DaNq3rB0y
Üye
aciliyeti olan bir soru
şimdi ben bugün ygsye kayıt yaptırdım girilen bilgilerde öğrenim durumumu yükseköğretimden kaydım silindi olarak girildi şimdi ben 2011de liseden mezun oldum o sene açıköğretim tarih tercih ettim ilk dönem bittikten sonra kaydı sildirdim o dönem içerisinde yeniden sınava hazırlanıyordum 2012 de ki sınava başvururken öğrenim durumum bir yükseköğretim programında okuyorum diye girilmişti açıköğretimden dolayı tabi sınavda puanım kesildi bu sene hiçbir üniversite ile ilişkim yok yeniden hazırlanıyorum bugün kayıt yaptırmaya gittiğimde öğrenim durumum 8 tane çıktı bana uyan ortaöğretimden mezun olduktan sonra hiçbir yükseköğretim programına kayıt yaptırmadım ve yüksek öğretimden kaydım silindi vardı görevli yüksek öğretimden kaydım silindiyi seçti bu olur dedi ben diğerinde biraz ısrar ettim ama açıklama yaptı ve dediğini işaretledi bu sene puanm kesilirmi acaba tercihlerde yerleşemdm hiçbir üniversite ile bağlantım yok ve öğretim durumu yükseköğretimden kaydım silindi olarak girildi seçildi şimdiden