satılık c6-01 tertemiz....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
satılık c6-01 tertemiz....
c6-01
400 tl..
20 ay daha garantisi vardır,
kargo ile gönderilecektir
Donanım va yazılımında hiçbir sorun yoktur orjinal şarj aleti, kulaklık, usb kablosu yanında verilecektir...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Güzel ilan :alkis :oke: +Hayırlı satışlar :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Cz_PopCoZYY
Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
Nörek kurallar böyle kaptan :oke: Teşekkürler...:oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İşte buydu önceki ilanınızda eksik olan .. Budur yaa kuralların işlediğini görmek harika :D
Hayırlı satışlar (;

• Beğen
Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :oke:

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
fiyat 400e düşmüştür arkadaşlar..

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
c6-01
400 tl..
20 ay daha garantisi vardır,
Donanım va yazılımında hiçbir sorun yoktur orjinal şarj aleti, kulaklık, usb kablosu yanında verilecektir...

alan yoksa konuyu kapatıcam arkadaşlar böyle temizini bu fiyata biraz zor bulursunuz bilginiz olsun teşekkürler

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Fiyatı indir 350 tl ye alırlar ederi o

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
Yok dostum zaten 430 dan düştüm daha fazla bu telefona düşemem benim son fiyatım bu tertemiz telefon sıfırını al yanyana koy ayırt edemssn

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Haklısında bnde ilan verdim 400e hep boş alıcılar oyalayıp durdu kız gbi telefondu kızdım arkadasa sattım 320 tl ye .

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
bende eğer bu forumda bu telefonu burda satamiim gidip arkadaşa veririm hocam bidahada bu forumdan hiçbişekilde alışveriş yapmam 400 liraya 0 dan farksız telefon veriyoruz kimsenin umrunda değil millet utanmasa 200e ver diyecek hadi pahalıdı dedim indirdim fiyatı 400e indir diyen oldu diye ndirincede kimse gelip bakmıyo

- - - Eklendi - - -

telefon sevdiğim bi arkadaşıma satılmıştır dediğim gibi telefonu sıfırıyla yan yana koy ayırt edemessin alan meboli adlı arkadaşta telefon eline geçince söylerim fikrini yazar buraya almayan arkadaşlarda 350 milyona gitsinler alsınlar bakalım 2 3 ay sonrada telefon kendi kendine kapanıyo ekran gidiyo ekran dokunmatiği çalışmıyo gibi sorunlarla gelirler foruma...biz bu fiyata bu telefonu satıyosak bi bildiğimiz varda satıyoruz...telefonda en ufak bi sorun çıksın sattığım arkadaştan geri alıcam zaten oda biliyo telefonu...teşekkürler..

meboli

meboli

Üye
Arkadaşlar kaçırdığınız cihazı bir bilseniz arkadaşıma her türlü kefilim kendisinden Allah razı olsun...Bu fiyata böyle temiz telefonu zor bulurdum.

• Beğen
Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum yeni telefonun hayırlı olsun :)
bu arada profilindeki kullandığın telefon bölümünü değiştirebilirsin :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Telefon satıldı galiba öyleyse ___kaptan___'dan moderatöre ! ___kaptan___'dan moderatöre konu :locked: lütfen :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun iyi günlerde kullansın :locked2:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...