lumia 920 halledemediğimiz sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 halledemediğimiz sorunlar
merhaba maxicep üstadları uygun görürseniz bi önerim olacak evet yeni lumialarla bir çok arkadaşmz tanıştlar telefonda çözemediğimiz sorunlar var bu sorunlar başlıklar altnda belirtsek ve tek bir konu içinde olsa şöyle genel destek ilk sayfaya bakıyrum bana göre gereksiz bir çok konu var benmi cahilim bilmiyorum daha önce 2 konu açtım birisi usb ile teli pc ye bğalama problemim 2. si mp3 zil sesi yapma sadece bendemi var bu sorunlar bilmiyorum usb balantsını hallettim ama hala ringtones klasöründe mp3 leri zil sesi yapamadım teli pc ye bağladm bilgisayarmdaki mp3 leri ilk önce mp3 olayından habersiz music klasörüne kopyala yapştır yaptım yaklaşık 100 parça, mp3 olarak telde açabiliyorum zil sesi yapmak için ringtones klasörüne atmak gerekiyormuş öyle yaptım music klasöründen ringtnes klasörüne kpyaladm hepsini ayarlar zilsesi baktım ne özel bölümü var ne benim mp3 ler bi yerde 30 mb kadar mp3 leri zil sesi yapın diye bi yazı okumuştum sildim hepsini sadece 5-6 tane attm içinden bi mp3 dsyasna kopyalanamyor dedi atla dedim diğerlerini atarken boyutlarını düşürerek her birini 220 kb kadar attı bir baktm hepsi aynı isimde tekrar sildim bu sefer pc den yükledim 4 tane farklı mp3 bu sefer mp3ler isimleri ile var girdim ayarlar zil sesi özel bölümü altnda mp3 ler var sectim birini zil sesi yaptm çktm derken telefnum çaldi oda ne seçtiğim mp3 yerine daha önce ayn isimde olan mp3 çalyor hangi mp3 ü seçersem seçeyim yine o çalyor tekrar pc ye bağladm sildim mp3leri ama bir tanesi silinmiyor şu hatay veriyor 02 dar geldi sana ankara silinemedi bu ögeyi silme hakkınız yok diyor silemediğim dosya hala duruyor yanına hangi mp3 eklesem ekliyim hangisini zil sesi yapıym yine aynı mp3 çalyor nedir bu sorun çözemedim

bir diğer halledemediğim konu rehber olayı micrsoft hesabı yaptm hotmail hesabı kurdum facebck tamam kişilere giriyorum sim deki numaralar ve facedeki kişiler var tüm numaralarn başnda +9 var aramak istediğimde aradğınz numarayı eksik yada yanlş tuşladnız hatası kişilere giriyorum numara düzenle den imleci 9 un yanına alıp silmek istiyorum imlec ya en başta ya en sonda yani +9 u silip kaydedemiyorum mecburen aramak istediğim numarayı başka bi yere yazıp numara ceviriciden aryorum bu hatalar sadece bendemi var nerde yanlış yaptım ne yapmam gerekiyor genel destek menüde ne nasıl yaplır gibi konular var ama içerisinde kullancı klavuzunda olan temel konular var sizden ricam bi üst konu açsanz içerisinde sırasyla başlk altnda karşılaştığımız sorunlar ve çözümleri olsa usta adminlerimiz konular üzerinde yardmcı olsa benim gibi sorun yaşayanlar konu başlklarndan girerek çözüm yöntemlerini görse iyi olmazmı umarm ne anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu guzel fikir icin teşekkurler. Bunu daha once de duşunmuştuk ama şoyle bir sorun var. Wp8 henuz yeni bir sistem ve sorunlar ve cozumleri stabil degil. Yani bugun herhangi bir sorunun cozumu yarin ayni sorunda cozum olmuyor. Bu yuzden kullanici kitlesinin biraz daha genişleyip daha fazla uyeden dogrulama alarak o şekilde kesin cozumler icin sabit konu oluşturabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
şefim ben teşekkür ederim her konu için ilgileniyorsunuz Allah 'cc' razı olsun biraz önce mp3 olayını hallettim gibi oda şöyle oldu ben telefondaki musik klasöründen kopyala ringtones içine attığımda görmüyor, tel kapa aç yaptım sildim silinmeyen mp3 ve yeni attklarımı daha sonra pc den 3 4 tane mp3 direk ringtones içine atınca bu sefer özel altında göründü ve seçtiğim mp3 te zil sesi olarak çalıyor ama diğer rehber olayını halledemedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dedigim gibi sistem yeni oldugu icin alışana kadar biraz zorluk cekiyorsunuz. Mp3'leri pc'den ringtones klasörüne atılması gerektigi defalarca söylendi ama sen telefondan kopyalamişsin. Rehber olayina gelince microsoft hesabinin bolgesi neresi secili.

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşım çok güzel ifade etmişsin, bahsettiğin konulara benzer sorunları elbette bizlerde yaşadık ve yaşıyoruz, lakin Ali Kemal üstadın da dediği gibi biraz zaman gerekiyor, eminim çok kısa bir sürede konular şekillenip daha kolay ulaşılabilir olacaktır ...

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
microsoft bölge ayarını nerden anlarız yada nasıl öğreniriz ayarlardan e posta +hesap ayarlarından micrsoft hesabini mevcut msn ad ve şifresiyle yaptım bölge ayar varmydı yokmuydu hatırlamyorum bi yardmcı olursanız çok makbule geçecek her aramak istediğimde numarayı ayrı bi yere yazıp numara çeviriciden aramak zrundayım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pc'den live hesabinin ayarlarindan kontrol edrbilirsin.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
o son sorun bende de var arama ekranında imleci istediğimiz yere alamıyoruz gerçi sorun değil eksiklik bu... çok çalıştıkları için bunu atlamışlar :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
imleç sorununu çözdüm arkadaşlar imleci herhangi bir yere kaydırmak için imlecin olduğu yerde basılı tutuyoruz üste çıkıyor ve kaydırrmak istediğimiz yere kaydırıp bırakıyoruz bunu bugün rehberimde düzenleme yapmak için uğraşırken farkettim kaldıramadığım numara başındaki +9 ları kaldırdım sorunumda düzeldi çok şükür şimdi yanlış numara demiyor umarım sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olur

- - - Eklendi - - -

o son sorun bende de var arama ekranında imleci istediğimiz yere alamıyoruz gerçi sorun değil eksiklik bu... çok çalıştıkları için bunu atlamışlar :)

babacan atlamamışlar sorun yok imleci istediğimiz yere alabiliyoruz dün hallettim 1 haftadır bununla uğraştım sordum kimsede çözüm söylemedi hatta konu açtım bilmeyenlerde faydalanır diye daha önceden verildi diye konu kilitlenmiş madem verildiyse konuyu kilitleyen arkadaş neden yardımcı olmadı bize

serinaga

serinaga

Üye
imleç sorununu çözdüm arkadaşlar imleci herhangi bir yere kaydırmak için imlecin olduğu yerde basılı tutuyoruz üste çıkıyor ve kaydırrmak istediğimiz yere kaydırıp bırakıyoruz bunu bugün rehberimde düzenleme yapmak için uğraşırken farkettim kaldıramadığım numara başındaki +9 ları kaldırdım sorunumda düzeldi çok şükür şimdi yanlış numara demiyor umarım sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olur

- - - Eklendi - - -

babacan atlamamışlar sorun yok imleci istediğimiz yere alabiliyoruz dün hallettim 1 haftadır bununla uğraştım sordum kimsede çözüm söylemedi hatta konu açtım bilmeyenlerde faydalanır diye daha önceden verildi diye konu kilitlenmiş madem verildiyse konuyu kilitleyen arkadaş neden yardımcı olmadı bize

Her zaman derim akıl akıldan üstündür diye, gerçekten o kadar kurcaladım hatta o yukarı çıkan kursörüde gördüm ve galiba kafayı yiyor telefon diye düşündüğümde olmuştu, lakin yukarı çıkan o imleci hiç sağa sola hareket ettirmek aklıma gelmemişti ... :bilmm, bak kendi sorununu kendin çözdün ve bizlere de bir faydan oldu, bunun için teşekkürler. Demek ki daha keşfedeceğimiz daha çok şey var gibi görünüyor ...

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Yaw bu telefonun dosya yöneticisi yok en büyük sıkıntı bu hacı
Sent from my Lumia920 using Board Express

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Yada varda benim haberim mi yok ):

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sanırım bu tip(dosya yöneticisi) bir uygulama maalesef henüz yok.

serinaga

serinaga

Üye
Yaw bu telefonun dosya yöneticisi yok en büyük sıkıntı bu hacı

Evet ne yazık ki, şimdilik dosya yöneticisi yok. Eğer ofis belgeleri, video ve resim gibi dosyaları belli bir yerde göreyim istiyorsan, marketten Skydrive'ı yükle. Skydrive microsoft'un her kullanıcısına bulutta 7 Gbyte'lık bir depolama alanı sağladığı alan olup yeni klasör oluşturup, içerisine dosya atabiliyoruz, hatta bilgisayardan bile erişim olup, istediğin dosyaları buraya at ve istediğin yerden istediğin zaman telefondan bu dosyalara erişim sağlayabilirsin. Tabii bunun için internet paketi mutlaka olmalı. Şimdilik belki bu işini görebilir. Uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirsin ...

- - - Eklendi - - -

Yada varda benim haberim mi yok ):

Yok yok daha henüz yok maalesef ...

- - - Eklendi - - -

Sanırım bu tip(dosya yöneticisi) bir uygulama maalesef henüz yok.

Ne yazık ki, ama yukarıda bahsettiğim SKYDRIVE'ı yükle ...

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman derim akıl akıldan üstündür diye, gerçekten o kadar kurcaladım hatta o yukarı çıkan kursörüde gördüm ve galiba kafayı yiyor telefon diye düşündüğümde olmuştu, lakin yukarı çıkan o imleci hiç sağa sola hareket ettirmek aklıma gelmemişti ... :bilmm, bak kendi sorununu kendin çözdün ve bizlere de bir faydan oldu, bunun için teşekkürler. Demek ki daha keşfedeceğimiz daha çok şey var gibi görünüyor ...

ben teşekkür ederim yanlız benim anlamadığım burda biz bize nasıl destek olur çabası içindeyim bende çok uğraştım özellikle rehberimde numaralar düzenlemek isterken problem yaşadım tesadüfen çözdüğümde sevindim ve başka arkadaşlarda faydalansın diye hemen konu açtım ancak daha önce bu bilgi verildi diye konu başlığı kilitlenmiş baktım öyle bir konu başlığıda yok bunu anlamış değilim usta adminlerden ricam lütfen acilen bi konu başlığı açılsın bu konu içerisinde belli başlı sorunlar başlığı ve o başlıkların içerisinde de çözüm yolları olsun bir elin sesi çıkmıyor ama eller çoğalınca ses oluşuyor evet çok fazla konu açılmış

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ben teşekkür ederim yanlız benim anlamadığım burda biz bize nasıl destek olur çabası içindeyim bende çok uğraştım özellikle rehberimde numaralar düzenlemek isterken problem yaşadım tesadüfen çözdüğümde sevindim ve başka arkadaşlarda faydalansın diye hemen konu açtım ancak daha önce bu bilgi verildi diye konu başlığı kilitlenmiş baktım öyle bir konu başlığıda yok bunu anlamış değilim usta adminlerden ricam lütfen acilen bi konu başlığı açılsın bu konu içerisinde belli başlı sorunlar başlığı ve o başlıkların içerisinde de çözüm yolları olsun bir elin sesi çıkmıyor ama eller çoğalınca ses oluşuyor evet çok fazla konu açılmış

Sanırım "ipuçları" diye bir konu vardı.
Onu biraz daha genişletip sabit başlık yapabiliriz belki. :hmmm
Bu arada donanım dışında kalan (yazılım ve uygulamalarla ilgili) soru ve sorunları mümkün olduğunca "yazılım destek" kısmına açmaya çalışalım olur mu?
:oke:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi

Sanırım "ipuçları" diye bir konu vardı.
Onu biraz daha genişletip sabit başlık yapabiliriz belki. :hmmm
Bu arada donanım dışında kalan (yazılım ve uygulamalarla ilgili) soru ve sorunları mümkün olduğunca "yazılım destek" kısmına açmaya çalışalım olur mu?
:oke:

aslında bende sizinle aynı fikirdeyim genel bölüme baktığımızda bir çok konu var çoğu haber içerikli ve neyi nerde bulacağımızı bilemiyoruz her gün bi konu açılıyor örneğin şarzla ilgili bi kaç tane konu var arkadaş yazmış tam şarz kaç saatte olur diğeri yazmış şarz kalibrasyonu gibi aynı içerikte olan bir çok konu var benim sizlerden istediğimde lumia 920 sorunları hataları ve çözüm yolları diye bi üst konu açalım bu konu başlığı içerisine girdiğimizde yine sıralı olarak karşılaşılan hatalar başlıklarla olsun girdiğimizde varsa çözümü buluruz yoksada o konu başlığından yardım isteriz belki başınızı ağrıttım bu sebebten özür dilerim. amacım hem dağınıklığımız bi şekilde ortadan kalkar hemde sorunlarımıza daha çabuk ulaşırız tabi bu benim düşüncem ilgilenecek arkadaşlara da şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt