700-800 Tl Android Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AhmetJLove

Üye
    Konu Sahibi
700-800 Tl Android Telefon
Merhabalar. Foruma yeni üye oldum. İlk önce kullandığım telefona söyleyeyim. Galaxy W kullanıyorum. Şimdi elimde 300Tl para var. Galaxy W yi satmayı düşünüyorum. İlk önce bu telefon kaça gider. Telefonda çizik falan yok. 3 ay kullanıldı ve TeknoSA dan aldım. 2 Yıl garantisi var. 2 defa rom yükledim ve sildim şuan orjinal sistemde.
İkinciside başlıkta belittigim gibi telefonu en düşük 500 tlye sattıgımı düşünerekten 800 tl civarlarda bir androidli telefon düşünüyorum. Galaxy W isteklerimi karşılamadı. Yeni istediğim telefonda olmasını istedigim özelliler:
1- Galaxy W deki gibi 2 gb hafızası olmasın. Biraz yüksek olsun.
2- İşlemcisi çift çekirdek olsun. 1 Ghz + olsun
3- Ram 512mbden düşük olmasın.
4- Galaxy Wde hemen hemen herşeyde kasıyordu. Facebook, twitter ve instagram sürekli çalışıyor arkaplanda zaten kapatamıyorsun. Bunlarla birlikte oyun veya program çalıştırsın.
5- Android 4.0+ olsun. Yaza kadarda destek verilsin. Android 4.1 bakımından diyorum.
İsteklerim biraz fazla biliyorum 800+ telefonlarda önerebilirsiniz. Bütçeyi biraz daha zorlayabilirim. Özellikler 2. ve 5. maddeler önemli. Bide bilinen markalar olursa Samsung, Sony Ericsson yada HTC gibi.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

OPC

OPC

Üye
İnşallah cihazınıza 500 TL verirler

Kerim.

Kerim.

Üye
S3 mini,xperia p

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Galaxy w en fazla 350 tl eder sendede 300 var . Ettimi 650tl

Sana onerim Motorola atrix ama ics ile 4de yukseltirsin gunceleme yok ve 600tl

Yunkaai

Yunkaai

Üye
500 veren olmaz kardeş 400 anca satarsın

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s3 mini ;)

AhmetJLove

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben telefonu tanıdık birine vercem telefoncu adam baktı telefon sıfır gibi duruyor dedi bende telefonla ilgili herşeyi söyledim adam 500tlye alırım dedi. Motorola Atrix'e baktım. Acaba sadece ICS mi var yoksa JB gelecek mi. Bide multimedya bölümünde 1080p video diyor. Bu 1080p video oynatması biraz garip geldi açıkcası.

Kerim.

Kerim.

Üye
Telefonculara vermezsen 450ye satarsin

AhmetJLove

Üye
    Konu Sahibi
Motola Atrix'e internettende inceledim. Bazı eksik yanları var. Biraz komik gelecek ama radyo yok. Ben genellikle radyo dinliyorum. Bide Bluetooth 2.1 var. 3.0 olsaydı iyi olurdu. Ama parasına göre mükemmelmiş.

- - - Eklendi - - -

Şimdi gözüme takıldı. Galaxy Ace 2 nasıl? Fazla hoşuma gitmedi tasarımı.

- - - Eklendi - - -

Bir telefon daha buldum. Xperia Sola. Fakat telefon Galaxy W ile aynı herhalde bide 720p video çekebiliyor fakat oynatamıyormuş? Saçma degil mi? Kendi çektigi videoyu oynatamıyor.

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
oynatr çektkden sonra nasl izlicen :D xperia ray e bak

MrExpert

MrExpert

Üye
S3 mini al bütcen varsa.

ka_za

ka_za

Üye
Özelliklere bakarsam Nexus yada s3 mini diyorum. Ekran büyük istersen nexusa bak

cyber518

cyber518

Üye
Samsung Galaxy S Advance :)

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
s3 mini

AhmetJLove

Üye
    Konu Sahibi
Ya S3 Mini ismiyle beni etkilemişti. Fakat inceleme testlerinde beklentimin altında sonuçlar vermiş. Yani oyunlarda falan kasmalar oluyormuş. O yüzden biraz sogudum. Nexus güzel gibi duruyor.

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy S Advance :)

S Advance'ye de baktım. 4.1 güncellemesi var harhalde fakat özelliklerini bulamadım.

- - - Eklendi - - -

oynatr çektkden sonra nasl izlicen :D xperia ray e bak

Bende öyle dedimde bazı sitelerde gördüm. Ne kadar dogrudur bilmiyorum. Xperia Ray güzelde Xperia'ları hep aynı tasarım ama özellikleri iyi.

Sarangni

Sarangni

Üye
Atrix kullanan birisi olarak Atrix derim ama güncelleme olayı sizin isteklerini karşılamıyor ama Costum ROM ile CM 10.1 Jealy Bean kullanılıyormuş doğrusu ben Stock ROM kullanıyorum şu ana kadar her isteğim karşıladı.

Şu anda sizin istediğiniz karşılayacak telefon Xperia P oda Hızlıal da kampanyaya girmiş 849 TL. Normalda 1000-1100 TL. İllaki güncelleme desteği diyorsan Xperia P al Sony cihazlarına çok iyi destek veriyor.

cyber518

cyber518

Üye
Ya S3 Mini ismiyle beni etkilemişti. Fakat inceleme testlerinde beklentimin altında sonuçlar vermiş. Yani oyunlarda falan kasmalar oluyormuş. O yüzden biraz sogudum. Nexus güzel gibi duruyor.

- - - Eklendi - - -

S Advance'ye de baktım. 4.1 güncellemesi var harhalde fakat özelliklerini bulamadım.

- - - Eklendi - - -

Bende öyle dedimde bazı sitelerde gördüm. Ne kadar dogrudur bilmiyorum. Xperia Ray güzelde Xperia'ları hep aynı tasarım ama özellikleri iyi.

Evet S Advance Jelly Bean güncellemesi var, şuan Rusya sürümü piyasada, odinle 2 dk de yuklersin, martta da inşallah Türkiye sürümü gelecek. Ozelliklere bakacak olursan s3 miniye göre farkı 768 mb ram olmasi bir de advance da Gorilla Glass var ama s3 minide yok. Fakat xperia p alabileceksen xperia p al derim çünkü farklı olarak 1gb ram var ve 1080 p video cekebiliyor. Akakce. Com da 819 tl ye var. Karar senin :)

AhmetJLove

Üye
    Konu Sahibi
Xperia P olabilir fiyatıda iyi.
Bu arada Atrix için CM romlarımı demişsiniz. Ben CM romlarını Galaxy W de kullandım. Fakat daha da yavaşladı telefon. İlk 2 gün çok hızlı sonra yavaşlıyor. Birde CM romlarına güvenemedim. Çünkü ben bütün bilgilerimi telefona kaydediyorum. Hepsini yanımda götürebilmek için. O yüzden destek olmasını istiyorum en azından alacagım telefona 4.1 güncellemesi verilsin.

cyber518

cyber518

Üye
Sony guncellemeyi xperia p den itibaren verecek bu da p nin bir artisi, mart gibi gelecek deniyor sony jelly bean guncellemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt