Türksell sınırsız 1gb 20tl kampanyasını kaçıranlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianize

Symbianize

Üye
İptal edersin

murat.122a

murat.122a

Üye
hız 1kbps mi 96kbps mi yoksa 128kbps mi? şimdi 1gb a 16,90 , 11gb a 19,90x11=218,90 toplam 1senede 235,80tl mi ödeyeceğiz? iptal etme şansı varmı 12 ay dolmadan?

1gb adil kullanım limitiniz dolunca 7.2 megbit e kadar çıkabilen hızınız 96 kilobayt a düşüyor ve paket bitis tarihine kadar devam ediyor istediğin zaman ıptal edebilirsin 12 kullanman için bir zorunluk yok IPTAL SINIRSIZ PAKET yaz 2222 gönder

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
anlaşıldı sağolun symbianize ve murat.

murat.122a

murat.122a

Üye
paketi alan yokmu

plusnettr

plusnettr

Üye
Bu soğuk kış günlerinde ılık ılık rüzgarlar esiyor konuda.. Bilgi için teşekkürler

uribaju

uribaju

Üye
oluyo mu hala?

murat.122a

murat.122a

Üye
Ben denedim olmadı turkcell kapatmış sistem açığı vardı ama artık yok

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Ben "SINIRSIZ 1GB" yazıp 2222'ye gönderdim. Paket calıştı. Yalnız 20 değil 25 lira cekiyor.

murat.122a

murat.122a

Üye
Ben "SINIRSIZ 1GB" yazıp 2222'ye gönderdim. Paket calıştı. Yalnız 20 değil 25 lira cekiyor.

Kardes yanlıs yazmıssın
SINIRSIZ PAKET yazıp 2222 ye gönderecektin .
sınırsız 1gb yazarsan tabiki 25 tl keser

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye

Kardes yanlıs yazmıssın
SINIRSIZ PAKET yazıp 2222 ye gönderecektin .
sınırsız 1gb yazarsan tabiki 25 tl keser

Yanlış yazmadım. İlk onu yazmıştım. Ama böyle bir paket yoktur dedi. Ben de böyle yazdım.

murat.122a

murat.122a

Üye
turkcell sınırsız 1gb internet paketlerini çıkartmadan önce abone alımına kapatılan 12 ay indirimli 1gb sınırsız paket ,sistem açığı olduğu için alınıyordu sınırsız paket yazıp 2222 gönderince ilk ay 10 tl 11 ay 20 tl idi
Yeni sınırsız 1gb sınırsız internet paketleri çıkınca
Turkcell açığı kapatdı artık hızı kendimiz seçecik 25 tl

- - - Eklendi - - -

konu kapana bilir

epson81

epson81

Üye
1gb 19.90 12 boyunca ama 25 tl sinirsiz internet süre sinirlamasi yokk...

plusnettr

plusnettr

Üye
Koskoca Turkcell, sistem açığı bırakacak kadar sisteminden habersiz bir firma değil. Kampanya sona ermesine rağmen yeni paketler çıkana,kadar alımlar devam etti. Yeni paketler çıkınca kampanyanın SMS kısmı kapatıldı. Web sitesinden kredi kartı / ATM kartı ile alımlar hala devam ediyor.
Sistem açığı olarak isimlendirmek cidden komik :D

murat.122a

murat.122a

Üye
Koskoca Turkcell, sistem açığı
bırakacak kadar sisteminden habersiz
bir firma değil.
Demiş arkadas soruyorum Ramazan ayında sahur yazıp 2222 gönderen asımsız paket 1gb sınırsız internet paketi olanlar sistem açığı oldumu olmadımı tabikide evet adamlar 3tl ye 30 gün hız limiti girmeden 7.2megabit hızla sınırsız kullandılar

oska1989

Üye
bana sms geldi 19 90 diye 20 tl yükledim hemen ama kampanyaya katılamadım.müşteri hizm.aradım 25 tl dedi.ya dedim sms geldi 5 dk.önce.msjlarınızı kont.ediyorum dedi sonra dediki öyle sms gelmemiş size.ben de azıma geleni söyledim kapattım.ee mecbur almam gerekiyodu paketi bir seferliğine iyi dedik 7 tl.daha yükleyim 2 tl havaya uçsun.bir de baktım en az tl yüklemeyi 12 tl.ye çıkarmışlar.arkadaş bu sefer illallah dedirttiler.konuşma paketiyle+internet+telsiz kul.bedeli 55-60 tl.yi buldu.bu kadar da olmaz artık ya.telsiz kul.bedeli için her ay 3-5 tl.fazladan ödüyoz zaten ay bitmeden o farkta gidiyo sıfıra düşüyo.hadi kalsa da öbür aya kullansak.

plusnettr

plusnettr

Üye
Koskoca Turkcell, sistem açığı
bırakacak kadar sisteminden habersiz
bir firma değil.
Demiş arkadas soruyorum Ramazan ayında sahur yazıp 2222 gönderen asımsız paket 1gb sınırsız internet paketi olanlar sistem açığı oldumu olmadımı tabikide evet adamlar 3tl ye 30 gün hız limiti girmeden 7.2megabit hızla sınırsız kullandılar

He yaw he he
murat.122a, soruyorum sana bu mesajımdan sonra sadece sen açık olduğunu hala iddaa ediyorsun. Peki Turkcell bunun sonradan açık olduğunu fark edince herhangi bir işlem yapmazmıydı ? Kısıtlama getirirdi bir şekilde belirtirdi.
Ha dersin Turkcell müşteri kaybı yaşar yapmaz diye sanma müşteri kaybedince çokta umursayan bir firma. Ayda yılda kontör yükleyenler yerine Gold üye peşinde koşan bir operatör Turkcell, Gold üyeleri de açık peşinde koşan insanlar değil.
O dediğin sahur paketini bende kullandım kazın ayağı bildiğin gibi değil Ramazan paketi yanlış hatırlamıyorsam 06:00 a kadar geçerli bir gün süresi içinde idi yani o saatten sonra yine hızlar eski haline geliyor. Açık var diyerek komik duruma düşmeye devam etmeyin. Bunlar operatör açığı falan değil, reklam promosyon vs.

Üst Alt