Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türksell sınırsız 1gb 20tl kampanyasını kaçıranlar buraya
Sponsorlu Bağlantılar
Kurfali66
Üye
Konu Sahibi
Türksell sınırsız 1gb 20tl kampanyasını kaçıranlar buraya
Arkadaşlar eğer bu kampanyaya katılmak istiyorsanız ve 20 tl bakiyeniz var SINIRSIZ PAKET yazıp 2222 ye yollayın ve olacakları görün. Denendi çalışıyor.
murat.122a
Üye
sınırsız internet alacaklar fırsatı kacırmayın turkcell hemen kapata bilir
stormy20
Üye
nedir o fırsat merak ettim
murat.122a
Üye
Turkcell sınırsız 1gb paketine yeni abone alımını kapattı paket alınmıyordu fırsat derken turkcell sınırsız paketini diyorum 1gb dan sonra hız 96kbp düşüyor bir ay sınırsız amam turkcell 100kbp den düşürmüyor ben kullandım
plusnettr
Üye
Peki gelen mesaj ne şekilde ayrıca online işlem merkezinde paket ne olarak gözüküyor. Gelen mesajda 12 ay indirimli 19.90 diyorsa sorun yok. Hatta 20 tl varken verdi ise tekrar tl yüklendiğinde farklı bir supriz beklemesin sonra
murat.122a
Üye
konuyu açan arkadas sana nasıl mesaj geldi fiyati 19.90 tl mi 12 ay aydınlat arkadaşları
Kurfali66
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar önce paket alıma kapanmıştır mesajı geliyor ondan sonra değerlendirmeye alınmıştır ondan sonra 12 ay indirimli 1 gb sınırsız 19.9 paketiniz başlamıştır diyor ve 19.9 tl çekiyor. Bir sıkıntı olması durumunda turkceli arayarak konuyu halledebilirsiniz çünkü paket alıma kapandıktan sonra işlem yapmaması lazım 32 tl falan çekerse çözümü olur diye düşünüyorum. Çünkü madem alıma kapandı niye 32 tl çekildi falan diye itiraz edebilirsiniz. Ama böyle bir şey olmaz diye düşünüyorum. Zaten 20 tl çok ucuz bir fiyat değil. Kabul edilebilir.
KinG Tornado
Üye
Ben Dört Ay Önce Kanpanya Bitmeden Akdım Halen Kullanıyorum Menmunum Yalnız Keşke 96 Değilde 256 Kbps Olsaydı
murat.122a
Üye
Turkcell i arayıpta suyu bulandırmayın turkcell sınırsız paketi bitirdi ama sistem de açık var uyandırmayın kapatır .bence çok büyük bir fırsat bu sınırsız internet paketi ben symbian lı telefonla 4 ayrı bağlantı yaparak 12*4=48 kb indiriyorum 48*60=2880kb 2.88mb indiriyorum 1 dakikada 4 tane 4 video aynı anda iniyor turkcell gücü
qxpeace
Üye
acık devam ediyo alacaklara ilk ay 16.90 diğer aylar 19.90
murat.122a
Üye
Arkadas lar bu fısatı kaçırmayın birdaha bu kampanyayı gibisini bulamaz sınız acele edin ,turkcell yenini 1gb sınırsız çıkardı fiyatı 25 tl .yani bu açıkla 25 tl lik paketi 16.90 tl (17 tl) bu fiyatı bulamaz sınız
Arkadaşlar eğer bu kampanyaya katılmak istiyorsanız ve 20 tl bakiyeniz var SINIRSIZ PAKET yazıp 2222 ye yollayın ve olacakları görün. Denendi çalışıyor.
Turkcell Online İşlemler'de "Tarife İşlemleri"nin altında "Konuşma, İnternet ve SMS Paketleri"ne girip "Kullandığım Paketler ve İptali" tıklayınca çıkan paketin ismini ve açıklamasını tam olarak yazar mısın?
Turkcell Online İşlemler'de "Tarife İşlemleri"nin altında "Konuşma, İnternet ve SMS Paketleri"ne girip "Kullandığım Paketler ve İptali" tıklayınca çıkan paketin ismini ve açıklamasını tam olarak yazar mısın?
Turkcell 1gb sınırsız internet paketi abone alımına kapalı ama sistemde açık var AÇKKAPANMADAN SINIRSIZ PAKET yazın 2222 gönderin ilk önce kampanya sona ermistir veya abone alımına kapanmıstır gibi vb... Gelir dikkate olmayın sonra paketiniz hattınıza tanımlanmıstis xx.xx.xxxx tarihine kadar kullana bilirsiz.12 AY İNDİRİMLİ 1GB SINIRSIZ İNTERNET PAKETİ(KAMPANYASI) İLK ay 16.90 tl 11 ay 19.90 tl
osnakli
Üye
Bende aldim ama bunun ne ozelligi var ki 1gb dan sonra hiz dusuyor tamamen gaza gelip aldigim nettir.
Peki soruyorum arkadasa 11gb kotalı internet harcasan kaç tl ödersin bu paketle kaç tl ödersin .sınırsız internet arayan çok arkadaş var sen kıymetini bilememissin .yeni çıkan sınırsız paket 25 tl bu yöntemle 19.90 tl
Mustafa Dümen
Üye
hız 1kbps mi 96kbps mi yoksa 128kbps mi? şimdi 1gb a 16,90 , 11gb a 19,90x11=218,90 toplam 1senede 235,80tl mi ödeyeceğiz? iptal etme şansı varmı 12 ay dolmadan?