Androidde yeniyim birazcık bilgilendirir misiniz ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saat310

Üye
    Konu Sahibi
Androidde yeniyim birazcık bilgilendirir misiniz ???
Arkadaşlar millet yazıyor telefonda gta oynuyorum pes oynuyorum playstattion oyunları felan oynuyorum bunlar nasıl oluyor ya hiç bir bilgim yok Motorola Motoluxe xt615 kullanıyorum android sürümüm 2.3.7 sizce bende gta felan oynayabilir miyim ? oynayabilirsem peki nerden bulucam bu oyunları birazcık yardım eder misiniz ? Ve ayrıca root denilen bişey varmış telefon garantiden cıkıyormus ama işine yarıyormuş mesela benim telefonda screenshot alınmıyor root yapınca programla alınıyormuş yardım ederseniz çok sevinirim :)

Android Police

Android Police

Üye
Menüde Google Play Store adında bir uygulama vardır biz android market diyoruz eski adıyla google play stora gir istediğin oyunu arama yerine yazarak indirebilirsin

gta3ü çalıştırır mı bilmiyorum bi dene istersen

saat310

Üye
    Konu Sahibi
o kadarda cahil etme be birader :) o gta felan play store dan mı indiriliyor ?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
android surumun eski

saat310

Üye
    Konu Sahibi
iyide cihaz güncelle diyorum fakat cihazınız en güncel diyor

saat310

Üye
    Konu Sahibi
neden güncelleme beklemiyim ki ?

alaStar

alaStar

Üye
Gelmez çünkü :oke:

saat310

Üye
    Konu Sahibi
iyide neden yani ?

Android Police

Android Police

Üye
rom atarsın

kendilerini çok zeki zanneden büyük akıllı telefon şirketlerinin ceoları ics ile gelen telefonlara jb vermiyorlar yok bilmem donanım eksikliğiydi filandı falandı forumda bi video paylaşmıştı bi arkadaş 500 mhzlik tele ics rom kuruyorlar hafif kasmalarla çalıştırıyo dediğim gibi adamlar sadece işine gelmediği ve fiyatı düşük olan telefonları umursamıyorlar onlara başka muameleyle bakıyorlar

saat310

Üye
    Konu Sahibi
ne alaka ya 600 gıyme verdim ben o telefona

Android Police

Android Police

Üye
600 giyme ne ?

Android Police

Android Police

Üye
nasıl bir lisanda konuştuğunuzu bilmiyorum ama canım türkçemizi batırdınız 3 cümle ile yani :ehe

- - - Eklendi - - -

600gıyme ne la ?

saat310

Üye
    Konu Sahibi
hahah birazcık eski iş oldu yani 600 lira şu ics rom mom nedir kardeş türkçe konuş :)

Samet.25

2.3 surumlerinde oynayamassin gta filan

Superfan

Superfan

Üye
Senin telefonun zamanı geçti gitti.Artık Motorola o telefona destek vermez.Yani güncelleme felan bekleme.Marketten baktımda GTA 2.3 ve üzeri istiyor.O yüzden diğer arkadaşları anlamadım.Sürümün çok eski değil ama telefonunun donanımı çok iyi değil.Yani o oyunlar için 1 GB indirmek bile boşa olur.

Öneri & Bilgi olarak;
Bir şey öğrenmeden büyük işlere karışma.

Ücretli uygulamaları Android bölümünden indirip hafıza kartına at ve bir dosya yönetici yardımıyla kur.Bu kadar senin için yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt