oldumu şimdi bu vodafone :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
    Konu Sahibi
oldumu şimdi bu vodafone :@
ben her ay düzenli on bin sms yapan biriyim sms paketi 9.90 tl bu paketi alabilmem için bir 12 tl yi gözden çıkarmalıyım yalnız bu miktar yüklenmiyor 10 tl var 25 tl var yüklemek için ama ben öğrenci olduğum için 25 yükleyemem 10 tl yüklesem vergiye çektikleri için sms paketini alamıyorum önceden 7 tl vardı yüklemeye iki tane 7 tl yüklüyordum oluyordu ama 7 tl yüklemek kalkmış 10 tlyede alamıyorum sms ne yapacağım 5binmi alacağım o da yetmezki cok kötüsün vodafone ve diğer operatörler

Samet.25

kardesim aveaya gec bence smslerde en avantajlisi yada gencturkkcell e filan yada surekli mesajlastigin arkasinin nokia samsung vs varsa whatshap filan yukle sadece internet paketi yap

bilge_adam

bilge_adam

Üye
15 tl bile yükleme yapıyorlar bildiğim kadarıyla ana bayiler bunu yapıyor. 15 tl yüklet. Kart değil normal bilgisayardan yüklüyorlar. Oda olmazsa kardeşim 1 tl yi gözden çıkarmak gideceksin alt bayilere diyeceksin ki 12 tl yükleteceğim nede olsa onlar alt bayi 1 tl kazanmak için yüklerler. Yarın bi dene istersen kardeşim

murat.122a

murat.122a

Üye
kardesim aveaya gec bence smslerde en avantajlisi yada gencturkkcell e filan yada surekli mesajlastigin arkasinin nokia samsung vs varsa whatshap filan yukle sadece internet paketi yap

Arkadaşa katıyıyorum

- - - Eklendi - - -

tek çare var vodafone sesimizi duyuracık maxicep te gezen okuyan milyonlarca arkadas lar var mail atsalar tamam

kraliletisim

Üye
Ben mail atmıştım. Her şeye zam yaptınız artık sizden kurtuluyorum dedim hattı avea ya taşiyacaktım ama hat arkadaşın üzerine kayıtlı olduğundan aveaya geçemedim...

murat.122a

murat.122a

Üye
Ben mail atmıştım. Her şeye zam yaptınız artık sizden kurtuluyorum dedim hattı avea ya taşiyacaktım ama hat arkadaşın üzerine kayıtlı olduğundan aveaya geçemedim...

Arkadasın taşısın

kraliletisim

Üye
Hattını kendi üzerine alabilirsin git bi vodafone anabayiine açık hat kullanıyorum hattı kendi üzerime almak istiyorum de 5dakika sürmüyor

Arkadaş başka bi yerde şimdi o olmadan nasıl üzerime almama izin verebilirler.

kemal21

kemal21

Üye
Aynı şey Turkcell dede var 19,90 internet paketim var 20 tl yüklüyorum vergi kesiyor. 30 yüklemek zorunda kalıyorum. Şeytan diyor ki at telefonu gitsin ama telefonsuz da olmuyor ki!

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Hattını kendi üzerine alabilirsin git bi vodafone anabayiine açık hat kullanıyorum hattı kendi üzerime almak istiyorum de 5dakika sürmüyor

Vodafone hattı üzerimize alırken kac lira ödüyoruz ?

stormy20

Üye
yok burak kardeşim hiç para alınmıyor fakat anabayiiye git ben bugün yaptım kullandığın hatta mesaj ile şifre gönderiyorlar sende o şifreyi onlara söylüyorsun sonra hat üstüne geçmiş oluyor.Ek Bilgi:1GB bedava internetide tekrar alabiliyorsun ayrıca bakiyen 0tlye yükseliyor veya iniyor ben -5.95te idim

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
btk nın kararı var , hatlarınızı üzerinİze alın diye , yoksa o hat hakkında hak talep edemezsiniz ,Ekim ayına kadar süreniz var ve ücret talep etmiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt