Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
[h=5]- Hickimse Beni Sevmiyor ..

- Cunku Ben Farkliyimm ..

+ Bende Hickimseyi Sevmiyorumm .!

+ Cunku Hepsi Aynilarr ..[/h]
Hayirli Geceler ..

SHS

SHS

Üye
kendimi kaybettim, hükümsüzdür :ehe

- - - Eklendi - - -

Yok kimse :hmmm

SHS

SHS

Üye
Hâlâ yok :hmmm

CABBAR

CABBAR

Üye
Nefret ediyorum bu konuya girerken. Son sayfa diyorum hep ilk sayfaya atıyor. Ezberledim nerdeyse van_hoijdonk'un ilk mesajını

selamünaleyküm

doctorrr

doctorrr

Üye
Beeen geldeeeem!! Herkese beennden çaaay!! :çay: Bu arada bulutsuzgece test mod. olmuş kutluyorum burdan :lol

CABBAR

CABBAR

Üye
Hoşgeldin :) ayın üyesi ertesi ay mod :)

Sniper0200

Sniper0200

Üye
Gececi tayfa was here !1!!

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Selam

Enes

Enes

Üye
selamun aleykum

CABBAR

CABBAR

Üye
Aleykümselam herkese. Mazlum Geçen gece sana hastalığın ne durumda diye sormuştum görmedin sanırım

Enes

Enes

Üye
Aykut büte kaldın mı sen onu de ? :)

Enes

Enes

Üye
Benzetim diye bi dersten gireceğim bütünlemeye Enes. Vize 10, final 10 :( :( :( bütünlemeden 70 almam gerek Hıh alırım :( sen ?
ben de iktisadi matematikten kaldım. vize 30 final 25. "hıh" durumu benim için de geçerli :D

CABBAR

CABBAR

Üye

ben de iktisadi matematikten kaldım. vize 30 final 25. "hıh" durumu benim için de geçerli :D

Hıh :) biliyordum anlayacağını :) afyondayım ben salı sınav var gidip geri geleceğim. Sen ne yaptın gittin mi bursaya

Enes

Enes

Üye
Hıh :) biliyordum anlayacağını :) afyondayım ben salı sınav var gidip geri geleceğim. Sen ne yaptın gittin mi bursaya
aynen bursadayım. 15 inde iktisadi mat. bütü var da gelmesem mi acaba diyorum. kafam karışık

doctorrr

doctorrr

Üye
Mazlum abi özele gel mevzu var

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
herkese iyi geceler arkadaşlar

CABBAR

CABBAR

Üye

aynen bursadayım. 15 inde iktisadi mat. bütü var da gelmesem mi acaba diyorum. kafam karışık

Bi hurafeye göre bütünlemede Sadece vize ve bütünlemede girdiğin sınav geçerli olacakmış. Ödev cart curt geçersizmis. Vize %50 final (zamk bütünleme) %50 imiş. Bak düşün ona göre hareket edersin. Yalnız emin değilim bu dediğimden

- - - Eklendi - - -

herkese iyi geceler arkadaşlar

Iyi geceler :) tek rakibin AA imiş öyle diyorlar :ehe

Üst Alt