Turkcell 1gb sınırsız paketmi hızlı Vodafone Aylık cepnetmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 1gb sınırsız paketmi hızlı Vodafone Aylık cepnetmi
siz ce turkcell mi hızlı vodafonemi sizler yorum yapın bende birşey açıklayacağım

plusnettr

plusnettr

Üye
Adil kullanım noktasından sonra Vodafone genelde 9.2 kB/s civarlarında en yüksek 12.2 kB/s civarlarında gezerken Turkcell de 15 kB/s görmek mümkün. 1GB içinde ise şebeke yoğunluğuna göre

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ayrıca bildiğim kadarıyla vodafoneda 250 mb tan sonra adil kullanım limitine giriyor.

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben ikisinide kullandım vodafone ile ayrı ayarla çoklu bağlantı yapınca (2g sebede iken) en fazla 27 kilo bit e kadar çıkıyor Turkcelle aynı yöntemi kullanınca 33 kilo bit e kadar çıkyor turkcell le 2 ayrı bağlantı kuruyorum 1.bağlantı wap
2.bağlantı turkcell internet.
Wapla video indiriyorum youtube ye video yüklüyorum türkcell internet lede aynısını yapıyorum bağlantı yönetisinden bakınca 2 bağlantı gözüküyo
1.bağlantı alınan 8 kilobit gönderilen 8 kilobit
2.bağlantıda alınan 9 kilobit gönderilen 8 kilo bit .
Bu yöntemi iki operatörede denfim
Turkcell toplam 33 kilobit
Vodafone 27 kilo bit .
Baz istasyonlarının uzaklığı Turkcell 600metre vodafone 450 m .3G sebekesinde deneyince vodafone geçiyor 55 kilobit Turkcell 38 de kalıyor

blastx

blastx

Üye
bu şekilde telefon telefondan cok dinamiti andırıyor :D

asigsasi

asigsasi

Üye
bu şekilde 2 ayrı bağlantı ile 2 farklı işlem yapabilirsin mesela download yaparken 2 bağlantı olsa da o bağlantı tek bağlantı üzerinden olur hem wap hem internet bağlantısı ile aynı anda tek bi bağlantı da kullanılamaz

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
bu şekilde 2 ayrı bağlantı ile 2 farklı işlem yapabilirsin mesela download yaparken 2 bağlantı olsa da o bağlantı tek bağlantı üzerinden olur hem wap hem internet bağlantısı ile aynı anda tek bi bağlantı da kullanılamaz

Kardes bende onu anlatmaya çalıstım 2 ayrı bağlantıyla 2 ayrı islem 2 ay video 96+96

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt