Taraftar FlipClock Saatler WGZ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beğendiğinize sevindim :)

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer

zorbey42

Üye
kardeş çok süperler emeğine sağlık ama bence diğer tarih ve günleride ben gs liyim mesela sarı kırmızı ayarlayabilirsen çok makbule geçer,ayrıca günlerin hepsini büyük harfle yazabilirmisin mesela günlerde ilk harf sarı sonra kırmızı sonra sarı..........,tarihdede ilk sayı sarı sonra kırmızı nokta kırmızı sonra sarı sonra kırmızı nokta kırmızı böyle ayarlayabilirsen çok makbule geçer.cevabını merakla bekliyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş çok süperler emeğine sağlık ama bence diğer tarih ve günleride ben gs liyim mesela sarı kırmızı ayarlayabilirsen çok makbule geçer,ayrıca günlerin hepsini büyük harfle yazabilirmisin mesela günlerde ilk harf sarı sonra kırmızı sonra sarı..........,tarihdede ilk sayı sarı sonra kırmızı nokta kırmızı sonra sarı sonra kırmızı nokta kırmızı böyle ayarlayabilirsen çok makbule geçer.cevabını merakla bekliyorum.

Elimden geldğince tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracam.Teşekkürler :)

fullfun

Üye
öncelikle emeğine sağlık.Bende güncelleştirme hatası verdi nedeni nedir sence nokia c7 hack

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle emeğine sağlık.Bende güncelleştirme hatası verdi nedeni nedir sence nokia c7 hack

Varsa başka kurduğun önce onu kaldır arkadaşım.Bu sonuçta wgz güncelleştirme vermemesi gerekiyor.birde kullanımda aynı saatten varsa kaldırıp denermisin.

zorbey42

Üye
yenilerini ne zaman düzenleyeceksin kardeş

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yenilerini ne zaman düzenleyeceksin kardeş

Uygun olduğumda kardeş, ama insanları sıkmamak için öle iki noktasını değiştirip yayınlamak istemiyorum.İlgin için teşekkürler.

nizam

nizam

Üye
Eline sağlik tşk

• Beğen
Tepkiler: Nextman

bagerhk

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

• Beğen
pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah

• Beğen
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Kayda değer paylaşımlar fakat biraz mazide kaldı gibi bir durumda var ortada Sait abi.Okuduğum kadarıyla daha iyilerine dair bir çalışman söz konusu şimdilik onları beklemeyi düşünüyorum yinede emeğin büyük :tşk:.Barcelonayı'da es geçmezsen sevinirim Apk olarak düşünüyordun galiba sis yönlüde mevcut olursa makbule geçer :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kayda değer paylaşımlar fakat biraz mazide kaldı gibi bir durumda var ortada Sait abi.Okuduğum kadarıyla daha iyilerine dair bir çalışman söz konusu şimdilik onları beklemeyi düşünüyorum yinede emeğin büyük :tşk:.Barcelonayı'da es geçmezsen sevinirim Apk olarak düşünüyordun galiba sis yönlüde mevcut olursa makbule geçer :)

Teşekkürler yoğun iş temposunda bukadar elimden geliyor.Sis olarak forumda mevcuttu sanırım.:oke:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Teşekkürler yoğun iş temposunda bukadar elimden geliyor.Sis olarak forumda mevcuttu sanırım.:oke:

Olmayanlardan olmaktansa var olanla idare etmeyi bilmek daha yatkın duruyor :) Bunada şükür sait abi gerçi benim durumumda fazla kimse yoktur mağlum symbian kullanımı fazla yaygınlığını göstermiyor olsada hack yöntemi fazlasıyla almış başını gidiyor.Bu durumdan yararlanmayan biri olarak 1 kaç parça kendime uygunları bulmak durumundayım.Barcelona olarak 1 kaç adet indirdim fakat sertifika hatası genel olarak hacksız (haksız kullanım olduğundan) kabul görmedi. Umutlar senden yana bekliyor olacağım :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olmayanlardan olmaktansa var olanla idare etmeyi bilmek daha yatkın duruyor :) Bunada şükür sait abi gerçi benim durumumda fazla kimse yoktur mağlum symbian kullanımı fazla yaygınlığını göstermiyor olsada hack yöntemi fazlasıyla almış başını gidiyor.Bu durumdan yararlanmayan biri olarak 1 kaç parça kendime uygunları bulmak durumundayım.Barcelona olarak 1 kaç adet indirdim fakat sertifika hatası genel olarak hacksız (haksız kullanım olduğundan) kabul görmedi. Umutlar senden yana bekliyor olacağım :)

Bu wgz uygulamaları için imzaya gerek yok.Sis olarak Analog Barcelona saati istiyorsan hacksiz kullanamazsın bileşen hatası alırsın.Çünkü mif dosyası tüm işimiz.Telefonu hacklemekten sıkıntı gelmez.:oke: Yinede isteğini belirtirsin tam olarak yardımcı olmaya çalışırım.Telefonu yazılım sürümünüde belirtirsen sevinirim.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Wgz konusunda bir sıkıntım yok Sait abi symbian yönüyle nadiren bulunan uygulama yani işin ucunda bir beğenmek birde bulmak var o nedenle başlı başına karavana.Barcelona şartım değil hani olursa gözüyle baktım fazla ısrarcı değilim :) Farkındayım her gecenin bir sabahı var misali varınız yoğunuz mif :) Hackı herşeye rağmen düşünmüyorum ama iş uygulamalara gelince ''atmazsan vermem'' boyutuna dönüşüyor yinede hacka karşı bir isteğim yok :) İsteğim Andro-Sym'in muradına ermesi bu yoğunlukda bir başka kulvarda gezmenin anlamı yok :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wgz konusunda bir sıkıntım yok Sait abi symbian yönüyle nadiren bulunan uygulama yani işin ucunda bir beğenmek birde bulmak var o nedenle başlı başına karavana.Barcelona şartım değil hani olursa gözüyle baktım fazla ısrarcı değilim :) Farkındayım her gecenin bir sabahı var misali varınız yoğunuz mif :) Hackı herşeye rağmen düşünmüyorum ama iş uygulamalara gelince ''atmazsan vermem'' boyutuna dönüşüyor yinede hacka karşı bir isteğim yok :) İsteğim Andro-Sym'in muradına ermesi bu yoğunlukda bir başka kulvarda gezmenin anlamı yok :)

Anladım kısıtlı bir işletim sistemi işte ne yaparsın sen isteğini belirt ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :oke:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Anladım kısıtlı bir işletim sistemi işte ne yaparsın sen isteğini belirt ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :oke:

Peki Sait abi bu yoğunlukda alıkoymak istemiyordum fakat iyimser tavrın çok baskın geri çevirmek olmaz :) Gerçi isteklerle ne kadar anlatılır aslında görsel olarak anlatmayı yeğlerdim.Alexander Folkin'in saat widgetleri ile şimdilik o açığı kapattım.Yinede Barcelona'dan çok Galatasarayı andıran bir widget istemeyide geçemiyeceğim.

Daha net olması adına Photoshop aracılığıyla bizzat yapıp atıyorum Sait abi daha yararlı olacakdır.
10 dakika sonrası görücüye çıkaracağım :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt