Note 2 nin ekranı S2 dende S3 dende daha net.260 ppi değeri Pentile ve RGB dizilim arasındaki farkı bilmeyenleri hemen ikileme düşürür.ve kandırır.
dediğim gibi dizilim değiştirildi o yüzden daha net 
s2'nin ekranı HD bile değil 
Anlayan anladı zaten illa S2 yada note yazmaya gerek yok
dediğim gibi dizilim değiştirildi o yüzden daha net
- - - Eklendi - - -
ayrıca s2 değilde note yazsaydın daha iyidis2'nin ekranı HD bile değil
![]()

Anlayan anladı zaten illa S2 yada note yazmaya gerek yok![]()

Hehe amma komiksin kardes![]()
görüntüsünü kastetmistimS4 daha tanitilmadi bile nasıl çıksın
Note 2'nin ekranının daha iyi özelliklerini yazar mısınız?
sadece bu bile yeter sanırım ? 
Teyzem note2 kullaniyor ve harika birsey

Apple bitti mi ? İşte buna çok gülerim nesi bitti onu anlayamadım gözünle bakınca ekran kapanmıyo diye iki kere vurunca en üste çıkmıyo diye Apple bittimi komik olmyın o ios olduktan sonra Apple hala bitmez . Biri ace2 daha iyi demiş iphone 4 ten bi alsın eline iyi baksın 3gs 600 mhz 256 mb ram ile gta3 açıyosa Apple bitmez benim sana tavsiyem kesinlikle iPhone dur gidip galaxy ace2 alıp 1 jellbean almaktansa bi iphone 4 alır 3 yıl güncelleme alırım ama yinede karar senin. Ayrıca ekran konusunda ne not2 ne galaxy s3 iphone 5 in yanına yaklaşamaz xperia sl falan deseniz anlayacağım (renk değil çözünürlük)
iPhone gercekten güzel ama 3 yıl güncelleme destegi almak istiyorsan su anda 5 alman gerekir 4 en fazla iOS 7 görür.
Arkadaş anladık iphone seviyorsun da, bu kadar da abartmadan istersen. S3 ekrani yanına bile yaklaşamaz ne demek. HD süper AMOLED arkandan söz ediyoruz. Sen sanırım s3'e yakından hiç bakmadın. Objektif olalım.Apple bitti mi ? İşte buna çok gülerim nesi bitti onu anlayamadım gözünle bakınca ekran kapanmıyo diye iki kere vurunca en üste çıkmıyo diye Apple bittimi komik olmyın o ios olduktan sonra Apple hala bitmez . Biri ace2 daha iyi demiş iphone 4 ten bi alsın eline iyi baksın 3gs 600 mhz 256 mb ram ile gta3 açıyosa Apple bitmez benim sana tavsiyem kesinlikle iPhone dur gidip galaxy ace2 alıp 1 jellbean almaktansa bi iphone 4 alır 3 yıl güncelleme alırım ama yinede karar senin. Ayrıca ekran konusunda ne not2 ne galaxy s3 iphone 5 in yanına yaklaşamaz xperia sl falan deseniz anlayacağım (renk değil çözünürlük)
dizilimi değiştirilerek keskinleştirildisadece bu bile yeter sanırım ?
- - - Eklendi - - -
![]()
![]()
Apple bitti mi ? İşte buna çok gülerim nesi bitti onu anlayamadım gözünle bakınca ekran kapanmıyo diye iki kere vurunca en üste çıkmıyo diye Apple bittimi komik olmyın o ios olduktan sonra Apple hala bitmez . Biri ace2 daha iyi demiş iphone 4 ten bi alsın eline iyi baksın 3gs 600 mhz 256 mb ram ile gta3 açıyosa Apple bitmez benim sana tavsiyem kesinlikle iPhone dur gidip galaxy ace2 alıp 1 jellbean almaktansa bi iphone 4 alır 3 yıl güncelleme alırım ama yinede karar senin. Ayrıca ekran konusunda ne not2 ne galaxy s3 iphone 5 in yanına yaklaşamaz xperia sl falan deseniz anlayacağım (renk değil çözünürlük)