Astrosman
Üye
Osman buluşmak daha iyi olurdu sanki. Ertesi gün buluşun. Ablasından gizli
mutlaka deneyeceğim. Tam 1yıl uğraştım abi oldu mu şimdi
Osman buluşmak daha iyi olurdu sanki. Ertesi gün buluşun. Ablasından gizli
şu an hazır yok. amcaoğlum için yazmıştım kız salya sümük ağlamışsizde var mi güzel bi metin. Pm ile atan mi?

![]()
![]()
![]()
olmazsa olmazdır kardeşim ya abi ya da abla haaa birde kardeşi olmazsa olmaz
![]()

şu an hazır yok. amcaoğlum için yazmıştım kız salya sümük ağlamış![]()
![]()
ben yazılanların daha etkili olacağını düşünüyorum. yüzüne söylemeye cesaret edemediklerini de yazabilir oraya
tamam 10 a kadar bi metin hazırlarım. sen de üstüne rütuşları atarsın bu iş bizimdir
hocam lütfen bu geceye kadar yazabilir misin. ALLAH rızası için. Saat 10'a kadar

- - - Eklendi - - -
hocam lütfen bu geceye kadar yazabilir misin. ALLAH rızası için. Saat 10'a kadar

mutlaka deneyeceğim. Tam 1yıl uğraştım abi oldu mu şimdi
kişiden kişiye değişir diyorumYüz yüze konuşmak gibisi mi var ya tek kelime etmeden dahi bi kağıtta yazanlardan daha fazlası anlatılabilir

tamam 10 a kadar bi metin hazırlarım. sen de üstüne rütuşları atarsın bu iş bizimdir![]()
tamam 10 a kadar bi metin hazırlarım. sen de üstüne rütuşları atarsın bu iş bizimdir![]()
OlurALLAH razı olsun.. Bi tanisalim sizle
pm den ayrıntıları konuşuruzYüz yüze konuşmak gibisi mi var ya tek kelime etmeden dahi bi kağıtta yazanlardan daha fazlası anlatılabilir
kişiden kişiye değişir diyorum![]()
3 kere yaradı bakalım bu olcak mıGöster bakalım Kendini Enes merak ettim işe yarayacak mı ?
biri kendim için diğer ikisi amcamın oğulları için 
Kardeşim sıkıntı etme diklik yapma ablasıyla konuşmaya çalış gönlünü al kendini kabullendirmeye çalış ablasına![]()
![]()
abi herşey hazırdı mekan adamlar vs.. İşte gel ablasını...
3 kere yaradı bakalım bu olcak mıbiri kendim için diğer ikisi amcamın oğulları için
![]()

olsun sonu güzel olsun Osman sıkma canını
Olurpm den ayrıntıları konuşuruz

Enes'in yazacaklarını dene bakalım Osman olur inşallah
- - - Eklendi - - -
Hadi hayırlısı bakalım![]()
zaten ablasını hiç görmüyor liseden beri.. Niye gıcık anlamıyorum.
sabret yakın olmaya çalış