Ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
Ekran sorunu

Arkadaşlar bu oyunu bilenler varsa yardım etsin oyuna girdikten sonra yukarda verdiğim resimde görüldüğü gibi "giriş" butonuna basılmıyor oyundamı sorun var benim telin dokunmatiğindemi, oyuna bu yüzden giremiyorum diğer butonlarda sorun yok normalde telde menude falan dolaşırken de birisini arayacağım zaman numara yazarkende "0" tuşuna basmıyor. benim telin dokunmatiğindemi sorun var anlamadım komple bozuk demiyorum sadece beyaz tuşun üst bölgesi dokunduğumda işlemiyor garantiye falan'mı götürmem lazım bu konuda yardımcı olabilecek olursa sevinrm.

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
garantiye girmez sanırsam

-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
tabi dokunmatik ekran komple bozuk olmamasına rağmen garantiye vermem abartılı olur yinede vardır bunun çözümü

Süleyman

Süleyman

Üye
aynı bölge oyun dışındada basmada sorun yapıyor mu?

-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
evet Opera Mobile'da da bağlantıyı kesmek için "x" işareti varya işte onada tıklayınca işlemiyor

Süleyman

Süleyman

Üye
ekran koruyucu varsa çıkar. Ondan kaynaklanıyor. Bendede olmuştu aynısı daha sonra bir daha jelatin yapıştırırsın.

-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
benim telde ekran koruyucu yok hiçte kullanmadım. telefonu ilk aldığımda ekranda poşet parçası vardı jelatin omu :)

- - - Eklendi - - -

Oyunun adı Anrufen Online kards :)

Süleyman

Süleyman

Üye
o zaman garantiye gönder kardeş

-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
3 4 gun önce yazılımını yükseltmiştim ondan olabilirmi

Süleyman

Süleyman

Üye
3 4 gun önce yazılımını yükseltmiştim ondan olabilirmi
yazılımdan olacağını sanmıyorum. Fakat denemek için ofw yükle. Yine olursa garantiye gönder. Garanti karşılıyor merak etme

-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi garantiye götürmek tşk. =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt