncellemesiyle verilecek galiba duşuncesine itti beni. :hmmm

İnşallah dediğiniz gibi olur :tebessüm:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu ana kadar 40.000 kişiden fazla istek yapmiş. Ve bu olay yeni başladi. Galiba bir gunde 40000 kişi iyi bir rakam. Duyuldukca daha da articaktir. Bu gidişle o mesajlari okumaktan sıkılıp direk wp8 verirler:D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
15097

15097

Üye
emeği geçen herkese teşekkürler :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
işin ilginc tarafi ie icin flash player destegi isteyen sayisi sadece 368:hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
işin ilginc tarafi ie icin flash player destegi isteyen sayisi sadece 368:hmmm

Bir dakika Microsoft Wp8'in hangi özelliğini isterseniz bölüme Flash Player'ı mı koymuş ? Yani Wp8'de Flash player kesin var demek mi oluyor bu ? :hmmm

zorbaa

Üye
haber icin tskler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Bir dakika Microsoft Wp8'in hangi özelliğini isterseniz bölüme Flash Player'ı mı koymuş ? Yani Wp8'de Flash player kesin var demek mi oluyor bu ? :hmmm

hayir boyle bir başlik acilmiş ve adamlar da oy kullanmişlar. Kullanicilar da konu acabiliyor veya mevcut konulara oy kullanabiliyor. Bu arada 17 kişi samsung onmiaya tango guncellemesi istemiş:zuhaha:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bende sevindim 7.8 le ilgili olunca ama hayallerim yarim kaldiiii :(

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

hayir boyle bir başlik acilmiş ve adamlar da oy kullanmişlar. Kullanicilar da konu acabiliyor veya mevcut konulara oy kullanabiliyor. Bu arada 17 kişi samsung onmiaya tango guncellemesi istemiş:zuhaha:

Peh benide heyecanlandırdın Ali Abi.Ayıp değil mi yav :zuhaha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
istenler buradan oy kullanabilirler

7 oy hakkiniz var her başliga en cok 3 oy kullanabilirsiniz.

GodMode

GodMode

Üye
istenler buradan oy kullanabilirler

7 oy hakkiniz var her başliga en cok 3 oy kullanabilirsiniz.

Flash desteği için Web Browsing bölümünü mü seçiyoruz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Neye göre değerlendiriyor wp?

en cok istenenler oncelikli olarak degerlendirilerek wp7.8guncellemesiyle verilecek. Hatta bazilarina admin not duşup link vermiş planlaniyor diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt