Androidde Yeniyim Htc Aldım Almaz Olaydım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akcoraa

Üye
    Konu Sahibi
Androidde Yeniyim Htc Aldım Almaz Olaydım :(
Arkadaşlar android olayında yeniyim. Tavsiye Üzerine Htc Sensation Aldım beni kahretti.

Telefonumda Flas Player için Uygulama Yüklenmedi hatası alıyorum. Tüm versiyonları denedim. Daha 1 video izleyemedim.

Telefonun Android sürümü 2.3.5 - Güncelleme bölümünde yeni sürüm yok diyor Yükseltemiyorum.

Data Kablosu vasıtasıyla bağlandığımda sadece veri depolama modu çıkıyor. Modem olarak vs Htc Sync ile bağlanmıyor.

Bilimum Oyunlar Asphal 7 - Nova 3 gibi oyunların hiçbiri yüklenemiyor apk kurulumunda hata alıyorum.

Aynı modeli kullanan arkadaşım video da izliyor oyunda oynuyor android sürümü son versiyon. telefonlar aynı.

Canavar gibi tabir edilen Htc Sensation dan daha bi fayda göremedim nokia 3310 gibi niteliksiz şekilde cebimde duruyor :(

Forumda yeniyim arkadaşlar benzer konu daha önce açılmışsa affınıza sığınırım. yardımlarınızı bekliyorum. En azından android sürümünü güncellememde yardım ederseniz çok makbule geçecektir.

relax_1_8

relax_1_8

Üye
cihazına hard reset at. Google a sensation hard reset yaz neler yapman gerektiği yazar. Eğer hard reseti yaptıktan sonra duzelmezse ROM yuklemeni tavsiye ederim. Google dan araştırma yap htc sensation ics rom yaz nasıl yuklemen gerektiğini bulursun. Yuklemeden önce cihaza yapman gereken işlemler olabilir bootloader kilidini kaldırmak gibi. Yani bu sıralar kafan baya karışır terimlerle çekinme yardım ederiz.

ayhan124

Üye
hemen karamsar olma ve once sunları dene..guvenlık menusune gır bılınmeyen kaynaklar bolumune tık koy.gelıstırıcı seceneklerınden usb hata ayıklama ve sahte konumlara ızın ver e tık koy...sonucuda paylas...

frknc5

frknc5

Üye
benim telefon one s bende de var htc sync hatası telefondan htc sync seçiyorum fakat bağlanmıyor.

dereliselcuk

Üye
O telefona bu yorumlar yakışmamis bence, cihazı fabrika ayarlarına çevirip tüm bunları yeniden denemelisin

akcoraa

Üye
    Konu Sahibi
O telefona bu yorumlar yakışmamis bence, cihazı fabrika ayarlarına çevirip tüm bunları yeniden denemelisin

fabrika ayarlarına döndürdüm sonuç aynı kablo ile bağlanırken seçeneklerde sadece usb veri depolama modu çıkıyor diğer seçenekler yok.

htc sync ile bağlantı kurabilsem sanırım hard reset ve root yapabilirim.

akcoraa

Üye
    Konu Sahibi
hemen karamsar olma ve once sunları dene..guvenlık menusune gır bılınmeyen kaynaklar bolumune tık koy.gelıstırıcı seceneklerınden usb hata ayıklama ve sahte konumlara ızın ver e tık koy...sonucuda paylas...

Usb hata ayıklama modunda çentik atılı.
Bilinmeyen kaynaklara ve sahte konumlara izin verili durumda.

akcoraa

Üye
    Konu Sahibi
cihazına hard reset at. Google a sensation hard reset yaz neler yapman gerektiği yazar. Eğer hard reseti yaptıktan sonra duzelmezse ROM yuklemeni tavsiye ederim. Google dan araştırma yap htc sensation ics rom yaz nasıl yuklemen gerektiğini bulursun. Yuklemeden önce cihaza yapman gereken işlemler olabilir bootloader kilidini kaldırmak gibi. Yani bu sıralar kafan baya karışır terimlerle çekinme yardım ederiz.

Hocam Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Hard reset için anlatılan herşeyi harfiyen uyguluyoruym ama reset bile atamadım.
teli kapatıp ses azaltma tuşuna ve güç düğmesine basılı tutun diyor yapıyorum ama reset ekranı gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt