Sevdiğim kızın ablası niye var arkadaşşş :@ [Ablası artık mani değil :)]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Sevdiğim kızın ablası niye var arkadaşşş :@ [Ablası artık mani değil :)]
Hay böyle işe. Tam kıvama geldi ablası mani çıktı.. O ablasını bi bulursam.. Kızda tam evet dedi. Tam bi buluşma yapacaktık. Kızın ablası kızmış.. Of hayat off niye bunları yaşatıyon bana..

Enes

Enes

Üye
bunlar olmadan olmuyor :)

ümran

Üye
ablası ne istiyormus :ehe

Enes

Enes

Üye
hocam tam 1sene uğraştım bu kız için. Yarın ilk buluşmamız vardı.. Hay böyle işe
şu an seni anlıyorum burda da filizofluk taslamak istemiyorum ama, bazı zorluklar olacak evet bunlara göğüs gerdikçe kuvvetlenecek bağınız. her şey güllük gülistanık olmuyor ki

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
ablası ne istiyormus :ehe

ya ne biliyım ya.. Yarın görür ablası.. Kafasından kıvılcım çıkaracağım.

- - - Eklendi - - -

şu an seni anlıyorum burda da filizofluk taslamak istemiyorum ama, bazı zorluklar olacak evet bunlara göğüs gerdikçe kuvvetlenecek bağınız. her şey güllük gülistanık olmuyor ki

doğru diyorsunuz ama işte uğraş uğraş tam oldu olacak. Bi sel geliyor zarar veriyor

Enes

Enes

Üye
doğru diyorsunuz ama işte uğraş uğraş tam oldu olacak. Bi sel geliyor zarar veriyor
önemli olan sizin aranızda olan güven sevginin bitmemesi bunu çok rahat söyleyebilirim ki en nihayetinde kazanan siz olacaksınız

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Abisi olmadığına dua etmelisin bence.. :)

• Beğen
Tepkiler: justblood, abandonware ve Xelord
foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaşım sakin ol. İkinizin gönlü birbirinizdeyse kimse size karşı çıkamaz. Çıkanıda ezer geçersiniz zaten. Sevgi çok yüce bir şeydir :)

Samet.25

Bosver ablasini devam et hatta ablasinida bana ayarla .f

• Beğen
Tepkiler: justblood
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

önemli olan sizin aranızda olan güven sevginin bitmemesi bunu çok rahat söyleyebilirim ki en nihayetinde kazanan siz olacaksınız

yarın bi kağıda tüm duygularımı yazıp kıza göndereceğim.

CABBAR

CABBAR

Üye
Ne yap et aranıza sokma ablasını Osman

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hay böyle işe. Tam kıvama geldi ablası mani çıktı.. O ablasını bi bulursam.. Kızda tam evet dedi. Tam bi buluşma yapacaktık. Kızın ablası kızmış.. Of hayat off niye bunları yaşatıyon bana..

:aha: :d: :D :kop2: olmazsa olmazdır kardeşim ya abi ya da abla haaa birde kardeşi olmazsa olmaz :d:

Enes

Enes

Üye
Osman buluşmak daha iyi olurdu sanki. Ertesi gün buluşun. Ablasından gizli
ben yazılanların daha etkili olacağını düşünüyorum. yüzüne söylemeye cesaret edemediklerini de yazabilir oraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt