bu yazdıklarımda ben saygısızlık göremedim. Sen değil bırak o arkadaşım yazsın. özür dilemeyi biliriz.. Ortalığı karıştıran bu gibi mesajlarınız. Sizde bunu yapmayınız lütfen.. Senın gıbı ınsanlar degıl senın gıbı arkadaslarımız yazdım. Iyı okuyunuz ? Ayrıca bir öneri sundum o arkadaşıma yüzüne vurma dıye de birsey yokk..
Seninkisi tamamıyla doğal yediğin elma boğazına takılmış olmalı ki büyük bir kin besliyorsun.Ya yemeyenler herkez bir değil yemesini tam bileceksin, ya mideye gidecek yada kusacaksın.Ortasında kalmış biri olarak Taraf olmak sence normal mi bir telefonda sıkıntı yaşamışsın ve bunu hazmetmek senin için zor olmalı ya eline almadığın telefonlar.Böyle bir anlayış Nokia kullanan adamı nokia alması için sadece teşvik eder vazgeçirmez.Çıkla et vardır birde kemiğinden ayrılmamış.Mangal verir tadını sote dibine vurur suyunu.Nokia Wp8 ve Symbian ile bu yolun yolcusu her anıyla tat verecekdir.Bir öncekiyle bugünü kıyas tutuyorsunda o zamanlar Samsung'da yada s3'de bu özellik yada kendisi mevcutmuydu ki S3 henüz yeni bir akım iken.Bu akılla nereye gider ki bu işin boyutu bilinmez ama illede inat edip toslıyacak yer arıyorsan zorlamanın gereği yok.
İsa hocam yeri gelir fikirlerinize tamamen katılırım yeri gelir içinden bir kaç parça ayıklarım.CEO denen kavramla yani bir kişiyle tüm camiaya kan kusturmak lüzumsuz bir davranış.Yine bir anlamda paranın verdiği rahatlık Nokia'yı zaman zaman karaladığım günlerde oldu.Gelişimi göz ardı edip biraz biraz katarak ilerlediler ama patlama sonrası bir silkelenip kendilerine gelmeleri mantıklı bir isabet oldu bana göre.Anlamalılar ki para bir günde inmesini bir günde katlanmasınıda bilir.Bunu düşünecekleri kesindir.Finlandiya'yı yaşatan bir firma en azından bir genelleme yapacaklardır.Wp8 yapacakları ama faydalı ama zarar bu hedefler doğrultusunda gelişimlerinde öncü olacakdır.2 bir kez rahatlığı düşünmeyeceklerini varsayarak sonuna kadar gitmeleri gözle görünen olacak fakat 2.bir işletime yönelmelerinin mümkün olacağıda bir hakikat.Bu tamamen kendilerine özgü ve özgürlüğün kavramını yok sayacak bir sistem olacak benim gözümde.2 koldan saldırmak faydalıdır fakat Symbian konusunda ise tamamen hak veriyorum.Uygulamalar ve sağlam güncellemeler ile bir kaç kez gönül alabilirdi.
Nokia'nın bir an bitiyor olması yeni bir başlangıcın habercisi olacak eski defterleri açmak ne yaşatır nede öldürür.