bunlar olmadan olmuyor![]()
şu an seni anlıyorum burda da filizofluk taslamak istemiyorum ama, bazı zorluklar olacak evet bunlara göğüs gerdikçe kuvvetlenecek bağınız. her şey güllük gülistanık olmuyor kihocam tam 1sene uğraştım bu kız için. Yarın ilk buluşmamız vardı.. Hay böyle işe
ablası ne istiyormus![]()
şu an seni anlıyorum burda da filizofluk taslamak istemiyorum ama, bazı zorluklar olacak evet bunlara göğüs gerdikçe kuvvetlenecek bağınız. her şey güllük gülistanık olmuyor ki
önemli olan sizin aranızda olan güven sevginin bitmemesi bunu çok rahat söyleyebilirim ki en nihayetinde kazanan siz olacaksınızdoğru diyorsunuz ama işte uğraş uğraş tam oldu olacak. Bi sel geliyor zarar veriyor
Bosver ablasini devam et hatta ablasinida bana ayarla .f

önemli olan sizin aranızda olan güven sevginin bitmemesi bunu çok rahat söyleyebilirim ki en nihayetinde kazanan siz olacaksınız
Abisi olmadığına dua etmelisin bence..![]()
yarın bi kağıda tüm duygularımı yazıp kıza göndereceğim.
içten yaz ki ağlasınyarın bi kağıda tüm duygularımı yazıp kıza göndereceğim.

Ne yap et aranıza sokma ablasını Osman
içten yaz ki ağlasın![]()
Hay böyle işe. Tam kıvama geldi ablası mani çıktı.. O ablasını bi bulursam.. Kızda tam evet dedi. Tam bi buluşma yapacaktık. Kızın ablası kızmış.. Of hayat off niye bunları yaşatıyon bana..
olmazsa olmazdır kardeşim ya abi ya da abla haaa birde kardeşi olmazsa olmaz 
ben yazılanların daha etkili olacağını düşünüyorum. yüzüne söylemeye cesaret edemediklerini de yazabilir orayaOsman buluşmak daha iyi olurdu sanki. Ertesi gün buluşun. Ablasından gizli