Telefon Tavsiyesi galaxy ace 2 mi iphone 4 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Her Türlü Galaxy S Advance:oke:

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı

lordufuk

lordufuk

Üye
ona bakarsan iphone 5 çift çekirdek 1.2 ghz s3 4 çekirdek 1.4ghz ama iphone5 daha iyi anlayacağın iphone 4 daha iyi

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
oyle demek istemiyorum... yanlis anlamayin sadece hangisi daha iyi diye merak ettim. Ama hala su cift cekirdek konusunu anlamadim ben :S

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
kardes %60 ini kullanma falan diosun ya mesela benim surum 2.3.6 jelly bean gelecek 4.0.1 olacak eger boyle olursa %80 e falan mi cikar diosun?

aleranol

aleranol

Üye
kardes %60 ini kullanma falan diosun ya mesela benim surum 2.3.6 jelly bean gelecek 4.0.1 olacak eger boyle olursa %80 e falan mi cikar diosun?

Işlemciyi kullanama oranından çok senin hissettiğin önemli. Jb gelirse çok iyi hissedeceksin.

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
hmm tmm tesekkurler cevaplariniz icin...

uzmali

uzmali

Üye
slm beyler ben haftaya telefon alıcam suan 5800xm ve e72 kullanıyorum.E72 500 lıraya satıcı buldum kutulu 1 yıl garantili bir şekılde satıyorum.IP4 yada ACE 2 almayı dusunuyorum ama bir türlü karar veremedim.

- yardımcı olurmusunuz...

MaxipmaN

Üye
slm beyler ben haftaya telefon alıcam suan 5800xm ve e72 kullanıyorum.E72 500 lıraya satıcı buldum kutulu 1 yıl garantili bir şekılde satıyorum.IP4 yada ACE 2 almayı dusunuyorum ama bir türlü karar veremedim.

- yardımcı olurmusunuz...

e72ye 500tl oha :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Tabikide iphone4

Samet.25

Kiyas.la ya girin bakin hangi tel daha iyi hersey ayrintili bi sekilde yaziyo

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 4 daha güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt