Koskoca Turkcell, sistem açığı
bırakacak kadar sisteminden habersiz
bir firma değil.
Demiş arkadas soruyorum Ramazan ayında sahur yazıp 2222 gönderen asımsız paket 1gb sınırsız internet paketi olanlar sistem açığı oldumu olmadımı tabikide evet adamlar 3tl ye 30 gün hız limiti girmeden 7.2megabit hızla sınırsız kullandılar
He yaw he he
murat.122a, soruyorum sana bu mesajımdan sonra sadece sen açık olduğunu hala iddaa ediyorsun. Peki Turkcell bunun sonradan açık olduğunu fark edince herhangi bir işlem yapmazmıydı ? Kısıtlama getirirdi bir şekilde belirtirdi.
Ha dersin Turkcell müşteri kaybı yaşar yapmaz diye sanma müşteri kaybedince çokta umursayan bir firma. Ayda yılda kontör yükleyenler yerine Gold üye peşinde koşan bir operatör Turkcell, Gold üyeleri de açık peşinde koşan insanlar değil.
O dediğin sahur paketini bende kullandım kazın ayağı bildiğin gibi değil Ramazan paketi yanlış hatırlamıyorsam 06:00 a kadar geçerli bir gün süresi içinde idi yani o saatten sonra yine hızlar eski haline geliyor. Açık var diyerek komik duruma düşmeye devam etmeyin. Bunlar operatör açığı falan değil, reklam promosyon vs.