opera mini ile gir ucwep ve opera mobile 12 sürümüde değil nokia ovi var ordan opera mini yi indir eğer opera mini yi ac google den youtube yaz youtube ye gir bir video yu ac donmadan takılmadan izlersin.orera mini den googleye yaygara tv yaz yaygara tv ye gir bir video seç siyah bir ekran çıkacak üstünde mobil versiyo yazıyor tıkla video uyumlu hale gelecek video ya tıkla açılacak.not flash player ayarlarını kontrol et seceneklerden akısbağlantıları nı seç seçeneklerden ayarlar ac akıs a bas sebeke ye bas erisim noktasını vodafone inernet yap.tamam
- - - Eklendi - - -
opera mini görüntü kalitesini ve akıs hızını düsürdüğü için donmadan ve takılmadan izleniyor opera mini den youtube den video izle ve yorum yap
- - - Eklendi - - -
Not.yaygara tv sitesinde yazıyor tabletten akıllı telefondan diye widows,anroin ama symbian yazmıyor ,symbianı dan ancak opera mini ile girilince site destekliyor sitede opera mini ile girince destekliyor diye yazmıyor dikkatli okuyun opera mini nin siteyi uyumlu hale getirdiğini ben kesfettim video ları acıyor 5800xm var rahat izliyorum