AhmetJLove
Üye
700-800 Tl Android Telefon
Merhabalar. Foruma yeni üye oldum. İlk önce kullandığım telefona söyleyeyim. Galaxy W kullanıyorum. Şimdi elimde 300Tl para var. Galaxy W yi satmayı düşünüyorum. İlk önce bu telefon kaça gider. Telefonda çizik falan yok. 3 ay kullanıldı ve TeknoSA dan aldım. 2 Yıl garantisi var. 2 defa rom yükledim ve sildim şuan orjinal sistemde.
İkinciside başlıkta belittigim gibi telefonu en düşük 500 tlye sattıgımı düşünerekten 800 tl civarlarda bir androidli telefon düşünüyorum. Galaxy W isteklerimi karşılamadı. Yeni istediğim telefonda olmasını istedigim özelliler:
1- Galaxy W deki gibi 2 gb hafızası olmasın. Biraz yüksek olsun.
2- İşlemcisi çift çekirdek olsun. 1 Ghz + olsun
3- Ram 512mbden düşük olmasın.
4- Galaxy Wde hemen hemen herşeyde kasıyordu. Facebook, twitter ve instagram sürekli çalışıyor arkaplanda zaten kapatamıyorsun. Bunlarla birlikte oyun veya program çalıştırsın.
5- Android 4.0+ olsun. Yaza kadarda destek verilsin. Android 4.1 bakımından diyorum.
İsteklerim biraz fazla biliyorum 800+ telefonlarda önerebilirsiniz. Bütçeyi biraz daha zorlayabilirim. Özellikler 2. ve 5. maddeler önemli. Bide bilinen markalar olursa Samsung, Sony Ericsson yada HTC gibi.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
İkinciside başlıkta belittigim gibi telefonu en düşük 500 tlye sattıgımı düşünerekten 800 tl civarlarda bir androidli telefon düşünüyorum. Galaxy W isteklerimi karşılamadı. Yeni istediğim telefonda olmasını istedigim özelliler:
1- Galaxy W deki gibi 2 gb hafızası olmasın. Biraz yüksek olsun.
2- İşlemcisi çift çekirdek olsun. 1 Ghz + olsun
3- Ram 512mbden düşük olmasın.
4- Galaxy Wde hemen hemen herşeyde kasıyordu. Facebook, twitter ve instagram sürekli çalışıyor arkaplanda zaten kapatamıyorsun. Bunlarla birlikte oyun veya program çalıştırsın.
5- Android 4.0+ olsun. Yaza kadarda destek verilsin. Android 4.1 bakımından diyorum.
İsteklerim biraz fazla biliyorum 800+ telefonlarda önerebilirsiniz. Bütçeyi biraz daha zorlayabilirim. Özellikler 2. ve 5. maddeler önemli. Bide bilinen markalar olursa Samsung, Sony Ericsson yada HTC gibi.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
xperia ray e bak