arkadaslar bi bakin da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bi bakin da
Bi arkadasimda s3 var cihazda android 4.0.4 yuklu cihazi guncellemeye. Kalktigim da yazilim guncel uyarisi veriyor cihazi yurt disindan geldi diye 650 almis ve tel hafizasina baktigimda 500 mb olarak gorunuyor acaba bu cihaz kaliteli cakma denilen grupdan mi
Cihaz google play a giriyor ve sorunsuz bi sekilde oyun ve uygulama indirip kuruyor
Evet cevaplarinizi bekliyorum

aleranol

aleranol

Üye
Çakma kesinlikle.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
Peki bi ara s2 icin 2 farklı model vardı diyorlardı bu da s3 un daha dusuk maliyetli versiyonu olamaz mı baska nerden anlaya biliriz cakma oldugunu

lordufuk

lordufuk

Üye
çakma olsaydı oyunlardada sorun olmaz mıydı ? hmmm çakma olmayabilir acaba telefonda çokmu uygulama yüklü

PriZm

PriZm

Üye
Sd kart bozukda olabilir.

nerden anlaşılır konusuna gelirsek,

pc den ota güncellemesi yapmaya çalış
system info pro programı ile cpu ve gpu ya bak.eğer mtk vs bir cpu varsa çakmadır.

aleranol

aleranol

Üye
3 yol var
1.ayarlar/cihaz hakkında/model numarasına bak
2.si ayarlar/uygulama Yöneticisi ne gir ekrani sola kaydır çalışan uygulamaların altinda ram yazıyor eğer 1gb ise orjinal.
3.su ise ayarlar/ekran a tikla. Eğer bu başlıkta az asagida akıllı bekleme ya da smart stay var ise orjinal.
Yapabileceğim en basit işler bunlar

Ayrıca s3un ucuz maliyetlisi diye birşey yok.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
Clhaza antutu bencmark ve quadrant standart ıle test ettım orjınal s3 un antutu degerı 12000 kusurlerde bu cihazın ki 3600 falan quanrant testındekı puanı da 2570
Cihazın ozellikleri:
İslemci ; 1.4 ghz islemci(tek mi cift siz soyleyin cpu name arm v7 processor rev 10)
Gpu; onu cozemedım ama opengl pover wr sgx531 dıye bı yazı var
Ekran cozunurlugu: 480x800
reflesh rate:76.11 hz
Kamera: 7.8 mega pıksel
Bu yazdıgım ozellikker programlar sayesınde ulastıgım degerlerdır

- - - Eklendi - - -

3 yol var
1.ayarlar/cihaz hakkında/model numarasına bak
2.si ayarlar/uygulama Yöneticisi ne gir ekrani sola kaydır çalışan uygulamaların altinda ram yazıyor eğer 1gb ise orjinal.
3.su ise ayarlar/ekran a tikla. Eğer bu başlıkta az asagida akıllı bekleme ya da smart stay var ise orjinal.
Yapabileceğim en basit işler bunlar

Ayrıca s3un ucuz maliyetlisi diye birşey yok.

1. Model ı 9300
2. Galiba ram 512 mb
3. Ekran ayarlarında o dedıgın ayarlar yok

PriZm

PriZm

Üye
Çakma.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Geçmiş olsun.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

:nono: replika:kop:
Eger bir urunu ederinden cok duşuk fiyatlarda satan birisini gorurseniz şuphelenmelisiniz. Elinizdeki cihazin ikinci elini bile bulamayacaginiz bir fiyata sifirini hic bir satici vermez. Diyelim ki acil paraya ihtiyaci var. Herhangi bir telefoncuya goturup 1000tl'ye elden satabilir.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
cihaz anladığım kadarıyla s2 donanımlı s3 zaten arkaşıma olan olmuş daha öncedende s3 almıştım kullanmaya ama bu cihazda bi gariplık olduğu fark ettiğim için size danışayım dedim test puanlarından anladığım kadarıyla 650 ederi varmış gibi geldi bana

lordufuk

lordufuk

Üye
tamamen çakmaymış

- - - Eklendi - - -

cihaz anladığım kadarıyla s2 donanımlı s3 zaten arkaşıma olan olmuş daha öncedende s3 almıştım kullanmaya ama bu cihazda bi gariplık olduğu fark ettiğim için size danışayım dedim test puanlarından anladığım kadarıyla 650 ederi varmış gibi geldi bana
s2 donanımlı olsa iyi 512mb ram düşük s2 1gbram ayrıca işlemcin tahminimce exynos 4412 de dğil sıradan bir işlemci

aleranol

aleranol

Üye
İşlemci cin. Ram hem Çin hem de siradan. Ekran Kartı desen iy değil ekran desen iyi değil. Kasa desen bence normaliyle aynı :zuhaha: o telefon bi 200 anca eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt