Galaksy s4'ün ekranı ufukta göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Galaksy s4'ün ekranı ufukta göründü
Samsung'un ekranlarıyla ilgili CES 2013'te yaptığı sunumda Galaxy S serisinin yeni üyesi olması beklenen Galaxy S4'ün ekranı da görücüye çıktı.

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan ve her sene Las Vegas'ta düzenlenen CES fuarı, bu yıl da mobil üreticilerin boy gösterisine dönüştü. Sony'nin "süpertelefon" olarak lanse ettiği Xperia Z modelinden sonra Samsung'un yeni modeli de kendisini göstermemiş olsa da en azından ekranını tanımış olduk.

Yapılan bir sunumda Samsung, Galaxy S ve sonrasında piyasaya sürdüğü modellerdeki ekran yoğunluklarını gösteren bir tabloyu basınla paylaştı. Bu tablodan görüleceği üzere çıkış tarihi 2013'ün ilk çeyreği olan Samsung Galaxy S4, FHD ekrana sahip olacak. 440 PPI gibi inanılmaz bir yoğunluğa sahip bu ekran 4.99 inç boyutunda. Bu da demek oluyor ki yeni Galaxy S4 1920 x 1080 çözünürlüğünde olacak. Samsung, Galaxy S4 ile birlikte renk kalibrasyonunun hala sorunlu olduğu iddia edilen AMOLED ekranları yepyeni bir seviyeye taşıyacak.

Barselona'da önümüzdeki ay düzenlenecek olan Mobile World Congress 2013'te tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S4 hakkında bilinen diğer bir ayrıntı da Samsung'un yeni Exynos 5 Octa işlemcisini taşıyor olması. 6 çekirdekli olan bu canavar işlemci, Samsung'un uzun aradan sonra PowerVR grafik çipi taşıyan ilk işlemcisi olacak

OPC

OPC

Üye
Yapsın bir zahmet Xperia Z küçümsenecek gibi değil :)

Paylaşım için de :tşk:

PriZm

PriZm

Üye
5" değil bari (!) :zzz:

birde su geçirmez olursa ve kamerası Xperia Z kadar olursa Z'yi toz duman içinde bırakır.

caner_tr

Üye
Bir an önce çıksında S3 ün fiyatı düşsün :D

lordufuk

lordufuk

Üye
6 çekirdek ayrıca pover mı bence böyle olmuyacaz 4 çekirdekli exynos5 octa ve mali t658 barındaracak 4.99 inch 441ppi s pean özellikli 13 megapiksel 2gbram li telefon olucak böle bilgiyi ilk defa duydum

avcitalip

avcitalip

Üye
5" değil bari (!) :zzz:

birde su geçirmez olursa ve kamerası Xperia Z kadar olursa Z'yi toz duman içinde bırakır.

katılıyorum,S V kaç inç olacak acaba :hmmm note vs S5 :ehe

- - - Eklendi - - -

konu için :tşk:

lolaman

lolaman

Üye
Şarj dayanırmı buna :D

Türk-X

Türk-X

Üye
Haber İçin :tşk:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ekran büyüdükçe kötüleşiyor. SIII'den sonra da büyümeye devam ederse müşteri kaybetmeye başlar

aleranol

aleranol

Üye
İşlemci 8 çekirdek değilmi? Ayrıca yineliyorum eğer spen desteği gelirse kimse not serisine bakmayacaktir. Powervr gpu yerine mali 6xx veya adreno 330 koysunlar da telefon Çoşsun.

avcitalip

avcitalip

Üye
İşlemci 8 çekirdek değilmi? Ayrıca yineliyorum eğer spen desteği gelirse kimse not serisine bakmayacaktir. Powervr gpu yerine mali 6xx veya adreno 330 koysunlar da telefon Çoşsun.

bence yine mali koyacaktırlar :) :evet:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
X Pria Z İle İyi Kapışır Bu Galaxy SIV :hmmm:tşk:

saruman_me

saruman_me

Üye
ortalık fena kızışıyor sony htc samsung 2013 te ne bombalar patlatır artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt