YAYGARA TV mobil versiyonlu site

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
YAYGARA TV mobil versiyonlu site
opera mini ile girince indirmeden izlenebilen video paylasım sitesi

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
deneyin (bu reklam değil)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
link nerde

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
opera mini den google den yaygara tv yaz bulursun video ya tıkla acılmazsa video nu üstünde mobil versiyon yazıyor ona tıkla video uyumlu halegelecek video ya tıklayınca açılacak.

kanarya55

kanarya55

Üye
bütün sitenin her yerine yazmısin kardeş zaten :d yoksa sen o sitenin sahibimisin :p

Astrosman

Astrosman

Üye
Hmm.. Sağol

-uninvited

-uninvited

Üye
kards nebuya yaygara tv yaygara tv millet bu konuyu görmekten bıktı =) bende denedim ee olmadı symbianlar açmıyor demişsin ozaman bu bölümde niye paylaştın :D

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
kardes acmıyor dediğim televizyon kanallarını videoları acıyor hic sorun yok opera mini ile yaygara tv sitesine gir bir video yu ac (mobil versiyona bas) tıkla bukadar

- - - Eklendi - - -

not yaygara tv paylasım sitesi televizyon kanalı değil televizyon kanallarınıda izleme imkanı sunuyor .yani symbian la tv leri izlenmiyor ama video lar süper izleniyor .

- - - Eklendi - - -

denedim olmadı demis arkadas telefonun kendi tarayıcısından girersen acmaz opera mini ile girecen googleden yaygara tv yi bul gir mobil versiyon seçeneğini ac video açılacak.

- - - Eklendi - - -

kards nebuya yaygara tv yaygara tv millet bu konuyu görmekten bıktı =) bende denedim ee olmadı symbianlar açmıyor demişsin ozaman bu bölümde niye paylaştın :D

Telfonun kendi tarayıcısıyla girersen olmaz opera mini olmadan giremen ve telefonun akıllı cihaz olacak youtube sitesini açacak

akababa

Üye
uc browserda denedim açılmıyor videolar hem açsa ne fayda takılmadan izletiyormu dizileri filmleri ?

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
opera mini ile gir ucwep ve opera mobile 12 sürümüde değil nokia ovi var ordan opera mini yi indir eğer opera mini yi ac google den youtube yaz youtube ye gir bir video yu ac donmadan takılmadan izlersin.orera mini den googleye yaygara tv yaz yaygara tv ye gir bir video seç siyah bir ekran çıkacak üstünde mobil versiyo yazıyor tıkla video uyumlu hale gelecek video ya tıkla açılacak.not flash player ayarlarını kontrol et seceneklerden akısbağlantıları nı seç seçeneklerden ayarlar ac akıs a bas sebeke ye bas erisim noktasını vodafone inernet yap.tamam

- - - Eklendi - - -

opera mini görüntü kalitesini ve akıs hızını düsürdüğü için donmadan ve takılmadan izleniyor opera mini den youtube den video izle ve yorum yap

- - - Eklendi - - -

Not.yaygara tv sitesinde yazıyor tabletten akıllı telefondan diye widows,anroin ama symbian yazmıyor ,symbianı dan ancak opera mini ile girilince site destekliyor sitede opera mini ile girince destekliyor diye yazmıyor dikkatli okuyun opera mini nin siteyi uyumlu hale getirdiğini ben kesfettim video ları acıyor 5800xm var rahat izliyorum

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
teşekkürler

-uninvited

-uninvited

Üye
Teşekkürler.. Opera Mobilden girince açıldı

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
siteye girip izleyen arkadaslar video ları sorunsuz izleye bildinizmi telefon modelinizi ve yorum yapar sanız iyi olur.ben 5800xm le video ları sorunsuz izliyorum

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardeş ben girdim lakin yinede takılma var

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
başka deneyen arkadaslarım yokmu telfonuzun modelinide yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt