cesurpolis61
Üye
lumia 920 halledemediğimiz sorunlar
merhaba maxicep üstadları uygun görürseniz bi önerim olacak evet yeni lumialarla bir çok arkadaşmz tanıştlar telefonda çözemediğimiz sorunlar var bu sorunlar başlıklar altnda belirtsek ve tek bir konu içinde olsa şöyle genel destek ilk sayfaya bakıyrum bana göre gereksiz bir çok konu var benmi cahilim bilmiyorum daha önce 2 konu açtım birisi usb ile teli pc ye bğalama problemim 2. si mp3 zil sesi yapma sadece bendemi var bu sorunlar bilmiyorum usb balantsını hallettim ama hala ringtones klasöründe mp3 leri zil sesi yapamadım teli pc ye bağladm bilgisayarmdaki mp3 leri ilk önce mp3 olayından habersiz music klasörüne kopyala yapştır yaptım yaklaşık 100 parça, mp3 olarak telde açabiliyorum zil sesi yapmak için ringtones klasörüne atmak gerekiyormuş öyle yaptım music klasöründen ringtnes klasörüne kpyaladm hepsini ayarlar zilsesi baktım ne özel bölümü var ne benim mp3 ler bi yerde 30 mb kadar mp3 leri zil sesi yapın diye bi yazı okumuştum sildim hepsini sadece 5-6 tane attm içinden bi mp3 dsyasna kopyalanamyor dedi atla dedim diğerlerini atarken boyutlarını düşürerek her birini 220 kb kadar attı bir baktm hepsi aynı isimde tekrar sildim bu sefer pc den yükledim 4 tane farklı mp3 bu sefer mp3ler isimleri ile var girdim ayarlar zil sesi özel bölümü altnda mp3 ler var sectim birini zil sesi yaptm çktm derken telefnum çaldi oda ne seçtiğim mp3 yerine daha önce ayn isimde olan mp3 çalyor hangi mp3 ü seçersem seçeyim yine o çalyor tekrar pc ye bağladm sildim mp3leri ama bir tanesi silinmiyor şu hatay veriyor 02 dar geldi sana ankara silinemedi bu ögeyi silme hakkınız yok diyor silemediğim dosya hala duruyor yanına hangi mp3 eklesem ekliyim hangisini zil sesi yapıym yine aynı mp3 çalyor nedir bu sorun çözemedim
bir diğer halledemediğim konu rehber olayı micrsoft hesabı yaptm hotmail hesabı kurdum facebck tamam kişilere giriyorum sim deki numaralar ve facedeki kişiler var tüm numaralarn başnda +9 var aramak istediğimde aradğınz numarayı eksik yada yanlş tuşladnız hatası kişilere giriyorum numara düzenle den imleci 9 un yanına alıp silmek istiyorum imlec ya en başta ya en sonda yani +9 u silip kaydedemiyorum mecburen aramak istediğim numarayı başka bi yere yazıp numara ceviriciden aryorum bu hatalar sadece bendemi var nerde yanlış yaptım ne yapmam gerekiyor genel destek menüde ne nasıl yaplır gibi konular var ama içerisinde kullancı klavuzunda olan temel konular var sizden ricam bi üst konu açsanz içerisinde sırasyla başlk altnda karşılaştığımız sorunlar ve çözümleri olsa usta adminlerimiz konular üzerinde yardmcı olsa benim gibi sorun yaşayanlar konu başlklarndan girerek çözüm yöntemlerini görse iyi olmazmı umarm ne anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler
bir diğer halledemediğim konu rehber olayı micrsoft hesabı yaptm hotmail hesabı kurdum facebck tamam kişilere giriyorum sim deki numaralar ve facedeki kişiler var tüm numaralarn başnda +9 var aramak istediğimde aradğınz numarayı eksik yada yanlş tuşladnız hatası kişilere giriyorum numara düzenle den imleci 9 un yanına alıp silmek istiyorum imlec ya en başta ya en sonda yani +9 u silip kaydedemiyorum mecburen aramak istediğim numarayı başka bi yere yazıp numara ceviriciden aryorum bu hatalar sadece bendemi var nerde yanlış yaptım ne yapmam gerekiyor genel destek menüde ne nasıl yaplır gibi konular var ama içerisinde kullancı klavuzunda olan temel konular var sizden ricam bi üst konu açsanz içerisinde sırasyla başlk altnda karşılaştığımız sorunlar ve çözümleri olsa usta adminlerimiz konular üzerinde yardmcı olsa benim gibi sorun yaşayanlar konu başlklarndan girerek çözüm yöntemlerini görse iyi olmazmı umarm ne anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler

, bak kendi sorununu kendin çözdün ve bizlere de bir faydan oldu, bunun için teşekkürler. Demek ki daha keşfedeceğimiz daha çok şey var gibi görünüyor ...