Sevdiğim kızın ablası niye var arkadaşşş :@ [Ablası artık mani değil :)]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bırak üstadım bırak yav.. Tam 1sene. Ne isyanlara girdim bi bilsen :D

- - - Eklendi - - -

inşALLAH abim.. Bi üni ye yerleştim mi o zaman garanti li olur :D
inşallah kardeşim, Allah gönlünden geçeni sana ihsan eylesin.

kcr

Üye
Ablanın derdi neymiş, bunu en iyi kız kardeşi bilebilir/öğrenebilir. Belki kuru bir kıskançlık, belki kendinden önce evlenecek korkusu, belki de abla şefkati. Diyaloğun iyi ise, sana gerçekten inanıyor, güveniyor ve sana açılabiliyorsa üzerine fazla gitmeden, sabırla, ağır adımlarla ablasının gerçekte derdinin ne olduğunu anlamasını/anlatmasını sağla. Başka yapacak bir şey yok; varsa da fayda getirmez.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bide baldızı olacak

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
bide baldızı olacak

olursa haydar diyecek bir lafı olmaz..

- - - Eklendi - - -

Ablanın derdi neymiş, bunu en iyi kız kardeşi bilebilir/öğrenebilir. Belki kuru bir kıskançlık, belki kendinden önce evlenecek korkusu, belki de abla şefkati. Diyaloğun iyi ise, sana gerçekten inanıyor, güveniyor ve sana açılabiliyorsa üzerine fazla gitmeden, sabırla, ağır adımlarla ablasının gerçekte derdinin ne olduğunu anlamasını/anlatmasını sağla. Başka yapacak bir şey yok; varsa da fayda getirmez.

evet dediğinizi yapacağım..

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Ablası artık mani değil bitti :D

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Zaten bitmeseydi memleket bi Neşet daha görecekti... :D

zaten küçüklükten beri saz çalıyorum. Peder isyan etti bırak la bu ne hep baba'dan damar yapıyon diyo(hata benim günah benimi çalarken), :D

kcr

Üye
zaten küçüklükten beri saz çalıyorum. Peder isyan etti bırak la bu ne hep baba'dan damar yapıyon diyo(hata benim günah benimi çalarken), :D

"Hamdım, piştim, yandım..." demiş Hz. Mevlana. İyidir yanmak, iyidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt