musicianfaruk
Üye
Lumia 920 Eksik Yanları Hakkında Sorularım
Arkadaşlar merhabalar . Beni bu bölümde bazılarınız bilir aslında windows 8 işletim sistemini pek sevmem ama lumia 920 nin o ağır , estetik ve sağlam duruşunu çok seviyorum . Keza daha önce lumia 800 kullandım . Yani aslında wp ninde sevdiğim yanları var . Bu aralar yeni telefon alıcam ve adaylardan biride lumia 920 . Bazı sorularım var sırasıyla soruyorum ;
- Ben lumia kullanırken telefon kilitteyken 3g çalışmıyodu yada wifi defre dışı kalıyodu o sorun ne oldu ?
- Tarayıcıdayken facebook yada twitter gibi benzeri yerlere resim yüklemek isterken upload yapılamıyodu o ne durumda ?
- Wp 8 in 7.5 e göre size göre getirdiği en önemli artıları nelerdir ?
Ve gelelim en önemli 2 soruya :
- Sizce lumia 920 nin eksi yanları nelerdir ? Neler olsa iyi olurdu ? Neler eksik ?
- Ve en yakın güncellemenin adı nedir ? Getirmeyi düşündükleri özellikleri nelerdir ?
Ayrıntılı şekilde cevap veren kullanıcıların yorumlarını bekliyorum . Saygılar
- Ben lumia kullanırken telefon kilitteyken 3g çalışmıyodu yada wifi defre dışı kalıyodu o sorun ne oldu ?
- Tarayıcıdayken facebook yada twitter gibi benzeri yerlere resim yüklemek isterken upload yapılamıyodu o ne durumda ?
- Wp 8 in 7.5 e göre size göre getirdiği en önemli artıları nelerdir ?
Ve gelelim en önemli 2 soruya :
- Sizce lumia 920 nin eksi yanları nelerdir ? Neler olsa iyi olurdu ? Neler eksik ?
- Ve en yakın güncellemenin adı nedir ? Getirmeyi düşündükleri özellikleri nelerdir ?
Ayrıntılı şekilde cevap veren kullanıcıların yorumlarını bekliyorum . Saygılar
bunların tamamının giderilmesi 1 yılı bulur .(