kardeş çok süperler emeğine sağlık ama bence diğer tarih ve günleride ben gs liyim mesela sarı kırmızı ayarlayabilirsen çok makbule geçer,ayrıca günlerin hepsini büyük harfle yazabilirmisin mesela günlerde ilk harf sarı sonra kırmızı sonra sarı..........,tarihdede ilk sayı sarı sonra kırmızı nokta kırmızı sonra sarı sonra kırmızı nokta kırmızı böyle ayarlayabilirsen çok makbule geçer.cevabını merakla bekliyorum.

öncelikle emeğine sağlık.Bende güncelleştirme hatası verdi nedeni nedir sence nokia c7 hack
yenilerini ne zaman düzenleyeceksin kardeş
Eline sağlik tşk

teşekkürler emeğine sağlık

Rica ederimeyvallah
.Barcelonayı'da es geçmezsen sevinirim Apk olarak düşünüyordun galiba sis yönlüde mevcut olursa makbule geçer 
Kayda değer paylaşımlar fakat biraz mazide kaldı gibi bir durumda var ortada Sait abi.Okuduğum kadarıyla daha iyilerine dair bir çalışman söz konusu şimdilik onları beklemeyi düşünüyorum yinede emeğin büyük.Barcelonayı'da es geçmezsen sevinirim Apk olarak düşünüyordun galiba sis yönlüde mevcut olursa makbule geçer
![]()

Teşekkürler yoğun iş temposunda bukadar elimden geliyor.Sis olarak forumda mevcuttu sanırım.![]()
Bunada şükür sait abi gerçi benim durumumda fazla kimse yoktur mağlum symbian kullanımı fazla yaygınlığını göstermiyor olsada hack yöntemi fazlasıyla almış başını gidiyor.Bu durumdan yararlanmayan biri olarak 1 kaç parça kendime uygunları bulmak durumundayım.Barcelona olarak 1 kaç adet indirdim fakat sertifika hatası genel olarak hacksız (haksız kullanım olduğundan) kabul görmedi. Umutlar senden yana bekliyor olacağım 
Olmayanlardan olmaktansa var olanla idare etmeyi bilmek daha yatkın duruyorBunada şükür sait abi gerçi benim durumumda fazla kimse yoktur mağlum symbian kullanımı fazla yaygınlığını göstermiyor olsada hack yöntemi fazlasıyla almış başını gidiyor.Bu durumdan yararlanmayan biri olarak 1 kaç parça kendime uygunları bulmak durumundayım.Barcelona olarak 1 kaç adet indirdim fakat sertifika hatası genel olarak hacksız (haksız kullanım olduğundan) kabul görmedi. Umutlar senden yana bekliyor olacağım
![]()
Yinede isteğini belirtirsin tam olarak yardımcı olmaya çalışırım.Telefonu yazılım sürümünüde belirtirsen sevinirim.
Farkındayım her gecenin bir sabahı var misali varınız yoğunuz mif
Hackı herşeye rağmen düşünmüyorum ama iş uygulamalara gelince ''atmazsan vermem'' boyutuna dönüşüyor yinede hacka karşı bir isteğim yok
İsteğim Andro-Sym'in muradına ermesi bu yoğunlukda bir başka kulvarda gezmenin anlamı yok 
Wgz konusunda bir sıkıntım yok Sait abi symbian yönüyle nadiren bulunan uygulama yani işin ucunda bir beğenmek birde bulmak var o nedenle başlı başına karavana.Barcelona şartım değil hani olursa gözüyle baktım fazla ısrarcı değilimFarkındayım her gecenin bir sabahı var misali varınız yoğunuz mif
Hackı herşeye rağmen düşünmüyorum ama iş uygulamalara gelince ''atmazsan vermem'' boyutuna dönüşüyor yinede hacka karşı bir isteğim yok
İsteğim Andro-Sym'in muradına ermesi bu yoğunlukda bir başka kulvarda gezmenin anlamı yok
![]()

Anladım kısıtlı bir işletim sistemi işte ne yaparsın sen isteğini belirt ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım![]()
Gerçi isteklerle ne kadar anlatılır aslında görsel olarak anlatmayı yeğlerdim.Alexander Folkin'in saat widgetleri ile şimdilik o açığı kapattım.Yinede Barcelona'dan çok Galatasarayı andıran bir widget istemeyide geçemiyeceğim.