Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi

fifa

cremaster77

Üye
hocam bi yardım et bana yau delircem beceremiyorum. S3 kullanıyorm gta indirdim .gpk uzantılı indi. telefona atıp tıkladgımda bu eylemı gerceklestırecek uygulama bulunamadı dıyor. telefonda herhangı bır degısım ypmadım hala orjınal seklıyle duruyor. Ne yapmm lazm :/

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Eğer konuya iyi baksaydınız 1sayfada .gpk oyunları nasıl yüklenir diye bir linkin oldunu görecektiniz :good:

DePReSF35

Üye
hayırlı akşamlar hocam... Bounty Arms THD bu oyunu bulmamız mümkünmü acaba şimdiden :tşk:

kingarmada

kingarmada

Üye
asphalt 7 gpk dosyası indirdim yüklemeyi bilmiyorum biri anlatırsa menmun olurum

mmuutt2113

mmuutt2113

Üye
Öncelikle emegine saglık.. Modern Combat 4 Zero Hour v1.0.1 bu oyunu yukledim fakat çince galiba bunu düzeltmeninbir yolu var mı? Bilgilendirirsen sevinirimşimdiden teşekürederim...

ogunzafer

Üye
kardeş bu oyunlar mali mi?

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle emegine saglık.. Modern Combat 4 Zero Hour v1.0.1 bu oyunu yukledim fakat çince galiba bunu düzeltmeninbir yolu var mı? Bilgilendirirsen sevinirimşimdiden teşekürederim...
Ayarlardan düzeltiliyor bu arada oyunu bitirdim gayet güzel olmuş

- - - Eklendi - - -

kardeş bu oyunlar mali mi?

.Gpk ler Powerwr istersen modelini yaz özel olarak atarım

- - - Eklendi - - -

asphalt 7 gpk dosyası indirdim yüklemeyi bilmiyorum biri anlatırsa menmun olurum
1.Sayfaya dikkatli bakınız en üste anlatım linki var

OPC

OPC

Üye
Slam Dunk Basketball link kırık

mesutgaga

mesutgaga

Üye
pme sen nova 3 ü oynayabiliyormusun nova 3 bi türlü yapamadım

ask_okatan

ask_okatan

Üye
Hocam eline saglik ama hiç birsey indiremedim upload daki dosyalar yok digeride zaten bekle bekle gelmiyo neyse yinede saol

besim.farhan

besim.farhan

Üye
bu nasıl bir konu Allah Peygamber aşkına. indirmek için tıklıyorum yüz tane sayfa açılıyor. eğer virüs bulaştırmak istiyorsanız bilgisayar ve telefonlara direk e posta ile gönder bende rahat edeyim sende!!!!!!!

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
bu nasıl bir konu Allah Peygamber aşkına. indirmek için tıklıyorum yüz tane sayfa açılıyor. eğer virüs bulaştırmak istiyorsanız bilgisayar ve telefonlara direk e posta ile gönder bende rahat edeyim sende!!!!!!!

1 yıldır bu konu 220bin kişi tarafından okunmuştur hiç bir virüs yoktur ve herkes rahatça indirme yapabiliyor eğer bi 5 saniye beklersen premium hızına indirilsin istesem filehostun direk linkini veririm uğraşırsin onun yerine premium indirebilceniz çeviri linkleri veriyorum halen indirme yapamıyorsan ben ne yapım daha eposta ile at demişsin herkeze nasıl atayım? Yapacağınız tek şey linke tıklayıp 5sn beklemen. Evet çeviri sitesi bazen hata veriyor o yüzden indiremiyorsundur. Alternatif eklemeye calisiyorum oyunlar en az 500mb. Yüklemesi ayrı zor

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim halletmeye çalışıyorum

mesutgaga

mesutgaga

Üye
sanırım nova 3 ü satınalmadan oynayamıyoruz .gameloft bu oyunu korumak icin cok emek harcıyor