Lumia 920 Eksik Yanları Hakkında Sorularım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZzZz11

ZzZz11

Üye
Kardeş kendi orijinal sesleri varken özel seçeneği çıkmıyor, ancak telefonu bir PC'ye USB kablosu ile bağla ve PC'nin dosya yöneticisini aç ve orada Windows Phone 'u flash bellek takmışsın gibi göreceksin. İşte bunu içerisindeki Ringtones klasörünün içerisine istediğin tüm MP3 dosyalarını kopyala. Daha sonra telefonu PC'den çıkart ve şimdi bi bak bakalım "özel" seçeneğini görmen lazım ...

o dediklerini ben daha önce yapmıştım ama gene de çıkmamıştı bende bir çok kez denedim ama genede bu yolla da çıkmadı. acaba mp3 koruması falan varmıdır diye düşündüm. usb olarak pcden ringtones klasörüne attığım mp3 ler genel özel olarak telefon seslerimde görünmedi.

Gascoine

Gascoine

Üye
Ön kamerayı biraz daha geliştirebilirlerdi kanımca.. 64 GB seçeneği de sunabilirlerdi..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
En can sıkıcı olay bende ekran kiliti devreye giriyor S3 teki gibi web de gezerken falan kitlenmese bunu anlayabilse
Birde HDMİ süper olurdu zira hd tv lere bağlanırsan video ve fotoğraf bakabiliriz 1080p video çekiyor direkt bağlamak hoş olurdu web den de yararlanırdık

PureFood

PureFood

Üye
Ya bazen şu yorumları okuyunca almasa mıydım demiyorum değil yani.. Aldık bari keyfini sürelim.. Şu güncelleme gelse de sevgimiz artsa telefona.

n000k

n000k

Üye
Ya bazen şu yorumları okuyunca almasa mıydım demiyorum değil yani.. Aldık bari keyfini sürelim.. Şu güncelleme gelse de sevgimiz artsa telefona.
iyide her okuduğun olumsuz yorumda bu kadar etkilenceksen ne diye aldın kardeşim.. biz bu kadar herşeyden etkkilenir olduk? başkalarının düşüncesiylemi yaşar olduk yani?? tamam hiç olumsuz yorum olmasa. sadece süper yorumlar olsa.. artık mutluluğun tavan yapar sanırsam.. vaybe ben ne güzel tele sahibim diye!!! lütfen başkalarının düşüncesiyle bu kadar etkilenmeyelim..ben aldığım telin değerini biliyorum çünkü.. neyse odur..yanlış anlama beni..

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve OttomaN TigeR
PureFood

PureFood

Üye
iyide her okuduğun olumsuz yorumda bu kadar etkilenceksen ne diye aldın kardeşim.. biz bu kadar herşeyden etkkilenir olduk? başkalarının düşüncesiylemi yaşar olduk yani?? tamam hiç olumsuz yorum olmasa. sadece süper yorumlar olsa.. artık mutluluğun tavan yapar sanırsam.. vaybe ben ne güzel tele sahibim diye!!! lütfen başkalarının düşüncesiyle bu kadar etkilenmeyelim..ben aldığım telin değerini biliyorum çünkü.. neyse odur..yanlış anlama beni..

Sayısız olumsuz yorum okudum, ben bu telefonu 27 kasımda aldım, neredeyse 45 gündür kullanıyorum. Her gün bu sitede geziniyorum ve her olumsuz bir özellik/sorun/hata okuduğumda kendim daha çok korkuyorum aynı sorun benim cihazımda olacak mı diye, ya da bu özellik x sisteminde var benim sistemimde niye yok diye düşünüyorum. Başkasının düşüncesiyle yaşamak elbette ki yanlış ancak ben bu yorumları sonuçta benimle aynı telefonu paylaşan kişilerden alıyorum, üzücü birşey sonuçta. Bu da ters tepiyor bende. Çünkü önceki telefonum 5800'dı, şimdi ilk kez 1650 TL para verince insan ne başına bir şey gelmesini istemiyor.. Sonuna kadar telefonumu dışarıda savunurum, Maxicep'te ortak yönümüz var diye bunları yazıyorum...

Yok yanlış anlamadım, teşekkür ederim size de. Saygılar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Sayısız olumsuz yorum okudum, ben bu telefonu 27 kasımda aldım, neredeyse 45 gündür kullanıyorum. Her gün bu sitede geziniyorum ve her olumsuz bir özellik/sorun/hata okuduğumda kendim daha çok korkuyorum aynı sorun benim cihazımda olacak mı diye, ya da bu özellik x sisteminde var benim sistemimde niye yok diye düşünüyorum. Başkasının düşüncesiyle yaşamak elbette ki yanlış ancak ben bu yorumları sonuçta benimle aynı telefonu paylaşan kişilerden alıyorum, üzücü birşey sonuçta. Bu da ters tepiyor bende. Çünkü önceki telefonum 5800'dı, şimdi ilk kez 1650 TL para verince insan ne başına bir şey gelmesini istemiyor.. Sonuna kadar telefonumu dışarıda savunurum, Maxicep'te ortak yönümüz var diye bunları yazıyorum...

Yok yanlış anlamadım, teşekkür ederim size de. Saygılar.

Haklılık payın yüksek mesela benimkinin kasada bazen çatırdıyor kasa N8 deki gibi olsa daha iyi olurdu bence plastik gibi ben metal seviyorum alüminyumda iyidir sonuçta metal hissi ama plastik hissi olunca

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açan olarak yorumlarınız doğrultusunda Lumia 920 almaktan vazgeçtim . Fiyatı 1000 lira olsaydı alırdım ama 1500 lira şuan için değmez . Fakat lumianın bir sonraki cihazlarını yakından takip edicem . Bu eksiklerin bir bölümüde olsa halledilirsede mutlaka ileride bi lumia kullanıcısı olurum . Fakat şuan değil onu anladım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konuyu açan olarak yorumlarınız doğrultusunda Lumia 920 almaktan vazgeçtim . Fiyatı 1000 lira olsaydı alırdım ama 1500 lira şuan için değmez . Fakat lumianın bir sonraki cihazlarını yakından takip edicem . Bu eksiklerin bir bölümüde olsa halledilirsede mutlaka ileride bi lumia kullanıcısı olurum . Fakat şuan değil onu anladım
1000TL mı?:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konu sahibi kararını verdigine göre :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt