arkadaşlar numarayı falan giriyorum numara doğrularken sms ücreti 42 kuruş alıyor sizdede oluyor mu?
LordSeco35 Üye Konu Sahibi whatsapp ilk kurulum sorunu arkadaşlar numarayı falan giriyorum numara doğrularken sms ücreti 42 kuruş alıyor sizdede oluyor mu?
Samet.25 androidde kullaniyorum oyle bi ucret almiyo fark ediyomuki sistemlerde bide 6ay var paraliya gecmeye diyo
androidde kullaniyorum oyle bi ucret almiyo fark ediyomuki sistemlerde bide 6ay var paraliya gecmeye diyo
Makale_Helvetia Üye brkcn701' Alıntı: Bedava kullanma hakkımız bitince napıcaz bilen varmı ? Genişletmek için tıkla ... senelik 1 dolara satın alackasın.1 sene sonra tekrar 1 dolar
brkcn701' Alıntı: Bedava kullanma hakkımız bitince napıcaz bilen varmı ? Genişletmek için tıkla ... senelik 1 dolara satın alackasın.1 sene sonra tekrar 1 dolar
Scuderia. Üye Makale_Helvetia' Alıntı: senelik 1 dolara satın alackasın.1 sene sonra tekrar 1 dolar Genişletmek için tıkla ... Kredi kartım olsa alıcam ama
Makale_Helvetia' Alıntı: senelik 1 dolara satın alackasın.1 sene sonra tekrar 1 dolar Genişletmek için tıkla ... Kredi kartım olsa alıcam ama
mert41994 Üye Doğrulama amaçlı sms atıyor servise kontorden gidiyor buda paket yoktu bendede yaptı dün. 1 senelik ücreti muhtemelen kontorden çeker whatsapp.
Doğrulama amaçlı sms atıyor servise kontorden gidiyor buda paket yoktu bendede yaptı dün. 1 senelik ücreti muhtemelen kontorden çeker whatsapp.