papakudioflu
Emekli Yönetici
diyecek bişey kalmamış aynen istiyorum abi bunların olma ihtimali nedir?
sırayla olucak şeyler bunlar. Tabi daha once de belirttigim gibi bazilari eksiklik ama bazilari extra.
diyecek bişey kalmamış aynen istiyorum abi bunların olma ihtimali nedir?
1 haftadır kullanıyorum telefonu (920) inanın şoktayım bu ne abi belki arkadaşmzn saydığı eksikler arasına giriyordur ama belirtmek istedim herhangi bir mp3 zil sesi yapamıyoruz cihaz pc bağlayamıyoruz usb hata veriyor girdiğimiz menülerden bianda çıkamyruz tek tek geri yaparak çıkıyoruz bidefasında internette dolaşrken yaklaşk 20 geri yaparak anca ulaştm ana menüye cihazda ne açık ne kapalı hangi uygulama çalışıyor haberimiz yok
sırayla olucak şeyler bunlar. Tabi daha once de belirttigim gibi bazilari eksiklik ama bazilari extra.
fm verici istiyorum :-) varsa
fm verici farklı bişey değil mi 701 de olduğu gibi radyomun üstüne koyup kendi müziğimi çalmak gibi..
fm verici farklı bişey değil mi 701 de olduğu gibi radyomun üstüne koyup kendi müziğimi çalmak gibi..
DLNA desteğide gelmeli
DLNA desteğide gelmeli
windows phone 7 de play to uygulamasıyla dlna destekliyor. Windows phone 8'de yokmu ?
Fm verici (fm transmitter) donanımı mevcut olmadığı için imkansız.fm verici istiyorum :-) varsa
Fm verici şu telefondaki müzikleri radyodan dinleniyor olmasıydı dimi baya iyi oluyordu uzun yolda özellikle güzeldiFm verici (fm transmitter) donanımı mevcut olmadığı için imkansız.
Fm verici şu telefondaki müzikleri radyodan dinleniyor olmasıydı dimi baya iyi oluyordu uzun yolda özellikle güzeldi
Aynen o kardeşim, olsa iyi olurdu tabi.ali abi var diyor .sFm verici (fm transmitter) donanımı mevcut olmadığı için imkansız.
Hoca ne yaptın sen yaa
Kim demiş mp3 zil sesi yapılmıyor diye.
Telefondaki "Ringtones" klasörüne at istediğin mp3'ü zil sesi yap.
PC'ye niye bağlayamıyorsun onu da bir tam açıklarsan?
Telefonu USB ile bilgisayara taktığında, Bilgisayarım'a girince "WindowsPhone" isminde flaş disk sürücüsü gibi görürsün.
İçine istediğin dosyayı atabilirsin.
Eğer kastettiğin şey Nokia Suite'in telefonu görmesi ise, evet şu an için Nokia Suite güncellenmediğinden görmez.
İnternet sayfalarından 20 defa geri basıp çıkmaya uğraşma.
1 kere Windows tuşuna basıp ana menüye dön. Sonra tekrar İnternet Explorer'ı çalıştır.
1 kere geriye bastın mı ana menüdesin.
Ha böyle olması mı gerekiyor, tabii ki hayır. Ama internet ve uygulamalar için söylediğin bu durum tamamen "görev yöneticisinin" eksikliğiyle ilgili. O da güncelleme ile giderilecek ileride.
Ya Bi de ekranı kitleyince internetin kesilmesi olayı var
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
bütün mp3 lerim bahsettiğiniz ringtones klasöründe zil sesi ayarlarına geliyorum telde yüklü sabit sesler var benim mp3 ler ortada yok nasıl oluyr bu mp3 zil sesi yapma detaylı açklarmısınız mp3 leri kesmek falanmı gerekiyor
Zil seslerini "Ringtones" klasörüne attıktan sonra, telefonunuzda, Ayarlar > Zil sesleri+uyarılar > Zil sesi'ne gidin.
Yeni zil sesiniz kullanılabilir zil sesleri listesinde, "Özel" altında görünür.
efim bahsettiğiniz ayarlar zil sesleri giriyorum özel diye bi ksım yok sadece telde bulunan orjinal sesler var yaklaşık 40 50 tane ses var tek tek yanlışmı okuyorum diye baktım yukardan aşağı ama özel diye bi bölüm yok