Apkenv kolay kurulum -- oyunlar hediye :)

Sponsorlu Bağlantılar

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Apkenv kolay kurulum -- oyunlar hediye :)
Android oyunları ve uygulamalari calistiran Apkenv nin kolay kurulumu (şuan oyun sayısı çok az ) uygulama ile yuklenecek oyunlar:angrybirds+fruitninja+amazing alex..ayrica pil sarj yuzdesi ve telefon kapaliyken calismayan alarm artik calisir olacak
Uygulama +oyunlar ve kurulum sh dosyası aşağıdaki linkte..
yapmanız gereken ekteki dosyayı indirip zipten çıkarıp telefona atmak ..

TELEFONUNUZ MUTLAKA İNTERNETE BAĞLI OLMALI --İNTERNET ÜZERİNDEN DOSYA İNDİRECEK

terminali açıp

devel-su yaz ENTER yap
rootme yaz ENTER yap

cd /home/user/MyDocs/Apkenv yaz ENTER yap

sh 1 yaz ENTER yap

sonra program kurulmaya başlanacak..bu esnada size ilk yes/no diye soracak siz yes yazıp enter demeniz ve ardından farklı aralıkla 4 kez soracağı root için rootme yazıp kurullumu bitireceksiniz

**Bazı uyunlarda açılışta apkenv hata diyebilir evet / hayır diye sorduğunda hayır diyip devam edin oyun açılacaktır.Hata değildir güncel apkenv yüklenmiştir.

Birinci link :

Alternatif link :

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Hocam teşekkürler. anlatım çok açık onun içinde ayrıca teşekkürler...

PalmerTech

PalmerTech

Üye
home settings ile çakışır mı?

bir de yaptığımız tüm işlemi nasıl geri alabiliriz? inception dahil?

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Home setting kullanmiyorum..home setting iceriginde ne var bilmiyorum.ama cakisma yaratacak bir sey olmamali .yukaridaki dosya inception+aeg.+system ui+pil yuzdesi+apkenv+oyunlari iceriyor.. silmek icin ayri bir sh uygulamasi yazmam gerekli ..acikcasi silmek isteyen olursa bakarim

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Açıkçası ben tüm değişikliği geri almak istedim ancak telefonu brick etmemek için kapamaya korkuyorum. Servisten daha yenş geldi zaten. İşlemleri geri almanın bir yolu varsa bilgi verebilirsen çok sevinirim. İçeriğe bakmadan daldım, inception ı görseydim yüklemezdim açıkçası. Home screen settings ile önerilmiyor diye biliyorum.

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
N9 uzerinde bu tur degisiklikler icin open mode yada inceptiona ihtiyac vardir.benim uygulama inception yukler kisaca homesetting qtweak ile cakisir.inceptionla cakismaz. Home settingle onerilmeyen qtweak uygulamasidir.baska seyler yukleyip kurmadiysan ve degisiklik yapmadiysan gonul rahatligiyla telefonu kapatip acabilirsin.problem yasanmamali

**Bu arada pil yuzdesi ve oyunlarda sikinti yok calisiyor degilmi ?

dawid

dawid

Üye
ustadim mukemmelsin

PalmerTech

PalmerTech

Üye
N9 uzerinde bu tur degisiklikler icin open mode yada inceptiona ihtiyac vardir.benim uygulama inception yukler kisaca homesetting qtweak ile cakisir.inceptionla cakismaz. Home settingle onerilmeyen qtweak uygulamasidir.baska seyler yukleyip kurmadiysan ve degisiklik yapmadiysan gonul rahatligiyla telefonu kapatip acabilirsin.problem yasanmamali

**Bu arada pil yuzdesi ve oyunlarda sikinti yok calisiyor degilmi ?

ilk defa bunu kurdum, sağol cevap için. Angry birds space dışındaki angry birdsler açılmadı. Space e tıklayınca da normal Angry birds açılıyor. Pil yüzdesi çalışıyor sorun yok. Yüzde olayını kaldırma seçeneğimiz var mı?

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
ustadim mukemmelsin

Kurulum yaptiniz mi?bazi telefonlarda farkli uygulamalar yuklu oldugundan farkli sonuclar cikip calismayabiliyor .merak ettim oyunlari oynayabiliyormusunuz ? Yeni oyun olursa ekleme yapacagim

- - - Eklendi - - -

ilk defa bunu kurdum, sağol cevap için. Angry birds space dışındaki angry birdsler açılmadı. Space e tıklayınca da normal Angry birds açılıyor. Pil yüzdesi çalışıyor sorun yok. Yüzde olayını kaldırma seçeneğimiz var mı?
Acikcasi tum agry birds ler eski apkenv de calisir ama amazing alex ve fruit ninja yeni apkenv de calisiyor.sende amazing alex ve fruit ninjada calisyor degilmi ?

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Kurulum yaptiniz mi?bazi telefonlarda farkli uygulamalar yuklu oldugundan farkli sonuclar cikip calismayabiliyor .merak ettim oyunlari oynayabiliyormusunuz ? Yeni oyun olursa ekleme yapacagim

- - - Eklendi - - -

Acikcasi tum agry birds ler eski apkenv de calisir ama amazing alex ve fruit ninja yeni apkenv de calisiyor.sende amazing alex ve fruit ninjada calisyor degilmi ?

onlar çalışıyor. angry birds de çalışıyor ama dediğim gibi space ikonuna tıklayınca normal angry birds açılıyor, diğerlerine tıklayınca birşey olmuyor.

bu arada demin de sormuştum, pil yüzdesini kaldırmak karmaşık mı yoksa basitçe kaldırmak mümkün mü?

bu arada biz kendimiz nasıl android oyun yüklemesi yapabiliriz dışarıdan yöntem var mı?

dawid

dawid

Üye
hangi oyunlar war acaba rica etsem

- - - Eklendi - - -

ben daha yuklemedim oyunlra gore bakicam

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
onlar çalışıyor. angry birds de çalışıyor ama dediğim gibi space ikonuna tıklayınca normal angry birds açılıyor, diğerlerine tıklayınca birşey olmuyor.

bu arada demin de sormuştum, pil yüzdesini kaldırmak karmaşık mı yoksa basitçe kaldırmak mümkün mü?

bu arada biz kendimiz nasıl android oyun yüklemesi yapabiliriz dışarıdan yöntem var mı?

Pil yuzdesini kaldirmak kolay terminale girip devel-su enter yap
rootme yaz enter yap ardindan bunu yaz

gconftool-2 -s /desktop/meego/status_area/display_percentage -t bool false

Sayet tekrar gorunsun dersen komutun sonundaki false yi silip true yazip komutu tekrar calistirman yeterli

Oynanan oyunlar bunlar her oyun yuklenmiyor.disaridan yuklesenizde acamasiniz.ama apkenv acacagi yeni oyun olursa nasil eklenecegini yazarim

- - - Eklendi - - -

hangi oyunlar war acaba rica etsem

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Angry birds +fruitninja(tabiki kaliteli grafik olan)+amazing alex

PalmerTech

PalmerTech

Üye
cevap için teşekkürler. Peki yüklü bir oyunu kaldırabiliyor muyuz?

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Bunun cevabini yazmistim ..onun icin sh yazmam gerekli..yazmadim

dawid

dawid

Üye
ustadim tesekkur ederim hocam ben baba oyunlari merak ediyorum mesela medal of honor ,counter gibi ileride olur diye bekliyorum

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Meegoda fazla beklentin olmasin..jolla +ubuntu yada tizen yuklenirse onlarin android uygulamalri calistiracagi soyleniyor..ubuntu ve tizen subatta geliyor jollada gec kalmasa iyi eder

- - - Eklendi - - -

Cuttherope ve world of go oyunlarida cikmis.aksama bir guncelleme yapmaya calisirim

dawid

dawid

Üye
ustadim tizen ubuntu veya jolla yi merakla bekliyorum saygilarimla vesselam ustadim o sistemlerin kurulumunda bi kolaylik yaparsin ins. ben bu isten hic anlamiyorum

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Bunun cevabini yazmistim ..onun icin sh yazmam gerekli..yazmadim

aslında ben de öğrenmek için soruyorum. bir uygulama hazırlama düşüncesindeyim ancak bu sefer profesyonel olsun istiyorum. FruitGo'dan sonra kaliteli birşeyler çıksın bari. O yüzden biraz da üsteledim, hani yazılmışını değil, ne yolla bunu yapıyorsun kaynak var mı onu soruyorum :) Oyun yükleme yöntemini de o yüzden sordum.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hocam yükledim hatasız bir kurulum oldu çok teşekkürler ama bir iki ufak sorun var yükledikten sonra tüm oyunlar geldi ama angry birds spaceye tıklayınca normal angry birds açılıyor buna bir çözüm bulurmusnuz bir de rio açılmıyor yani tıklayınca tekpi vermiyor

- - - Eklendi - - -

birazdan ss atacam çok süper oldu gerçekten iconler ile birlikte oyunlar direk masaüstüne gleiyor çok basit bir kurulumu var harikasın üstat ama dediğim gibi rio ile spaceye bir çözüm bulunması lazım ayrıca fruit ninja harika grafiklere sahip süper gerçekten takılmadan oynuyorum :D

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynarken sikinti yasanmamasi icin boydan degil enden kapama sahlaniyor.kisa kenari yukardan asagi cekin.