Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesigalaxy ace 2 mi iphone 4 mu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG Tornado
Üye
Her Türlü Galaxy S Advance
lordufuk
Üye
ona bakarsan iphone 5 çift çekirdek 1.2 ghz s3 4 çekirdek 1.4ghz ama iphone5 daha iyi anlayacağın iphone 4 daha iyi
galaxyyy06
Üye
Konu Sahibi
oyle demek istemiyorum... yanlis anlamayin sadece hangisi daha iyi diye merak ettim. Ama hala su cift cekirdek konusunu anlamadim ben :S
galaxyyy06
Üye
Konu Sahibi
kardes %60 ini kullanma falan diosun ya mesela benim surum 2.3.6 jelly bean gelecek 4.0.1 olacak eger boyle olursa %80 e falan mi cikar diosun?
Işlemciyi kullanama oranından çok senin hissettiğin önemli. Jb gelirse çok iyi hissedeceksin.
galaxyyy06
Üye
Konu Sahibi
hmm tmm tesekkurler cevaplariniz icin...
uzmali
Üye
slm beyler ben haftaya telefon alıcam suan 5800xm ve e72 kullanıyorum.E72 500 lıraya satıcı buldum kutulu 1 yıl garantili bir şekılde satıyorum.IP4 yada ACE 2 almayı dusunuyorum ama bir türlü karar veremedim.
slm beyler ben haftaya telefon alıcam suan 5800xm ve e72 kullanıyorum.E72 500 lıraya satıcı buldum kutulu 1 yıl garantili bir şekılde satıyorum.IP4 yada ACE 2 almayı dusunuyorum ama bir türlü karar veremedim.