Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel memnunum eline sağlık ama ne olduysa arada bir kasıyo kapatıp acıyorum yine kastı simdi normale döndü bekleme ekranına gecerken bildirim cubugunu cekerken falan kasıyo olmadı bi daha atarım

ilk önce hard format at snra depo ve hafıza kartını biçimlendir sonra yazılımı yazılım sıfırla ile at... Bendede c7 var gram kasma yok...

seyfipasa

seyfipasa

Üye
ilgilendigin için cok teşekkürler yaptıgın işin hakkını veriyorsun dewamını bekliyoruz

EmreSalman

Üye
çok güzel memnunum eline sağlık ama ne olduysa arada bir kasıyo kapatıp acıyorum yine kastı simdi normale döndü bekleme ekranına gecerken bildirim cubugunu cekerken falan kasıyo olmadı bi daha atarım

kardeş orjinala dön sonra geri evolsa dön mis gibi oluyor orjinale felan dönerken sw reset ile dön ;)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
kardeş orjinala dön sonra geri evolsa dön mis gibi oluyor orjinale felan dönerken sw reset ile dön ;)

bilgilendirme için saol üniversiteye hazırlanıyorum pek vakit kalmıyor bu işlerede 15 tatilde artık :)

nıcolahı

Üye
Kardeş Seni Canı gönülden Tebrik ediyorum düzenlediğin Symbian evols sürümü nokianın belle sürümünden bin kat daha iyi. Yanlız bir iki sorum olacak ilk i Sen bu işlerle uğraşıyorsun bilirsin ekran resimlerinin slayt gibi belli bir sürede değişmesini sağlayan bildiğin bir program varmı ikincisi ise bu hazırladığın sürüm bir tek c7 icin mi yani n8 ve c6-01 icinde var mı böyle bir çalışma

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Seni Canı gönülden Tebrik ediyorum düzenlediğin Symbian evols sürümü nokianın belle sürümünden bin kat daha iyi. Yanlız bir iki sorum olacak ilk i Sen bu işlerle uğraşıyorsun bilirsin ekran resimlerinin slayt gibi belli bir sürede değişmesini sağlayan bildiğin bir program varmı ikincisi ise bu hazırladığın sürüm bir tek c7 icin mi yani n8 ve c6-01 icinde var mı böyle bir çalışma
teşekkürler, yorumun içinde saolasın
c6, n8 evols yazılımlarıda sitede mevcuttur, normal konulara bakman gerek...
devamlı flaşh ile uğraştığım için uygulamalarla pek aram yok ama konu açıp isterk yaparsan varsa öyle bir uygulama mutlaka yardımcı olurlar...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
haqanguven üstadım sana bikaç sorum var. Cfwde default temayı değiştirme nasıl oluyo?

theruhix

Üye
hocam ben senn cwfyi yüklycem ama sosyal ağları istyom bnun içn orjnaldaki hangi dosyayı indrmem gerekyor? Sosyal ağlar harç tüm uyglamaları uda apps cleanerla silcem zaten

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben senn cwfyi yüklycem ama sosyal ağları istyom bnun içn orjnaldaki hangi dosyayı indrmem gerekyor? Sosyal ağlar harç tüm uyglamaları uda apps cleanerla silcem zaten
kardeşim cfw lerde sosyal ağlar çalışmıyor. artık rofs2 veya coreden dilleri sildiğimizden dolayımı bilmiyorum... hani tek sosyal ağları bıraksan bile uygulamaya girip atıcaktır seni...

- - - Eklendi - - -

haqanguven üstadım sana bikaç sorum var. Cfwde default temayı değiştirme nasıl oluyo?
lütfen böyle soruları konu açarak sorun... hiç kimseye cfw ler konusunda modlama ile ilgili bişey anlatmıyorum... yoksa herkese anlatsam konu dışına çıkar burası cfw konusu olmaktan çıkar... modlama konusuna geçer....

theruhix

Üye
hocam ya şu cwf nimetinde sosyal ağlara bi çare bulalım

theruhix

Üye
Hocam yarın flash atcaktım kötü oldu bu şimdi orjnal udada bile aynı sorun var yani ?

theruhix

Üye
Orjinalde yok ama bnde diyomki udayı orjinalden alsam geri kalanları sizn cwfden sorun düzelirmi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Orjinalde yok ama bnde diyomki udayı orjinalden alsam geri kalanları sizn cwfden sorun düzelirmi

denendi ama sonuç olumsuz... rofs2 veya coreden sildiğimiz birşeylerle çakışıyor herhalde... bende tuhaf olan şey orjinalde bile kullanmadım sosyal ağları...

theruhix

Üye

denendi ama sonuç olumsuz... rofs2 veya coreden sildiğimiz birşeylerle çakışıyor herhalde... bende tuhaf olan şey orjinalde bile kullanmadım sosyal ağları...
ya hocam yokmu bi çaresi orjnal yüklemek istemiyorum :(

theruhix

Üye

var face için fmobil i kur, twitter içinde tweetian.. bence nokianın sosyal ağlarına bin çekerler
ben nokianınkileri beğeniyodum neyse :( orjnale döncem mecbur hocam sadece msj baloncuklarını nerden bulabilirim? sizin kullandığınız msj baloncuklarını upload edebilirmsnz yada link?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben nokianınkileri beğeniyodum neyse :( orjnale döncem mecbur hocam sadece msj baloncuklarını nerden bulabilirim? sizin kullandığınız msj baloncuklarını upload edebilirmsnz yada link?
modlar bölümünde var meego olarak

Üst Alt